Doctor Yourself

Tuesday, February 26, 2013

Canadian lifestyle

In Rai, canadienii se imbolnavesc pe capete, asa cum e si firesc sa se intample ( din cauza climatului si a mancarii de calitate execrabila ) :


80 % din boomersi, isi inchipuie ca sunt sanatosi : asa zice raportul anual  al Heart and Stroke foundation's . Cu toate astea, 85 % din boomersi, spun ca nu manaca suficiente fructe si vegetale, si maimult de 40 % nu fac exercitii fizice, iar 21 % fumeaza si 11 % beau excesiv.


Societatea umana e una imbecila : baga in ei toate jegurile, ca in cosul de gunoi, si in acelasi timp, fara sa-si faca nici cea mai mica grija despre sanatatea lor viitoare ! 55 % din canadieni fac asta .


Cu toate astea, canadienii continua sa traiasca mai mult : ca s-au inventat medicamente care sa ne tina in viata, cadavre vii. Insa, exista o discrepanta de 10 ani intre durata de viata a canadianului si cat de mult traiesc sanatosi. Adica traiesc mult, da' plini de boli : pai decat sa fiu un cadavru viu, sa ma chinui degeaba ... mai bine o eutansie demna.


Raportul ala, zice ca stilul de viata al canadienilor, contribuie in mod direct la cei 10 ani in care traiesc ca niste cadavre vii.


Si daca adultii mananca ca vitele, fara discernamant, orice jeg li se pune sub nas (pe raftul supermarketului), la fel isi hranesc si plozii. Iar rezultatele se vad : plozii au colesterol mare si hipertensiune !


Noutatea, in literatura medicala este hipertensiunea in randul plozilor din USA ( nici canadienii nu's mai breji, ca mananca aceleasi jeguri ).


In editia din 18 iunie 2012, a " hipertensiunea", autorii spun ca aproape sau dublat ( din 1997 - 2006 ) spitalizarile plozilor internati din cauza hipertensiunii .


Fiecare isi f... te viata acolo unde poate : dupa care urmeaza tentativele deremediere. In cazul canadienilor care si-au nenorocit sanatatea ... fuguta catre doctori si spitale.
Doar ca, doctorii spun ca doar cativa din pacientii cu risc foarte mare de boli de inima, primesc tratamentul pe de-a intregul.


Mii de oameni mor sau sufera de boli de inima, pentru ca multe metode dovedite functionale, de preventie si tratament, nu sunt implementate : asa spune un grup de doctori canadieni si cercetatori stiintifici. In consecinta, este o" nevoie urgenta" sa se elimine discrepanta intre ceea ce s-a dovedit ca functioneaza impotriva bolilor cardiace, si ceea ce in realitate se face de catre doctori si pacienti : asa spune echipa de la Ontario's McMaster University.


Doar cateva persoane cu risc foarte mare de boli de inima, beneficiaza de terapii simple, ieftine si dovedite ca fiind sigure : asa argumenteaza cercetatorii, in European Heart Journal.  In acelasi timp, unele teste sau tratamente sunt folosite pe pacienti care nu au nevoie de ele, putand cauza prejudicii si adauga costuri sistemului medical.


Nici doctorii nu's mai breji : 80 % din radiologisti, n-au observat pe imaginile de la CT scan, poza unei gorile care danseaza ...


Un studiu facut de Bringham and Women's hospital, arata ca 20 din 24 de radiologisti, nu au putut vedea gorila, in poza de mai sus, de la CT scan. studiul respectiv, apare in aceasta luna in Psychological Science, si a testat 24 de radiologisti cu reputatia cea mai buna.
   Radiologistilor li s-a spus sa se uite daca exista cancer de plamani : doctorii si-au aruncat privirea pe scan, in medie de 4 ori.


Scuza pentru care nu au vazut gorila care danseaza pe scan : ca au vedere selectiva. Daca nu te uiti dupa ceva anume ... nu vezi. OK, vedere selectiva exista, insa cand esti doctor si viata pacientului depinde de tine, n-ar trebui sa-ti permiti sa te uiti superficial peste radiografii. Ca ok, tu cauti cancer, dar poate exista si alte boli : pe care NU le vei vedea,( la fel cum n-ai vazut gorila ), din simplul motiv ca ... nu le cautai.
 

Cei care faceau studiul, i-au ajutat pe doctori, ajustand nivelele de lumina pe imaginile de la scan. Au crescut transparenta cu 25 %, pana cand gorila a fost 100 vizibila, si apoi au mers inapoi la 50 % transparenta .


E plin de incompetenti in domeniul medical : nou nascut si declarat mort, se afla cum in conditie stabila in spital.


Pe la 6 dimineata, o femeie de 20 de ani din Toronto a fatat pe strada in ger. Femeia mergea la spital, cand au apucat-o durerile, si n-a mai ajuns. A sunat la 911, insa a fatat inainte sa ajunga ambulanta. Politia si ambulanta au dus femeia si boracu' la spital, unde l-au declarat mort.


Dupa ce l-au declarat mort, politistii au stat langa borac aproape 2 ore, asteptand sa soseasca medicul legist, si au observat ca misca ceva sub carpele cu care era acoperit boracu'. Unul din politisti a descoperit ca avea puls si a alertat personalul spitalului.


Plodul a ramas in spital, in conditie stabila. Prin urmare, Humber River Hospital isi revizuieste toate procedurile care au avut legatura cu incidentul. Ministerul Sanatatii a fost de asemenea informat.
Da, e o adevarata aventura sa feti in spitalele canadiene .


E clar : sistemul medical e o basina . Iarcercetatorii n-au altceva mai inteligent de facut, decat sa studieze ... basinile. Pe banii platitorilor de taxe, evident ...


Prin urmare : daca ati fost norocos si ati primit tratamentul corect, ati supravietuit miraculos dupa ce ati fost declarat mort in spital , cercetatorii va spun in mod oficial, ca aveti voie  ... sa va basiti ! In avion !

In New Zeeland Medical Journal Friday, un grup de gastroenterologi danezi, au publicat un articol " Basinile in avion : sa le dam drumul " , in care sugereaza ca e sanatos sa te basesti, atunci cand avionul trece prin turbulente de aer.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.