Doctor Yourself

Sunday, January 27, 2013

Sugar Dady

Isteria cu "Fithy shades of Gray" loveste din nou : ziarul zice ca le-a dresat pe canadience sa se prostitueze.


Aproape 4.500 de femei au citat "" Fifty Shades of Grey " ca fiind principalul motiv pentru care s-au inscris pe saitul SeekingArrangemen.com. Saitul este unul de intalniri intre femei care cauta un sugar-dady : adica un tip care sa le plateasca pentru prestatia sexuala.

Catde proaste pot fi, incat sa se prostitueze doar pentru ca asa au citit intr-o carte ? Si daca il citeau pe Goethe, ce faceau, se sinucideau in masa ?  Prostia n-are limite.


Realitatea este ca femeile se prostitueaza de nevoie ( in general vorbind ) : in special tinerele studente, isi cauta barbati in varsta si cu bani, ca sa isi plateasca taxele scolare (care's exorbitant de scumpe n Rai ). Exact asta si spun pe pagina ziarului : ca n-au alta solutie


Am intalnit o canadianca, fizioterapeut, care imi povestea ca in facultate a avut un sugar-dady, care i-a platit facultatea, masterul si i-a cumparat toate cartile valoroase de pe Amazon . Altfel, femeia era foarte respectabila si foarte ok : parintii doctori .
      Si era foarte incantata ca a absolvit fara sa aiba zeci de mii de dolari datorie : era libera . Era foarte happy ca si-a putut permite cartile de nutritie si medicina orthomoleculara de pe Amazon : ca unele ajung si la cate 200-300 $. Si canadianu' e canadian : nu-l duce capu' sa si le procure din alte surse, gratis. I-a cazut fata, cand i-am spus ca le-am descarcat gratis de pe net ( e drept ca am umblat luni de zile pana sa le gasesc ), sau mi le-au dat la schimb cu alte carti, necunoscuti de pe internet. Ca si eu m-am uitat pe Amazon ca cioara in os, si nu mi-am permis preturile alea astronomice.


Vicepresedintele la University of alberta Students Union, spune ca studiile arata ca numarul studentilor care se prostitueaza, este in crestere. Ei cauta "sugar mommies" si " sugar dadyes" , iar povestea asta e reprezentativa pentru studenti : ei trebuie sa faca alegeri dificile . Adica, ori ies din facultate impovarati cu zeci de mii ( chiar peste 100.000 $, depinde de facultate ), ori se prostitueaza.


Reprezentantul studentilor, spune ca taxele scolare cresc, creste si costul vietii in oras, creste chiria, manualele se scumpesc, iar toate astea agraveaza situatia , pentru studenti.


Acuma, cine nu cunoaste realitatea economica din Canada, va spune ca studentii aia ar putea sa-si ia un job. Pai asa s-au gandit si ei, doar ca nici zmeu' nu-i angajeaza : somajul in randul tinerilor, este de vreo 3-4 ori mai mare decat media nationala a somajului.
Bineinteles, ca o sa-si ia un job la Mc'Donalds : dar cu aproape 11 $ / ora ( din care scazi taxele ), nu ai cum sa platesti si chiria, si mancarea, transport, telefon, manuale si sa platesti si taxele scolare. EXCLUS.
   Iar dupa ce studentii absolva universitatea, joburi nu gasesc, dar au datorii de zeci de mii ( chiar sute ), care trebuiesc platite : ghici cum ? !

     
           Studentii nu se prostitueaza doar in Alberta, ci in intreaga Canada. In cazul nostru, in Toronto  :Asa cum spun si canadieni, prostituatia in masa , a studentilor este semn al cresterii saraciei si disperarii in Canada. Acum, studentele canadience sunt ca fetele din tarile din lumea a treia, pe care le alegi si le comanzi dintr-un catalog.


Si pentru studentii din Ontario, viata e grea : costa din ce in ce mai mult , in fiecare an, sa fii student in Ontario. Taxa scolara creste mai repede decat inflatia, iar studentii au nevoie de ajutor ( ca parintii sunt mult prea imbecili, si n-au cum sa-i ajute ).
Ajutorul, inseamna pentru mult, un "sugar dady ".


Saitul de dating, promite sa creeze conectii intre tineri ( sugar babyes ) si persoane care sa-i sponsorizeze. Saitul spune ca are mai mult de 1 milion de abonati : jumatate dintre ei s-au inscris cu adrese de email de la colegii si universitati. Sute de studenti canadieni s-au inscris anul trecut, iar Ryerson College conduce in topul listei, cu 183 membri.


Si acum incepe manipularea si ipocrizia : ca e o relatie win-win ( pana aici e corect ). Zice ca e romantism acolo : pai atata vreme cat femeia vine cu tine pentru bani, nu-i nici un romantism acolo. E doar vanzare-cumparare . O afacere. Un job.


Saitul zice ca "tatii" sunt respectuosi si generosi : la fel si mamele, doar ca ele sunt ceva mai ghinioniste. Sunt 100 de mame la 1 baiat " babyes". Conform cu saitul, venitul mediu in Canada, este de 247,757 $ pe an.Si toti cititorii ziarului, blameaza isteric pe bietii studenti, care nu mai stiu pe unde sa-si scoata camasa, ca sa-si poata plati studiile : cica nu au clasa si se vand . Pai clasa vine abia apoi dupa ce satisfaci nevoile de baza : e treaba cu piramida lui Maslow. Ori studentii astia, nici macar nevoile de baza nu si le pot satisface, ca n-au cum.

Pe alta parte, daca e sa arate cu degetul , spre parinti trebuie sa arate. Pentru ca e responsabilitatea parintelui, sa-si creasca si sa-si educe copilul. Sa aduci pe lume un copil, dar sa n-ai bani in cont pentru a-l creste si a-l educa, este imbecilitatea maxima si cruzime fara limite.
   Iar astia, ca niste parinti complet iresponsabili ce sunt, isi trec resp[onsabilitatea de parinte, pe umerii copilului : imprumuta-te de la banca, cu zeci de mii de dolari, chiar sute, ca sa-ti platesti studiile. Eventual, prostitueaza-te, ca sa-ti poti plati datoriile : ca din salariul de la Mc'Donalds n-ai cum, si nu te angajeaza nici dracu', daca esti absolvent.

Si apoi, astia care ii blameaza, nu's decat niste ipocriti spalati pecreier : sa fii prostituata, e doar un job ca oricare altul. Se practica de cand lumea. E adevarat, ca nu oricine poate sa-l proactice, la fel cum nu oricine poate fi matematician : chestie de skills, cum ar zice canadianu' .

Patetic este ca ipocritii astia, care se dau fete mari si blameaza prostitutia, nu se dau inapoi de la a consuma prostitutie pe paine : d'aia saiturile porno au traficul cel mai mare.
Tot ei, cei care tipa isteric ca cei care se prostitueaza, "se vand", ar trebui sa constate ca si ei fac exact acelasi lucru, atunci cand se prezinta la poarta angajatorului, cu CV-ul in dinti : se vand . Exact asta e termenul folosit de catre cei de la resurse personale. Esti doar un sclav care se vinde : egal ca vinde ceea ce face cu sexul, cu creierul sau cu mainile. Prostitutie, munca intelectuala sau munca fizica, tot aia e : te vinzi cuiva, pentru un salariu. Umilinta e la fel de mare in toate cazurile : te simti ca vita in targ ( lantu' mai lipseste ).
Prin urmare, daca muncesti pentru altul ( esti angajat ) si nu simti imensa umilinta, exista o problema de intelegere a realitatii in care traim. Ba unii, se mai si falesc cu asta, si arata cu degetul spre alti sclavi.No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.