Doctor Yourself

Tuesday, January 8, 2013

Raiul canadian


Stim deja cum aplaudacii romani, sunt fericiti ca au sansa de a trai in Rai. Cum e in Rai ? Uite asa :

In Canada, 68 % din respondentii unui chestionar, au declarat ca sunt suficient de ingrijorati sau foarte ingrijorati ca nu vor avea suficienti bani stransi, cu care sa poata trai la batranete ( ca doar din pensie, e exclus sa supravietuiesti ).


Cresc tarexele de proprietate in Torontesti cu 2 % ( de parca n-ar fi deja, suficient de mari )

Cantina saracilor sparge recordurile din toate timpurile : mai mult de 412.000 / luna, canadieni doar din Ontario, apeleaza la cantina saracilor, ca sa poata supravietui.
Directorul executiv al OAFB, ne spune cine sunt cei care sufera de foame in Ontario : cei mai multi sunt plozi !  ( Ca prostimea puieste ca vita, fara sa ii pese ca n-are bani in conturi cu care sa-si poata creste plozii pe termen lung ). Astfel, avem 160.000 plozi care mananca la cantina saracilor in fiecare luna.

Cele mai mari grupuri de saraci sunt : parinti singuri, muncitorii saraci, batranii, studentii si proaspetii  absolventi !
  

In perioada sarbatorilor de iarna, cantina saracilor nu a mai facut fata sa dea mancare la atatia saraci :


                   In schimb, Ontario este capitala spalarii de bani a Mafiei mondiale :


Ontario este sursa oentru cele mai multe si mai bogate organizatii mafiote. Violenta insa ramane in quebec, unde isi regleaza mafiotii conturile.
Conform cu investigatorii si expertii in crima organizata, Ontario ramane capitala  spalarii de bani europene.De ce nu isi regleaza conturile in Ontario ? Pentru ca majoritatea organizatiilor criminale isi investesc banii in Ontario : nu face zgomot , acolo unde iti investesti banii .


Portul Montreal este un punct major de transport al drogurilor destinate pietei din USA. Toata chestiunea e usurata de cei care ar trebui sa aplice legea, si care au putina initiativa sau fac putina presiune ca sa investigheze organizatiile criminale in Ontario si Quebec.
    Comisia Charbonneau a expus un numar de practici de coruptie intre guvern, afaceri si organizatii criminale, care au ridicat intrebari, dar nu s-au dat raspunsuri.


Unul din investigatori este ingrijorat ca nu s-au facut arestari in Ontario, iar membrii familiilor de crima organizata sunt integrati in societate, fac voluntariat, doneaza organizatiilro de caritate si isi fac conexiuni sociale si politice.


Politia are lucruri mai importante de facut : sa piarda inregistrarile armelor, drogurilor si banilor cash confiscati ...


Conform cu raportul anual provincial, Auditor General Jim McCarter, OPP ( politia) nu face treaba buna in inregistrarea probelor pe care le confisca.
Bineinteles, ca auditorul general nu a gasit nici o evidenta in activitati criminale. Nici ca ma asteptam sa gaseasca ceva ...
          Doar ca, niste arme au "disparut" din unul din detasamente.


Cateva transferuri de bani cash confiscati, au fost facute intre detasamente, fara chitante si documente insotitoare. Alt detasament, a transferat 7.500 $ spre biroul unui investigator, fara semnatura. Alti 1.700 $ cash confiscat, nu au putut fi localizati .


                  Las' ca nici functionarii guvernului federal, nu's mai competenti :


Human Resources and Skills Development Canada spune ca un angajat a raportat in noiembrie 16, ca s-a pierdut un USB ce continea informatii personale despre 5.000 canadieni, incluzand SIN-urile.
Departamentul guvernului federal, spune ca nu exista evidente ca datele personale pierdute au fost folosite in scopuri fraudulente.


Si va imaginati ca au fost luate masuri disciplinare, ca cineva a platit cu jobul ? Visati Cai Verzi pe pereti ! Nici macar nu s-au deranjat sa faca vreo investigatie .
Anne-Marie Hayden, purtatorul de cuvant al" privacy commissioner" spune la ziar ca este pre adevreme sa spunem daca se va face sau nu o investigatie oficiala.

Pai, si ce asteapta, ca sa se hotarasca ?


Las' ca nici alti functionari nu's mai breji ! Astia de la TDSB ( un soi de inspectorat scolar ), folosesc fondurile publice in interes personal .Angajatii TDSB viziteaza barurile, isi fac piata si isi umplu masinile cu benzina, folosind bani publici si in timpul programului de lucru : conform unui manager pus ca sa faca ordine in problemele astea.


Ce masuri vre asa ia magareul ? Pai sa monitorizze pe unde umbla angajatii lor, cu ajutorul GPs-ului instalat la bordul masinilor. Mai mult, angajatii vor fi responsabili de distrugerea GPS-ului.
Detaliile de supraveghere, arata ca personalul TDSB isi parasesc joburile, se duc in baruri si se plimba in jur, cee ace decreste productivitatea. Drept urmare, la incepoutul acestui an, vor fi cadorisiti cu GPS-uri.


Personalul TDSB, primeste carti de credit ca sa isi cumpere material didactic. In schimb, ei fac cheltuieli neasteptate in magazine obscure, unde cumparaturile sunt greu de urmarit.
Asa ca, managerul pus sa descurce itele, a implementat noi reguli, prin care limiteaza magazinele de unde angajatii pot folosi cartile de credit. Si se va incepe monitorizarea cheltuielilor.
Pompierii sunt cei mai nevinovati din toata povestea : ei doar au intetit focul unui incendiu, in loc sa-l stinga ....  Macar aveau intentii bune, insa in 2012, un judecator a condamnat o suburbie a Montrealului, sa plateasca 3,7 milioane $ despagubieri.
In 25 septembrie 2004, 120 de pompieri au fostchemati la Dyne-a-Park, o fabrica de spuma, pentru ca a luat foc o camera de depozitare.
No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.