Doctor Yourself

Saturday, January 5, 2013

Mica publicitate

                            Anunturi din ziarele romanesti, din Rai adunate :


   V-ar " place" sa pescuiti in Kawartha Lake ? Ca mie mi-ar placea un strop de gramatica .


Insa, pana vom reveni la gramatica de baza, ne putem distra la Balul Strugurilor GMO. Nu vom REVENI cu detalii : lucrurile sunt evidente ...


Vrei sa muncesti in Canada ? Noi va putem oferi o gramada de joburi, pentru o gramada de meserii , insa, in realitate nu va dam decat  joburi de bone.


           Doamna serioasa, caut job. Referinte, in functie de ceea ce doriti sa auziti ...


                          Agentul imobiliar, s-a nascut poet : avem dovada !


Domn pe jumatate iesit la pensie, cauta femeie cu "varsta potrivita", pe care sa o plimbe in parc. "Varsta potrivita" e sora cea buna cu " faina cat cuprinde", din retetele muierilor : fiecare intelege ce ii convine.
E ca in ca in bancul ala cu asemanarea intre un  inginer si un caine : are o privire inteligenta, da' nu se poate exprima...
     Ar vrea cineva un partener de viata, incapabil sa exprime in clar, ceea ce gandeste ?  Nici eu !


Doamna cu bun simt, cauta barbati.  Musai sa aiba minim 1, 80 metri, pentru un parteneriat stabil. Exclus aventurieri.
Stai linistita, ca nu, nici n-ai sa dai peste neseriosi, cand tu vii cu cerinte atat de superficiale ca inaltimea !
Sa-i faca cineva cunostinta cu echipa de baschet !


Exista cineva care in clasele primare, n-a avut oracol , in care scria despre flori-fileme-carti-fete-baieti ?  Doamna cea romantica la 59 de ani, completeaza oracole in ziar ( unii nu se maturizeaza niciodata ), si ne anunta ca desi ii plac " filmele-cartile-muzica-florile-animalele-gatitul-plimbarile " , ea isi cauta ... barbat.
    Daca zicea ca ii place sexul si isi cauta barbat, o credeam. Da' asa, cu vrajeala din oracole , nu ma duce cu presu' ...No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.