Doctor Yourself

Wednesday, January 9, 2013

Justitie oarba


Inainte sa venim in Canada, ne-am intalnit cu un canadian, nascut-crescut aici, absolvent de facultate in  Toronto, din parinti roman - filipinez, si care a vizitat Romania prima oara, pe la 25 de ani. Cand a vazut omul, ce fete frumoase si ce mancare buna e in Romania, nici ca a mai vrut sa se intaorca in Canada, ca doar nu era cazut in cap.
Asa ca s-a inscris la facultate, ca sa aiba drept de sedere in Romania ( ca n-avea cetatenie romana, nici certificat de nastere romanesc ) : dupa ce a absolvit-o pe prima, s-a inscris la urmatoarea facultate, ca sa nu fie nevoit sa se intoarca in Rai.

Omul ne spunea sa avem grija ce facem, ca in Rai, nu toata lumea e egala in fata legii, ci drepturile sunt impartite asa : cele mai multe drepturi le au plozii, apoi femeile, apoi animalele si abia apoi ... barbatii.
   Cum zic si cititorii ziarelor : ceva nu e in regula in Rai .


Ca pe aici prin Rai, bantuie extremismul feminist, asta se stie deja : la cat de proaste sunt femeile, nu-i de mirare ca prinde orice tampenie la ele. Problema e ca si legea le canta in struna.

Povestea clasica : daca o femeie vrea sa prinda un capcana un barbat, il minte ca si-a luat pastilele contraceptive si il face tata cu de-a sila ( ca nu da 2 bani pe el ). Chestia asta, miroase de departe a inselatorie, escrocherie .


Va imaginati ca femeia poate fi condamnata de vreo instanta de judecata, pentru ca atac la adresa barbatului ( ca l-a fortat sa devina tata fara vointa lui, indiferent ca a facut-o intentionat sau s-a intamplat sa ramana gravida ) ? Ei bine , nu. Mai grav : instanta il condamna tot pe barbat sa plateasca pensie alimentara ! Adica, femeia abuzeaza , iar barbatul e fortat sa traga ponoasele.

Ce se intampla daca un barbat foloseste exact aceeasi inselatorie, ca sa-si lase gravida femeia, impotriva vointei ei ?  Ei bine, asta se numeste sexual atac si primeste 18 luni de ispasit in inchisoare !
Ca asa e in Rai : unii sunt mai egali decat altii ...


Nenea Craig, spune ca relatia cu prietena lui devenise tot mai dificila, asa ca s-a gandit el, ca un plod e cea mai buna cale de a isi salva relatia. Cum femeia nu voia sa puiasca, el i-a gaurit prezervativele .

Acuma, nu o sa insist despre cat de imbecila e conceptia ca un plod iti salveaza relatia : pai daca voi insiva nu sunteti capabili sa ajungeti la un compromis, cu siguranta pe al 3 lea il va durea fix in pampersi..
De regula, oamenii incapabili, cer ajutorul lui Gizas, nu al plozilor. Da' ma rog, tot ajutor imaginar ramane, ca un plod iti nenoroceste relatia, nu o imbunatateste.


Prin urmare, femeia a ramas bortoasa si s-a grabit sa avorteze. Mi se pare consecinta fireasca, atunci cand cineva vrea sa te faca parinte cu de-a sila : pacat ca barbatii nu au optiunea asta !
In plus, in urma avortului, a suferit complicatii dureroase ( alte ziare vorbeau despre o infectie ). Pana la urma, mai bine cu complicatii in urma avoprtului, decat sa trebuiesca sa feti : esti singura care decide ce sa faca cu corpul ei.

Iar femeia l-a dat in judecata, si fraierul a recunoscut ca i-a gaurit prezervativele. Daca tacea, filosof ramane, ca dovezi nu existau ...


Prin urmare, baiatu' a fost condamnat in decembrie 2011 la 18 luni de inchisoare pentru sexual assault. A facut apel, iar zilele trecute s-a mentinut condamnarea. Ca asa e in Rai : unii sunt mai egali decat altii...


Cititorii sunt revoltati pe buna dreptate, de decizia instantei : cand femeia minte barbatul, ca si-a luat anticonceptionalele si ramane gravida, va fi si ea condamnata de instanta, pentru " sexual assault " ?
Pentru sexual assault, ma indoiesc ca s-ar incadra, insa se potriveste manusa cu escorcheria si inselaciunea. Good luck, daca vreti sa o chemati in instanta pe dobitoaca !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.