Doctor Yourself

Monday, January 21, 2013

Drug Cartel


Am da dovada de naivitate, daca am considera ca in domeniul sanatatii nu exista manipulare ( dezinformare ) la greu : turma isi urmeaza stapanul ( autoritatea ), deci va lua de bun orice i se spune, iar de aici vin bani grei.
Si avem parte de isterii si mituri, induse de media si doctori : fobia de gripa, e deja clasica si se repeta in fiecare an. Fobia de soare a atins cotele penibilului : mai nou, se recomanda sa folosesti cremele cu protectie solara, tot timpul anului. N-are nici o importanta ca nu te vede soarele 6 luni / an in Canada : din moment ce afara e lumina, trebuie sa fi scapat si vreo raza de soare !
   Eu ma minunez cum a supravietuit omenirea inainte de descoperirea cremelor solare si fara sa fie decimata in masa de cancerul de piele ?


Si ce daca e iarna ? Tu trebuie sa folosesti protectie solara, ca nu se stie niciodata. ( N-am sa vorbesc aici ca n-ai nevoie de ele nici vara si despre cum iti submineaza sanatatea : fiecare sa-si faca lectiile, sau sa inghita pe nemestecate ce ii spun doctorii ).
   Ideea e ca prin show-urile de televciziune, doctori zelosi recomanda sa folosim cremele cu protectie solara, inclusiv cand stam in casa : ca lumina de la bec, ne provoaca cancer de piele. Grabviti-va sa cumparati creme antisolare !


Ai in familie pe cineva cu cancer la san ? Ar trebui sa te grabesti sa iei Tamoxifen ( medicament pentru cancer ) : preventiv ... just in case ! Asa recomanda doctorii ...
De ce as lua un medicament care nu vindeca, pe post de preventie ?


Mergand pe aceeasi logica imbecila, pe langa  Tamoxifen, ar trebui sa iei si medidamente pentru inima, si pentru artrita si pentru orice boala au avut aia din familia ta : preventiv !  Ca sa fii sigur ca nu se lipeste ninic o boala de tine ( daca mai supravietuiesti ) ...


Preventia e un lucru bun si necesar. Dar ca sa faci preventie cu substante toximoleculare, trebuie sa fii complet decerebrat. Pentru ca "medicina" moderna, a " uitat" exact esentialul : mai intai, sa nu faci rau. Cum sa nu faci rau, daca pretinzi ca tratezi pacientul, cu substante toxice ?

Ca sa fie clar : nu vorbesc aici despre medicina de urgenta,anestezie,  traume, cazuri acute. Medicina e destul de eficienta in chestiile astea , pentru ca are tot interesul : nimeni nu isi vrea clientul mort. Mortul nu iti va mai cumpara medicamentele.
Vorbesc de cazurile cronice : astea aduc clienti pe viata, si datorila lor, Cartelul de droguri face bani gramada, pentru ca esueaza mizerabil in tratarea lor. Vindecarea bolnavului, echivaleaza cu pierderea clientului : ce afacerist ar vrea asa-si piarda clientii ?

Prin urmare, deloc intamplator, medicina este de fapt, un Drug Cartel si atat : n-are nici o legatura cu vindecarea si sanatatea. Dimpotriva.
In realitate, asta se intampla : doctorii habar n-au, ca nu i-a invatat nimeni , nimic. Ei nu stiu de ce apare o boala, nu stiu de ce avanseaza ( stiu sa recunoasca doar efectele ei in organism ) si nu stiu nici cum sa o vindece. Adica, ori ii intreb pe doctori, ori le  intreb pe veveritele mele de la geam, rezultatul e acelasi. Nu stim.

Nu, ca nu toti doctorii sunt complet  ignoranti : mai sunt doctorii deschizatori de drumuri, care au facut cercetari pe cont propriu ( adica nu alea din sistem, sponsorizate de Drug Cartel, care niciodata nu descopera nici o cura, ci doar alte medicamente toximoleculare ).
Si nu-i de mirare, ca lor li s-a pus pumnul in gura , munca lor a fost discreditata si de celemai multe ori " pierduta". Nimeni nu vrea sa-si piarda clientii .
 
   Ce stie doctorul ? Stie sa recunoasca schimbarile intervenite in organism datorita bolii, pana la nivel de celula sau chiar mai departe  ( asta nu ma ajuta cu nimic, nici pe mine, nici pe el , ci doar lasa prostimii, impresia ca ar fi cunoscator : asa zisul " specialist" ) .
Si mai stie sa-mi vanda pastile ( dupa cum l-a invatat Drug Cartelul cand era student ) : pastile care NU ma vindeca, ci doar atenueaza efectele bolii ( dar boala va continua sa avanseze : mai cu frana pusa, dar avanseaza ).
 Si ca sa nu te urci pe pereti de durere, iti prescriu calmante fara numar : daca tot habar n-au sa vindece, macar durerea sa o calmeze !

Prin urmare, avem o medicina impropriu numita asa, si care ar trebui aruncata la gunoi. Nu doar ca e toxica, dar e si ineficienta. Asta nu se va intampla, e utopie.


Medicamentele prescrise pe reteta, sunt a 4 a cauza a mortii, in USA si Canada , dupa cancer, boli de inima si stroke ( nu mai gasesc cuvantul in romana, si nu dau Google ).
Medicamentele cauzeaza intre 10.000 - 106.000 decese pe an, in Canada si aproape 2 milioane de serioase stricaciuni  in USA ( sa traduceti voi mai bine, ca eu n-am cuvintele almine ).


Alte 10.000 de decese pe an in Canada apar in afara spitalelor, datorita erorilor de dozare a medicamentelor, greselilor de prescriptie a medicamentelor si sefectelor secundare .


Una din 4 internari in spitalele din Canada, sunt legate de medicamentele prescrise, iar 70 % din cazuri sunt prevenibile.


Si medicamentele ce se pot cumpara fara reteta cauzeaza decese. In fiecare an, mai mult de 15.000 pacienti mor in North America din cauza banalei Aspirine si a Ibuprofenului. Tylenolul cauzeaza sute de internari in spital si sute de decese pe an, in North America .


Si acuma vine partea dubioasa : Membru in Parlament, Terence Young a luat atitudine impotriva Drug Cartelului . Sa mor daca inteleg motivatia !
Orice om cu mintile intregi, pricepe ca nimic nu se va schimba, ca n-are cum ( banii controleaza tot ). Daca insa o face pentru imaginea sa politica, face sens. N-ai cum sa schimbi coruptia din Drug Cartel, decat daca arunci la gunoi intreaga industrie farmaceutica, pui bazele unei noi medicine, scolesti doctorii din nou si schimbi sistemul din temelii. Asta nu se va intampla niciodata .


Si spune nenea Young ca toate medicamentele trebuiesc aprobate ca "sigure si eficiente" de catre Health Canada. Ca sa primeasca aprobarea, un medicament NU trebuie sa se dovedeasca a fi la fel de eficient ca cel mai bun medicament existent pe piata, pentru boala respectiva.
    Tot ce trebuie sa faca pentru a primi aprobarea, este sa se dovedeasca a fi putin mai eficient decat un placebo ( o pastila cu zahar ). Cu toate astea, noul medicament ofera si efecte secundare ...


In Ontario, datorita legii " Coroner's Act", toate decesele datorate medicamentelor care se pot cumpara fara reteta, sunt calificate " morti naturale" .


Health Canada, de regula, nu investigheaza de ce medicamentele ucid pacientii. ei inregistreaza rapoartele despre efectele secundare ale medicamentelor, la ei pe sait. Asta esteca si cand un ofiter de politie inregistreaza raportarea unei crime, dar nu o investigheaza niciodata.

Din 1960, 41 de medicamente au fost retrase de pe piata canadiana , cele mai multe, din cauza ranirii si uciderii pecientilor. Pentru nici unul din ele, Helth Canada nu a tinut o inregistrare despre de ce au fost retrase de pe piata.


Health Canada nu ordoneaza medicamentelor periculoase, sa fie retrase de pe piata, iar Ministerul Sanatatii va refuza sa ia masuri in aceasta directie. In schimb, ei negociaza sa scrie pe medicamente, etichete cu litere marunte, despre avertizari si sa pastreze medicamentele pe piata, stiind ca cei mai multi doctori nici macar nu se deranjeaza sa citeasca etichetele.


MP-ul canadian, avertizeaza canadienii ca habar n-au despre pericolul medicamentelor prescrise pe reteta .
Pai cand au canadienii habar despre ceva ? Astia's dusi cu pluta prin " the best country of the world " ...


Spune nenea Terence Young, cum, canadienii sunt complet orbi in ceea ce priveste riscurile letale ale medicamentelor prescrise pe reteta , care ucid oameni in fiecare zi datorita efectelor secundare, chiar si in doza potrivita.

"Toate medicamentele sunt otrava " a declarat saptamana asta, Terence Young , audientei de la Art Gallery of Ontario in Toronto. "Singura diferenta inytre un medicament si o otrava, este dozarea ".


Prin supresarea datelor asupra riscului, aglomerarea Parlamentului cu lobisti si mituirea doctorilor cu mese si cadouri, companiile de medicamente conspira sa pastreze medicamentele pe piata, mult dupa ce paricolul lor devine cunoscut.
El spune ca Big Pharma a pervertit complet Regimul de monitorizare a sigurantei medicamentelor din Canada .

Mr. Young spune ca populimea pur si simplu nu vre asa creada. ( Eu il cred : negarea realitatii in care traiesc e specialitatea prostimii, care are nevoie de "gandire pozitiva", ca sa nu ii apuce depresia. )
Mai spune ca oamenii pur si simplu nu pot accepta realitatea ca doctorii le dau ceva care i-ar putea ucide, sau pe ma'sa, fie'sau . Ei nu pot accepta : sunt orbi.

Nu's orbi, ci doar imbecili. Turma de vite incaltate care doar stau si inghit pe nemestecate, orice le serveste autoritatea de orice fel ( in cazul asta, Drug Cartelul ).

Imi povesteau mie, niste romani, aici in Canada, despre cum se aloca milioane in cercetare medicala, si cum in cativa ani o sa se poata vindeca boli acum incurabile, si bla-bla. Eu i-am aprobat si i-am lasat sa bata campii, ca nu-i treaba mea, ca ei nu inteleg realitate ain care traiesc. Astia isi confundau dorintele, fanteziile cu realitatea : stiau ei ca medicina va face si va drege. Daca i-am intrebat pe ce se baneaza ... pauza.
  Eu acuma, nu pt sa-i iau la palme pana se trezesc la realitate. Nici macar nu-i treaba mea. Dream on !


Timpurile s-au schimbat, oamenii pot trai mai mult, si rareori mor din cauza bolilor infetioase. Acum, bolile cronice sunt principala problema si cauza majoritatii deceselor.


Solutii, bineinteles ca exista si au existat dintotdeauna .Din punctul meu de vedere, viitorul medicinei este aici : folosirea undei genetice .  Experimente facute la rusi, si preluate si de canadieni, in Toronto. N-am nici cea mai mica urma de indoiala, ca nu vom mai auzi de asa ceva : cu atat mai putin, sa fie continuate cercetarile si folosita unda genetica in vindecarea oamenilor. Sa fim seriosi !

Click new tab, ca pagina se face mare si poate fi citita.

http://www.emergentmind.org/gariaev06.htm


  Asa ca, trebuie sa ne descurcam cu ceea ( inca ) ce avem la indemana . Puteti incepe de aici, dar nu va opriti aici : studiul individual nu se sfarseste niciodata.


Functioneaza mult peste asteptari : DOAR daca sunt folosite dozele orthomoleculare, sinu dozele prescrise de idiotii aia in halate albe, obsedati de Doza Zilnica Recomandata ( Reccomended Death Ammount - pentru canadieni ).


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.