Doctor Yourself

Friday, January 18, 2013

Armele si americanii


Americanii isi dau cu stangul in dreptul,  din cauza ca nu se pot lamuri ce e mai bine pentru ei : sa aiba acces la arme, sau sa nu aiba.
Cat de imbecili trebuie sa fie, ca sa renunte la dreptul de a se apara singuri si sa-l cedeze sistemului ? Pai de cate ori se intampla sa fie politia langa tine, cand ai nevoie de ea ?  In schimb, arma e tot timpul in buzunarul americanului .
    Cat de vite incaltate pot fi, daca sunt dispuse sa renunte la un drept al lor, doar pentru ca exista niste imbecili care abuzeaza de arme ? Pai am o veste pentru ei : indiferent ca vor interzice armele sau nu, imbecilii aia vor exista in continuare, si isi vor face rost de arme ilegal. Si daca nu vor avea acces la arme, vor avea cutite si topoare.

    Of corse, intotdeauna vor fi accidente, armele vor ajunge si pe mana imbecililor sau bolnavilor psihici : dar nu poti face omleta, fara sa spargi niste oua. Situatiile astea sunt exceptii. Victimele sunt infinit mai putine, decat victimele razboaielor incepute si purtate de americani prin lume ( ma gandesc la populatia civila, nu la soldati ).
    Si apoi, in astfel de situatii, prefer sa mor cu arma in mana, decat sa stau ca oaia dusa la abator ( ca n-am cu ce ma apara), in fata sceleratului care trage in multime.

Conform logicii americane, cine e vinovat ca unii trag in multime ? Pai ... producatorii de arme !
Ce are sula cu prefectura ? Pai nimic, da' in mintea americanului, oricum nu conteaza. Deci nu e de vina dobitocul care trage in multime, ci ala de a produs arma. Tot e bine, ca nu dau vina pe arma !
    Turma de vite incaltate, care urla in strada, sa vina pastorul ( autoritatea ), sa le dicteze ce sa faca ( interzicerea armelor ).

Prin urmare, producatorii si vanzatorii de arme, au viata grea in perioadele in care se mai trezeste cate unul sa traga in scoli.


 Americanii vor sa protesteze in fata la Walamrtul din Danbury, ca sa-i ceara sa nu mai vanda arme de asalt : ca asa vor ei. Cat tupeu de neam prost trebuie sa ai, ca sa ceri unui patron cum sa-si conduca afacerea ?
 Protestul are loc langa Newtown, la 12,9 mile de scoala in care un elev a deschis focul pe 14 decembrie si a ucis 20 de elevi si 6 educatori.


Protestul scris este semnat de 250.000 oameni, care cer interzicerea vanzarii armelor de asalt. Culmea penibilului, este ca locatia Walmart din Danbury, nu vinde arme de foc letale. 


Pe alta parte, americanii care isi cer dreptul constitutional de a detine arma, sunt la fel de isterici ( pe bun adreptate ). Sute de oameni au semnat o petitie prin care cer deportarea lui Pierce Morgan, din cauza unui coment despre arme.


 Mai mult de 48.000 au semnat o petitie postata pe saitul Casei Albe, prin care cer deportarea lui Morgan.


 Petitia il acuza pe Morgan, ca submineaza al doilea amendament din Copnstitutia USA, care garanteaza dreptul de a avea arme.


Cu ce a pacatuit nenea Morgan, in fata americanilor ? La 5 zile dupa masacrul din Connecticut, nenea Morgan , l-a numit pe Larry Pratt, director executiv al Proprietarilor de Arme din America, un " idiot periculos " si un : om incredibil de stupid " , atunci cand Pratt a argumentat ca avem nevoie de si mai multe arme, ca sa combatem crimele din USA.
   Eu ma indoiesc sincer ca vor putea opri violenta, folosind o violentra si mai mare, atata vreme cat refuza sa vada si sa umble la cauzele violentei . Dar sunt intru totul de acord, ca orice om ar trebui sa aiba dreptul de a detine arme si de a se apara ( fara n'spe mii de reguli care te ingradesc, asa cum sunt in Canada ).


Ce spun oficialii ? Pai bat campii cu gratie socialista : cica sa nu puna mai multe arme in scoli .
Deci da : stati fratilor sa va ia gatul, orice dobitoc care intra in scoala si trage in voi. Muriti ca prostii ! Si voi, si copiii vostri ! 


 Cu toate astea, profesorii din Utah, primesc pregatire gratis in folosirea armelor . Pai e mult prea putin !
Cand ai o traditie si suficient de multi nebuni care au predilectie pentru a deschide focul in scoli, nu inteleg de ce americanii nu isi inarmeaza obligatoriu profesorii ? Si de ce nu pun paza serioasa si inarmata in scoli ?
     Stau asa, neinarmati, victime sigure, la indemana oricarui tembel care s-a uitat la prea multe filme cu Rambo.


 Toata media centrala, urla si se tavaleste de mila victimelor, dar se face a nu vedea cauzele : ca e mai simplu sa apelezi la emotii decat sa apelezi la ratiune. Cu emotiile, manipulezi prostimea fara probleme. Cu ratoiunea ... no way, ca prostimea nu obisnuieste sa-si foloseasca neuronu'.


Presa marginala, indrazneste sa publice aricole despre cauzele masacrelor din USA : Niagara Falls Reporter, ziar american.


 Ziarul spune ca exista o legatura intre masacre si prescriptia antidepresivelor, pe scara larga. Eu as baga aici si pastile epentru ADHD-ul plozilor, sedative si alte minuni de innebunit creierul prostilor care accepta sa le inghita.
Fondatorul Huffington Post, Adriana Huffington si congresmanul Dennis Kucinich sunt pionieri in aducere ala cunostinta publicului legatura dintre antidepresive si comportamentul deviant si violent.


 Un studiu facut de Cardiff Univeristy concluzioneaza ca " impuscaturile in scoli sunt aproape intotdeauna facute de plozii care iau antideperesive " .


 Noi stim ca aceste medicamente cauzeza plozilor, deconectarea de la realitate. Cand combini asta, cu o predispozitie catre violenta, vei crea o reteta periculoasa pentru impuscaturile in scoli, sau alte forme de violenta. ( Cu alte cuvinte, in loc sa se mai uite la filem de actiune si sa joace jocuri pe calculator cu impuscaturi, pune mana pe arma mamicii, si se duce la scoala sa-si impuste colegii. Ca oricum, in mintea lui, nu-i nici o diferenta ).
     Intrebarea este : de ce nu auzim nimic in mainstream media, cand ne povesteste despre masacrul din Newtown ?


 Poate avea vreo legatura cu industria farmaceutica, ce are campanii de reclame non-stop la televizor, in valoare de 2,4 bilioane - 3,1 bilioane / an, in fiecare din ultimii 5 ani ?


 Articolul din ziar vine cu o gramada de exemple de pusti drogati cu antidepresive si sedative, care au  deschis focul in scoli : The Chicago Tribune a raportat ca Cho Seung Hui, care a impuscat 32 de studenti de la Virginia Tech, era pe antidepersante cand a comis fapta.
   New River Community Servicies din campus, ii reainnoia reteta, din nou si din nou ...


 Steven, 27 ani a impuscat 5 oameni si a ranit 21 la Universitatea Northern Illinois, iar prietena lui, a declarat presei ca acesta lua pastile : Prozac, Xanax si Ambien.


 Jeff, 16 ani, era pe Prozac, atunci cand si-a ucis bunicii si apoi s-a dus la scoala din Red Lake, Minnesota Indian Reservation, unde a mai ucis 7 si a ranit a ranit inca 7


 Huffington declara ca avem nevoie sa incepem a  pune intrebari despre efectul periculos al antidepresivelor. Viata copiilor nostri poate depinde de gasirea raspunsului.


 Eu as adauga efectul sinergic al bauturilor energizante, care induc nervozitatea . De la nervi, pana la violenta e doar un pas.
Pacientii camerelor de urgenta s-au dublat din 2007, iar asta  e legata de consumul bauturilor energizante.


 Un nou survey facut de guvern, sugereaza ca s-a dublat numarul celor care au nevoie de ingrijoire medicala de urgenta, dupa consumarea bauturilor energizante, in ultimii 4 ani.Simptomele celor care au consumat bauturi energizante : insomnia, nervozitate, dureri de cap, puls accelerat.


                 Statisticile arata ca in 2010 ,1 din 5 americani sunt pe pastile de la psihiatru !


 1 din 5 americani adulti, iau cel putin 1 medicament folosit ca sa trateze prbleme psihiatrice . Eu as fi foarte interesata de o statistica facuta pe copiii de scoala si studenti.


 Numarul tinerilor de 18 -25 ani aflati pe pastile de la psihiatru, este de 2 ori mai mare decat numarul batranilor intre 50 de ani si mai mult.


 8,7 milioane de americania dulti au avut serioase ganduri de sinucidere anul trecut, alte 2,5 milioane si-au facut planuri de sinucidere, iar 1,1 milioane asteapta sa-si ia viata. Fericire mare in America !

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.