Doctor Yourself

Saturday, December 8, 2012

Sperm donor

In Rai, eterna durere este proasta functionare a sistemul sanitar. Iar pe marginea lui, tot felul de disperati de viata, ce ridica pretentii absurde.
Pe mine ma dispera plozii adoptati, care se satura de prea mult bine si ii loveste disperarea  sa-si gaseasca parintii biologici ( adica fix pe aia de nu i-au vrut ). Sa mor daca inteleg de ce as fugi dupa caruta care nu ma asteapta ( oricat de tare m-ar durea asta ) !
    Se poate si mai rau : tanti asta vrea sa gaseasca barbatul care a donat sperma la banca de sparma, sa-i spuna " tata". Jenant si umilitor.


In sfiarsit, o veste buna din Rai : Curtea de Apel a a respins decizia anterioara, ce spunea ca femeia are dreptul sa cunoasca donatorul de sperma ( ca tata, e prea mult spus ). De ce m-as duce peste om, sa-l fac tatic, din moment ce el nu e interesat de asta ?
    Nu inteleg de ce sunta stia atit de disperati sa cunoasca persoana cu care imparte acelasi ADN, dar alte legaturi nu au. Pai parinte e ala care ti-a purtat de grija, ti-a dat tot ce ai nevoie ca sa cresti, te iubeste si iti poarta de grija. Si mai ales .... te -a dorit, ca de asta a apelat la banca de sperma.


Femeia si-a petrecut ani in sir, cautind informatii despre cel ce a donat sperma si a aflat doar ca doctorul a distrus baza de date, si apoi i-a dat informatii contradictoare.


Cit de patetica  trebuie sa fii, sa intri cu bocancii in viata unui om care nu te vrea. Drama Quinn.
Pentru ca nu donezi sperma, din dorinta fierbinte de a deveni tatic si a creste boraci. Sa fim seriosi ! Te doare fix in coor ce se intimpla cu sperma donata si semnezi pentru asta in contract, ca esti de acord.


Curtea de Apel a decis foarte corect, ca plozii rezultati in urma donarii de sperma, n-au dreptul sa cunoasca trecutul si sa invadeze vietile oamenilor, pentru ca asa li se nazare lor.
Ca una este sa vind o eprubeta cu sperma, si alta e sa ma trezesc cu o ceata de debili emotionali, care alearga prin toata lumea dupa mine, ca sa-mi spuna tata .


Cel mai trist in sistemul sanitar e ca ....e cam inaccesibil. Din cauza timpilor de asteptare.


Canada detine cel mai prost record dintr-o lista de 11 tari , care include Anglia, USA, Australia, Suedia si Germania, conform unui raport Common Fund, citat de CIHI.

Canadienii asteapta cel mai mult, decit aproape oricine din tarile industrializate, ca sa vada un doctor de familie, specialisti sau un doctor de la camera de urgenta.


In medie, la camera de urgenta se sta mai mult de 4 ore , iar 1 din 10 pacienti, sunt aici pentru mai mult timp.


Mai mult de jumatate din canadienii intervievati spun ca nu isi pot face programare la doctorul de familie in aceeasi zi sau in urmatoarea, iar 14 % asteapta mai mult de 3 luni pina sa vada un specialist , conform cu datele publicate de Canadian Institute for Health Information.


Dupa ce ca lucrurile merg prost in domeniu, canadianu' nici nu are dreptul sa afle asta .


9 clinici private din Ontario au fost descoperite ca pun pacientii in risc : conform cu un raport publicat de College of Physicians and Surgeons of Ontario.


Dar, aceeasi legislatie care a dat Colegiului Medicilor, autoritatea sa inspecteze clinicile, interzice sa spuna publicului, cine sunt clinicile cu probleme .
Prin urmare, raportul nu spune daca acele clinici care nu indeplinesc standardele, functioneaza ( pai lasa pacientii, sa pice ca fraierii, pe mina unor incompetenti ).    
Raportul nu spune nici cine sunt doctorii care lucreaza in acele clinici, si nici nu spune daca impotriva acestor doctori s-au luat masuri disciplinare si nici nu specifica ce fel de servicii ofera clinicile respective.
 Cu alte cuvinte, totul se face pe la spatele pacientilor : pe fata e vopsit gardu', inauntru e leopardu' ... Important e ca pacientul sa nu afle ...


Ce zice raportul ? Zice ca din 251 clinici , 178 au trecut inspectia, 64 au trecut cu conditii impuse, iar 9 au cazut.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.