Doctor Yourself

Sunday, December 9, 2012

So fun !

Se apropie Craciunul, propaganda isi face datoria, in a dresa populimea : ce sa faca, cum sa faca, ce sa simta si mai ales, ce sa gindeasca . Daca e Craciun, musai sa fie fun. Iar populimea nu se stie distra, fara sa se drogheze : simte spiritul Craciunului, pe fundul sticlei de alcool !


Mai intai, asigura-te ca plozii sunt ocupati cu treburi de plozi. Acum e momentul sa te intorci la activitati de adulti : adica sa te droghezi. Da' nu oricum ci .... in culori. Ca nu-i suficient sa-ti ineci ficatul in alcool : e neaparat nevoie sa fie straturi colorate in pahar, ca altfel nu e fun. Cit de infantil trebuie sa fii, ca sa-ti ia ochii niste straturi colorate in pahar ?


 Nu e suficient de fun ? Stim ca iti place sa te dai in spectacol la petreceri, insa abtine-te la petrecerea de Craciun de la serviciu. Ca asa e safe pentru tine ...


 De ce ? Pentru ca te vede sefu' cit esti de infantil cind te dai in spectacol de 2 bani. Si apoi sa nu te miri ca nu mai avansezi in cariera : ca nimeni nu are nevoie de iresponsabili in functii de conducere.


Esti complet lipsit de simtul riciolului si nu iti poti da seama cind e cazul sa te opresti ? Te invatam noi cum sa nu sari calul : " boss litmus test" ! Inainte sa faci ceva jenant, intreaba-te daca e ok ca seful tau sa stie despre asta ? Daca ai dubii .... abtine-te .


Cineva, intotdeauna va supravegheaza si da raportul mai sus. Nimic nu circula mai rapid intr-o firma, decit birfele.
Si nu.... sa te abtii a te comporta ca un idiot, nu e suficient. Mai trebuie sa te abtii si sa scoti prostii pe gura .In lista de stupiditati pe care le poti debita, intra si amintirile din copilarie ( studentie ). Nu intereseaza pe nimeni ce nazbitii ai facut tu atunci, si povestindu-le la party, te face sa pari infantil, pentru ca nu te poti trece mai departe .


N-ai simtul masurii si tot nu stii ce sa povestesti si ce nu, cu colegii tai ? Te invatam noi : testul bunicii ! Nu spune nimic din ce te-ar face sa stai inconfortabil in fata bunicii .


                  Si nu uita : nazbiatiile din colegiu, trebuie sa ramina acolo !


La Scoala Secundara Caqtolica, Mama Tereza, din London, Ontario s-a facut poza de absolvire, pentru album. Doar ca, unul din elevi, si-a deschis fermoarul si si-a expus " podoabele" la poza.


Bineinteles ca personalul scolii n-a observat nimic dubios, si poza a fost pus ain albumul scolii, care va fi trimis la 1.300 de studenti.
Pina cind personalul scolii si-a dat seama de minunatie, deja albumele au fost trimise : doar 360 de bucati mai erau in scoala. Si acum vor sa lipeasca bulinute, peste fermoarul elevului cu pricina.


            Urmarea ?  Preotii locali, se grabesc sa prinda un album nealterat ...

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.