Doctor Yourself

Friday, December 21, 2012

Sfarsitu' lumii

Toata planeta a asteptat Apocalipsa : adica revenirea oficiala, a zeilor pe planeta.


Da' ma indoiesc ca Apocalipsa vine ca trenu', la ora fixa. Gizasu' crestinilor, spun ca nici macar el nu stie cand va fi sfarsitul civilizatiei noastre umane, ci numai seful cel mare stie ( da' nu spune ).


Si cum asta cu revenirea zeilor pe planeta, nu e un lucru bun, fiecare s-a pregatit de Apocalipsa , in stil propriu. Romanii nu s-au stresat pre atare, ca ei sunt obisnuiti cu Apocalipsa cea de toate zilele : scumpirile !


Si oricum, nu-i intereseaza prea tare Apocalipsa asta Mayasa, ca ei au Apocalipsa romaneasca, proprie si personala : cutremurul din Vrancea, ala care nu i-a ocolit nici in ziua Apocalipsei mayase ...


Restul romanilor, pe care nu i-a ajuns Apocalipsa vranceana, au avut parte de Apocalipsa alba :


Mexicanii au fost invadati de turisti fara numar, veniti sa astepte intoarcerea zeilor si sa asiste la ceremoniile mayase de sfarsit de cicclu temporal.


Rusii s-au pregatit de apocalipsa, in stil propriu : petreceri cu votca, in ... buncare rusesti...


Nu toata lumea e atat de relaxata : in Serbia, s-au dus gramezi de turisti sa-si salveze viata la muntele piramida, care are reputati ca va fi ocolit de Apocalipsa.
Turismul a crescut cu 30 % in zona respectiva.


Disperarea e atat de mare, incat cei care nu au mai prins locuri in hoteluri, au cerut voie sa-si parcheze masinile in parcarea hotelurilor si sa ramana acolo, ca sa poata supravietui.


Argentinienii sunt si mai disperati : astia vor sa se sinucida de frica zeilor. Prin urmare, autoritatile au inchis accesul catre muntele sacru, de frica sa nu aiba loc sinucideri colective.


   Si americanii s-au pregatit de Apocalipsa, in stil propriu: au golit magazinele de arme !
 Sursa  http://www.thefirearmblog.com/blog/2012/12/21/gun-buying-frenzy-photos/


Prin urmare, americanilor nu le arde sa se sinucida de frica, nici sa se ascunda ca sobolanii prin buncare, ci au decis sa-i inatampine pe zei, cu arma in mana. Clar ca s-au uitat la prea multe filme cu Will Smith ....
Magazinele au avut vanzari record si au vandut in jur de 1.000 arme in fiecare zi !

Asa arata un magazin, inainte de nebunia inarmarilor :


Cititorii spun ca au vrut sa cumpere o arma din magazin, si pur si simplu nu mai aveau nimic pe stoc. Asa ca, vanzatorii au fost nevoiti sa sune la depozit, sa comande o arma similara cu cea ceruta de client ( ca aia pe care o voia, nu mai era pe stoc ).
Walmart-ul din zona, aprimit zeci de telefoane de la clienti disperati sa cumpere arme.                                        A doua zi, luni , acelasi magazin :

                                              A treia zi, acelasi magazin, marti  :

              
                          Nici alte magazine n-au facut fata cererii de arme :


Un magazin din Florida cu parcarea plina, cand in zilele normale, in parcare erau doar cateva masini.
Pe Facebook, vanzatorii care lucreaza in magazinele de arme, au raportat ca au avut vanzari record, cu ocazia Apocalipsei ...


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.