Doctor Yourself

Wednesday, December 5, 2012

Mentalitati religioase


In sfirsit, o veste buna din Rai : Canada si lumea intreaga, devine din ce in ce mai putin religioasa.


Asa zice un studiu facut de WIN-Gallup Intarnational, intre noiembrie 2011 si ianuarie 2012, cu o margine de eroare de 3-5 % .


Canada e una din tarile in care religiozitatea are un declin semnificativ : canadienii care se declara religiosi, au scazut cu 9 % din 2005, iar numarul ateilor declarati, a crescut cu 3 %.
Cam mult prea putin, dupa parerea mea. Atita vreme cit turma se milogeste in fata prietenilor imaginari, slabe sanse sa se destepte din prostie.


         Cu 12 % a scazut numarul canadienilor care se considera religiosi.


Religia si sexul sunt strins legate : dintotdeauna, tabuurile religioase au guvernat viata sociala si cea sexuala. Sexul e cea mai mare fobie religioasa , iar regulile impuse de zei, in vechile texete sacre, se perpetueaza pina in zilele noastre.
    Cea mai penibila e aia cu reducerea femeii la statutul de fatatoare ( crestinilor, asa le-a zis zeul, ca femeia se mintuieste fatind baietei pentru God ) : in ziua de azi, e plin de muieri spalate pe creier, care declara ca scopul vietii este sa feti plozi. Daca refuzi sa faci asta, nu esti femeie " implinita".
Anyway, exemplele pot continua , nu o sa fac eu asta aici ( fiecare sa-si faca lectiile ).
    Incercam sa spun doar, ca, daca s-a redus religozitatea, ar trebui sa se vada in societate, o imbunatatire a conceptiilor referitoare la sex . Asa ar fi rational sa se intimple, cind avem de-a face cu oameni care isi folosesc neuronu' . Cum insa, populimea nu gandeste, ci actioneaza conform cu dresajul indus, rezulta ca vor actiona ca robotii, folosind tiparele de gindire pe care au fost programati sa le foloseasca. Studiul de mai jos, o arata clar : dresajul bate ratiunea ( ca masele sunt irationale ).


Un chestionar pe 19.000 studenti din 22 colegii americane, a fost prezentat la al 107 lea intilnire anuala a America Sociological Association in Denver.


Studentilor de colegiu, intre 19-22 ani, li s-a cerut sa raspunda la enuntul " Daca o femeie are sex cu o multi de barbati, o respect mai putin ". In functie de raspunsurile date, studentii au fost impartiti in 4 categorii :  egalitarieni conservativi, egalitarieni libertarieni, traditional dublu standard, reverse dublu standard.

Doar 27 % sunt normali la cap, si nu isi pierd respectul pentru un barbat sau o femeie, indiferent cu cati face sex. Mi se pare logic : ce are sula cu prefectura ?
Si de ce m-ar interesa pe mine, ce face X-ulescu sub plapuma ?
 
     In plus, daca cineva are un apetit mai mare si face sex cu cine are chef, asta nu il face nici mai prost, nici mai rau, nici mai .... nicicum. De ce mi-as schimba parerea despre el, in functie de cat de tare ii topaie hormonii ? Asta vine in prelungirea imbecilitatii aleia cu fata mare : daca e intacta, e om de calitate, sotie perfecta; daca nu ... e un jeg de om de care trebuie sa te feresti.
 La imbecilitatea asta, au renuntat, insa nu chiar de tot : daca inainte erai aratata cu degetul daca aveai un partener de sex, acum te arata cu degetul daca ai mai multi parteneri . Aceeasi Marie, cu alta palarie. Traim intr-o societate complet imbecila, dar care are un tupeu fantastic : se baga in patul meu si are pretentia sa-mi controleze viata intima ( cu cine, cu cati, cum, de cite ori si in ce conditii ).


12 $ sunt si mai imbecili de atit : ei sunt aia cu cioara vopsita, dublu standard. Ei isi pierd respectul pentru femeia care face sex cu cine si cu citi vrea ea, insa nu isi pierd respectul pentru barbatii care fac exact la fel.
    Ca asa i-au dresat religiile : barbatul e liber, femeia e mai cu cacat in cap, buna la casa omului, doar ca sa fete boraci. Mizeria cu batjocura femeii, a fost inceputa de zei ( textele sacre stau marturie, inclusiv Biblia ) si apoi perpetuata de religie, pina s-a infipt si in creierul tinerilor din generatia de azi.

Cu regret, dar consider ca omenirea nu va scapa niciodata din plasa intinsa de religii, mintii umane : nici chiar daca vor renunta la religii. Omenirea e mult prea imbecila, ca sa se smulga din mentalitatea religioasa, indusa de milenii.


13 % isi pierd respectul pentru barbati, dar nu si pentru femeile care fac sex liber. Astia miros a extremism feminist.


Marea majoritate pedepsesc femeia, dar nu si barbatul care face sex liber : 37 % din baietii afiliati la fratiile din campus si inca 38 % din baietii atleti . Ca asa-i frumos : numai tu sa fii liber sa faci sex liber, femeile sa se abtina . Probabil pentru ca ele n-au nevoi sexuale : la fel cum, nu cu mult timp inainte, femeile n-aveau suflet.

Si mai scarry este ca inca mai exista femei suficient de imbecile, incat sa ia de bun dresajul si sa-si bata singure cuie in talpa : 6 % din femei, considera ca au traditional dublu standard. Adica ele trebuie sa-si reprime dorintele, nevoile, libertatea, ca sa mimeze ca sunt sfinte : exact asa cum dresajul societatii le-o impune. Pai toantele astea isi merita soarta !

Astea sunt ca babelele ( si nu doar babe ! ) alea imbecile de la satele din Romania, care imi faceau mie capul mare, cind eram copil, despre cum nu trebuie sa fac sex, cum sa imi reprim dorintele si cum e bad, bad sa iti permiti libertatea de a face ce vrei cu viata ta ( including viata sexuala ) : o sa devii un paria al societatii, iar noi nu vrem asta.
    Eram copil, da' ma uitam la ele ca la femeia cu 2 capete, si nu-mi venea a crede ca vorbeau serios : are you for real ?  Pai cui dracu' ii pasa de oprobriul societatii, cind societatea  e imbecila  si imi cere sa renunt a-mi trai viata cum doresc eu, ca sa primesc in schimb .....  aplauzele unei gasti de imbecili ? Sa fim seriosi !

Constat insa, ca exista suficient de multe oi proaste, care accepta sa-si traiasca viata intima, dupa reguli impuse de altii : si se mai simt si mindre !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.