Doctor Yourself

Monday, December 10, 2012

Holiday Gift Guide


Am vazut aici http://filosofiepebordura.blogspot.ca/2012/12/gift-guide.html  cum propaganda ne invata cum sa facem cadouri ... firmelor de caritate din business.
Acum, ca am donat firmelor, generos, propaganda ne invata ce sa cumparam pentru cei dragi, si mai ales ... de unde !

Vrei sa cumperi un cadou pentru cei care au de toate ? Asta poate fi o grea problema!

Dar tunu trebuie sa-ti bati capul cu ea : angajeaza un cumparator de profesie !


   Sau poti plati 200 $, ca sa te tavalesti in ciocolata, ca porcu' in namol : la spa !


Inainte de a cumpara orice, noi te atentionam, ca sunt mari sanse sa fie marfa contrafacuta.


Politia spune ca are 30 de specialisti la vama, care au confiscat marfa contrafacuta in valoare de 78,6 milioane $ in anii trecuti. Au incriminat 19 importatori, inclusiv unii care au rcontinuat sa importe marfa contrafacuta.


Eu ramin tot la parerea mea, ca cel mai frumos cadou sunt banii : las' ca stiu eu cel mai bine, la ce carti de pe Amazon poftesc ! Mai bine asa, decit sa-mi cumperi tot felul de rahaturi de care n-am nevoie sau nu-mi plac.
  

Da' voi sa nu dati ban, ci sa cumparati cadouri inutile : ca trebuie sa faca si magazinele un ban . Asadar : top cadouri !


Totul costa sub 60 $ ! Numai la Sears ( lantul ala de magazine, ala in prag de faliment )


Avem cadouri pentru toata familia : cumpara un set de tigai la 34,99 $ . In ziua de Craciun, o sa stai in bucatarie, sa faci pe vrajitoarea la cratita , ca sa faci clatite pentru familia ta. Multumita lui Sears, femeia va sta acolo unde ii este locul pe la casa omului : linga cratita si avind grija de boraci !


Vrei ca cumperi cadouri pentru o persoana inteligenta ? Cumpara un Smatphone !
Cred ca eu sunt singura persoana de pe planeta asta, care tot n-a priceput la ce foloseste un Smartphone. Da, sunt furioasa ca nu se mai vind telefoane mobile, d'alea decente : cu tastatura si care sunt doar telefoane si nu OZN-uri.
    Dati cu pietre, da' nu face sens . Pentru mine, Internetul e principala sursa de invatare si o sursa de comunicare ( poti intilni oameni valorosi, pe care in viata reala n-ai sansa sa-i gasesti ). De ce mi-as pune internet pe telefonul ala atit de mic ? Nu pot citit pe el, ca imi rup ochii. Rezulta ca n-am nevoie de Internet pe telefon. Logic.
    Daca n-am nevoie de Internet pe telefon, de ce mi-as cumpara un telefon care stie sa faca n'spe mii de chestii de care n-am nevoie ? Am nevoie doar sa formez un numar din agenda si sa sun. Cel mult, sa primesc un SMS.


Vrei sa faci cadouri aplaudacilor ? Pai, pentru astia, chiar nu e nevoie de cadouri inteligente ...


Cu 100 $, poti cumpara la suprapret, un pulover cu simbolul Canadei, de 2 ori mai scump. V-am spus eu ca n-are legatura cu inteligenta ...


                   Esti d'ala care sta gura casca la timpeniile de la televizor ?


              Avem cadourile perfecte pentru tine : Televizion Wonderland !


Avem televizoare de toate felurile, pentru toate buzunarele.
Nu ma intrebati pe mine, ca tote televizoarele sunt identice : un ecran, la care nu am nimic interesant de vazut. Motiv pentru care n-am tv de foarte multi ani ( nici in Romania nu aveam ).


Vrei cu adevarat sa te rasfeti Craciunul asta ? Cumpara-ti o garsoniera, in plina bula imobiliara ! Doar 200.000 $ ...


Vrei mai mult ? Uite acum se construieste alt bloc, unde iti poti cumpara penthouse la 1, 96 milioane bucata . Sau, pentru canadienii modesti, un apartament la 600.000 $ ...


                          Vreti sa ve decorati casa ? Cumparati de aici :


                 Puteti sa-l luati acasa pe Santa Yoda, pentru doar 59 $ ...


Nu stiti ce sa le cumparati barbatilor ? Nu va faceti griji, ca barbatii sunt modesti : toti vor acelasi lucru !


        Asa ca, lasati-l naibii pe Mos Craciun cu cadourile lui cu tot ! Let's play !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.