Doctor Yourself

Tuesday, December 25, 2012

Happy Chrismas !

      Vine Craciunul, incepe circul. Si daca e circ, Momzillele sunt nelipsite :


Uniunea Mamelor din UK, preseaza parintii sa interzica lista cu dorinte pentru Mos Craciun. De ce ? Pentru ca un chestionar facut de organizatie, arata ca daca permiti plozilor sa chiraie ca vor n'spe mii de cadouri, asta ii impinge pe parinti sa cumpere cadouri pe care nu si le permit.
   No, apoi parintii aia trebuie sa-s mai imbecili decit plozii. Macar ei, au scuza ca's retardati din cauza virstei. Da' parintii ?


Chestionarul cu pricina, spune ca 84 % din parinti au mai cumparat cadouri in ultimul moment, pentru ca au considerat ca gramada de cadouri nu era suficient de mare.
 Alti 46 % s-au bagat in probleme financiare din cauza sezonului de shopping ( Craciun ) si chiar au mers atit de departe, incit au luat imprumut de la banca, doar ca sa implineasca visele de Craciun ale plozilor.
Ii invata de mici ca totul li se cuvine si daca li se nazare ceva, musai sa-si cumpere , si apoi se mira ca devin niste iresponsabili si nu stiu de capul lor, atunci cind se fac mari : aschia nu sare departe de trunchi.


De ce fac parintii asta ? Pentru ca plozii sa nu fie dezamagiti ca nu au primit de la Mos Craciun, toate cadourile pe care le-au cerut. So, what ?  Pai e cazul sa-i inveti de mici sa fie realisti si nu sa viseze Cai Verzi pe pereti , ca viata in societatea sclavagista si primitiva in care traieste omenirea, nu-i presarata cu petale de trandafiri.


Cititorii ziarului, au cu totul o alta parere decit Momzilele care au propus interzicerea listei cu dorinte pentru Mos Craciun. Cititorii spun ca, daca esti suficient de matur ca sa te puiesti, atunci esti suficient de matur ca sa controlezi lacomia boracilor tai. Iar dezamagirea face parte din viata si boracii nu sunt raniti, daca primesc mai putin decit se asteptau.


De unde rezulta ( din statistica citata in articol ), ca majoritatea oamenilor care au boraci, nu sunt potriviti pentru a fi parinti si ar trebui sa le fie luati plozii, pina cind " parintii" invata ce-i ala auto-control. Corect.


Sau, mult mai simplu : nu face plozi. Scapi de mare bataie de cap, stres, cheltuiala si alte belele. Iti pastrezi libertatea personala.


Probleme sunt nu doar cu cadourile, ci si cu persoana Mosului Craciun. Momzillele au o problema cu oricine interactioneaza cu boracii lor.


Prin urmare, l-au pedepsit pe Mos Craciun, pentru ca fumeaza pipa, iar boracii n-au voie sa afle ca s-a inventat fumatul ! De parca atunci cind ii scot in strada, nu ar vedea oameni care fumeaza .
   Noua editie a cartii pentru plozi, " Twas The Night Before Christmas " , au eliminat pipa din gura Mosului.


Cenzorii lui Mos Craciun, au declarat ca l-au " editat pe Mos Craciun, pentru beneficiul plozilor din secolul 21 ". Ca nu exista decit 2 variante : ori sa cenzureze din carte, toate pasajele care fac referire la fumat, ori sa consoleze plozii care urla, de frica sa nu faca Mosul cancer din cauza fumatului si sa moara.
   

Cititorii au dat si ei o mina de ajutor, cu idei pentru cenzori : renul Rudolf ar trebui sa ne ingrijoreze, de asemenea. Culoarea rosie a nasului, arata ca zboara cind e baut, deci nu putem permite nici poezia asta clasica.


Nici Mosul nu e chiar in regula, nici dupa cenzurarea pipei ! Mosul e de rasa alba : trebuie sa rescrieti povestea, cu rase mai diverse. De asemenea, Mosul imbraca haine de lana si foloseste si sclavizeaza renii, iar asta insulta iubitorii de animale. 


Alti cititori spun ca cenzura e un bun inceput, insa nu a mers suficient de departe :

1. Barbieriti-l pe Mos Craciun, ca numai pedofilii poarta barba.
2. Puneti-l sa slabeasca vreo 50 de kg. Obezitatea e la fel de ofensatoare pentru " plozii moderni", ca si fumatul.
3. Intineriti-l cu 50 de ani. Batrinetea e dezastruoasa.
4. Nasul rosu al Mosului, implica faptul ca isi conduce sania, in stare de ebrietate.
5. Scapati de elfi ( din acelasi motiv ca pentru barba )
6. Cumparati niste haine moderne Mosului. El arata ca o sticla agitata de Cola.
7. Mosul trebuie sa aduca, cadouri tuturor plozilor, nu doar celor cuminti. Standardele morale sunt ofensatoare pentru plozii moderni. Exceptie fac plozii de bogatasi. Mosul trebuie sa le ia cadourile si jucariile si sa le dea plozilor care au votat cu liberalii.
8. Stopati abuzare arenilor. Mosul trebuie sa foloseasca electricitatea solara sau alte stupiditati hipiote.
9. Introduceti taxe pentru jucariile aduse de Mos. Socialismul este o ideologie decazuta, iar " mincare gratis" este ofensatoare pentru plozii moderni ( dar plozii saraci, inca primesc totul gratis - altfel se vor simti ofensati ).
10. Prezenta Craciunitei, sotia Mosului, este ofensatoare pentru single parents. Plus ca implica faptul ca Mosul este heterosexual - iar asta este ofensator pentru plozii moderni.
11. Mosul este mult prea alb.
12. el este, de asemenea, mult prea barbat.
13. Opriti-l sa mai strige " Ho-Ho-Ho " ! Oamenii fericiti, sunt o ofensa pentru plozii moderni.
14. " Cris" este mult prea crestin si mult prea european, de asemenea. Botezati-l pe Mos cu un nume multicultural, si toata lumea va aprecia asta.
15. Nimeni nu mai are horn, nicaieri, iar Mosul ar trebui sa-si lase cadourile in fata scarilor. Sau sa le trimita cu posta rapida.
16. Opriti-l pe Mos, sa mai spuna povesti in versuri. Mosul ar trebui sa vorbeasca la fel ca oamenii normali.
17. De ce sa vina Mosul doar o data pe an ? Mosul ar trebui sa vina de doua ori pe luna, la fel ca ajutorul social. Asteptarea este ofensatoare, pentru plozii moderni.


Concluzia : sustinem din toata inima o versiune modernizata a Twas The Night Before Christmas, in care Mosul trage pe nas Extasy si flutura bete stralucitoare prin aer, in timp ce danseaza Dubstep. Stiti doar, ca asta il face relevant pentru generatia plozilor de azi.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.