Doctor Yourself

Wednesday, November 7, 2012

Politica

Daca nu va mai amintiti cum era in Eopca de Aur cind ne scoteau din scoli ca sa ne duca la aplaudat tot felul de evenimente politice ... nu-i bai !  Istoria se repeta : in Rai !

Un grup de 25de elevi de la liceele St. Peter si St. Matthew, au planuit sa viziteze USA, in zilele alegerilor electorale. Au fost acuzatii ca n-au planuit de capul lor si ca se duceau sa faca campanie electorala pentru Obama. Nu asta i-a deranjat pe parintii care faceau acuzatiile, ci faptul ca il sustineau pe Omaba, care are vederi pro-avort. Iar cum elevii erau de la scoli catolice, iar zeul cere  puradei credinciosilor .... avortul nu e de bine.

De buna seama ca nu li s-a nazarit plozilor , pe nepusa masa, sa mearga in USA si sa faca tam-tam pentru Obama . Calatoria a fost organizata de profesorul de civica, Scott Searle, care era listat ca voluntar pentru Obama, in campania din USA. Si s-a gindit el, ca n-ar fi rau sa-si aduca elevii sa-i dea o mina de ajutor.


Presedinta parintilor, spune ca a primit cateva telefoane de la parinti furiosi pe decizia scolii de a permite elevilor calatoria. In urma plingerilor, calatoria a fost anulata. Nu, parintii n-aveau nimic impotriva sa le fie plozii implicati in campanii electorale : ei erau furiosi ca li se permite sa sustina opiniile pro-avort.


Reprezentantul scoliii spune ca e foarte de valoare sa imnplici plozii in procesul ( mascarada ) politica, dar asta trebuie sa se faca doar in limitele invataturilor bisericii . Ca ei sunt scoli religioase, of corse .


Excursia a fost initiata pentru ca studentii sa fie introdusi in procesul electoral din USA. Da' ce, de la scoala, din banci nu puteau invata care-i procesul ? Oricum procesul tine cam 1 an, daca nu si mai mult, e atit de complicat , ca pina la urma dupa atita asteptare, nici nu mai conteaza pe cine aleg. Puneti si un caine, numai puneti pe cineva, ca ne-am plictisit de atita asteptare ...
  

Primarul Torontestiului si-a dat in petic, folosind autobuzele dupa bunul plac, iar presa l-a taxat urgent :


Primarul s-a dus sa sustina echipa de fotbal a unei scoli, si cum autobuzul intirzia sa vina, a sunat la TTC sa " intrebe" ce se intimpla.


Prin urmare, au facut rost de un al doilea autobuz : au dat jos calatorii ( ploua ) si au scos autobuzul de pe ruta normala si l-au trimis primarului, la scara. Sa nu se plictiseasca asteptind autobuzele, ca toata prostimea .


Povestea a scapat in presa si s-a batut moneda pe asta. Acum o dau toti, din colt inc olt : primarul, ca el doar a " intrebat", politia ca habar n-a avut ca au fost dati jos din autobuz calatorii ( care isi platisera biletul deja )...  Toti sunt inocenti !
       Pina la urma, magareata a cazut pe TTC, care si-a cerut scuze calatorilor.


Intrebati de Toronto Sun, daca banii platiti politicienilor sunt bine folositi, canadienii au raspuns " nu", in proportie de 95 % ...


Nenea Obama, a reusit, chiar fara ajutorul elevilor canadieni, sa-si incheie campania electorala, si sa fie ales presedinte. Presa l-a taxat dur.


Administratia Obama a cheltuit 188 milioane, bani pe care USA nu ii are. Asta a fost doar cheltuiala Washingtonului si nu include datoria statala sau municipala.


Daca si in mandatul praspat obtinut, Obama va cheltui in acelasi ritm, datoria federala a USA a atinge in 2014, 20 trilioane de dolari, suma pentru care NU exista suficient cash in intreaga lume.


In ciuda realitatii crunte, americanii l-au reales pe Obama . Zeii sa binecuvinteze USA, ca numai Gizas ne mai poate salva : asteptam divina inteventie !

Da' eu stiu de ce au votat americanii de an'boulea : cred ca erau toti "high" , de bucurie ca s-a dat liber la marijuana in Colorado !


Marti noapte, a trecut Amendamentul 64 , votat in Colorado, care legalizeaza marijuana. In timp ce Obama cheltuie cu amindoua mainile, somajul face ravagii, mai fumam un joint, in timp ce il asteptam fericiti, pe Gizas sa vina, sa salveze America.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.