Doctor Yourself

Tuesday, November 27, 2012

Feng Shui economic

ln Rai totul se scumpeste : in special mincarea, insa asta e subiect tabu in presa. Asa ca, vorbim doar de scumpirea intretinerii. Se scumpeste apa, cu 9 % ( electricitatea s-a scumpit acum o luna-doua parca ).


                  300 metri cubi de apa vor costa 814 % in 2013, mai mult cu 67 $.


                Se scumpeste si incalzirea : iar cind frigul tine 8 luni pe an ...


Pretul mediu pe litrul de ulei pentru incalzire, va fi 1,15 $ - 1,35 $ / litru. Benzina seva scumpi si mai mult, datorita Uraganului Sandy : pretul mediu pentru benzina fara plumb, va fi 1,20 $ - 1,40 $ / litru.


                                                S-a scumpit si transportul :


Canadienii se streseaza din cauza economiei proaste. Pai te cred si eu : joburi nu's, preturile cresc ... fericire mare in Rai.


Un studiu national publicat pe 5 noiembrie, a gasit ca 90 % dintre tinerii intre 18 -24 de ani, se simt extrem de stresati din cauza banilor si a jobului ( mai exact....a lipsei lui ).

     10 % din tinerii canadieni se simt excesiv de stresati din cauza economiei .


72 % din adultii canadieni, se simt coplesiti ( numai romanasii sunt incintati prin Rai ). Aproape 30 % din canadieni spun ca muncesc sub calificarea lor.


Asta e momentul in care intervine propaganda, cu mind control . Ne ofera doua variante de a ne fura singuri caciula : una, este sa faci ca in bancul cu piticul. Adica sa te bucuri ca moare si capra vecinului : uite ca exista altii mai saraci ca mine, deci eu obligatoriu, trebuie sa ma simt bine.
    Nu conteaza ca sunt altii care traiesc mai bine ca mine : pe aia ne facem ca nu-i vedem, si ascundem gunoiul sub pres, pentru ca nimic sa nu ne tulbure visele imbecile de pe norisorul cu ginduri pozitive, in care traim.


Campania de lamurire a prostimii ca o duce bine ( in ciuda datoriilor in care e inglodata ), se face cu ajutorul erorilor de rationament : se stie doar, ca prostimea nu sta bine cu neuronu' ...
   Asadar, daca ai lucruri in valoare de 2.200 , esti mai bogat decit ... jumatate din oamenii de pe planeta. Asa ne spun Natiunile Unite, intr-o masuratoare globala.
Pai da, insa jumatatea aia de planeta mai saraca decit mine, are alt cost al vietii decit mine. Ei cu 1 $ traiesc 2 zile, iar mie nu-mi ajunge nici de o cafea .

Pai nu-i asa ca, brusc te simti cu musca p[e caciula, vinovat ca traiesti mai bine ca jumatate de glob ? Cum iti permiti sa faci mofturi ca esti sarac sau sa te plingi ?  Daca altii traiesc mai prost de cit mine, rezulta ca si eu trebuie sa stau cu cacat in cap si sa accept orice conditii de trai : doar pentru ca's mai bune decit au amaritii aia in Africa.


Daca ai in banca 61.000 $, deja esti in topul celor 10 % mai bogati din toata lumea. E nevoie sa fii lipsit complet de simtul ridicolului, ca sa crezi povestea asta.
Daca ai jumatate de milion de dolari, deja ai intrat in cercul select al celor 1 % din bogatii planetei si te tragi de sireturi cu Bill Gates.


Costul vietii in Rai, e mai mare decit penrtru cei mai multi oameni de pe planeta. Jumatate din oamenii de pe planeta, traiau in 2006 cu mai putin de 2 $ / zi. In concluzie, simte-te mindru ca platesti 4 $ pe o paine : pentru ca iti permiti !


Nu te-am convins ca traiesti in Rai ? Ia incearca macar pentru 1 zi, sa traiesti cu 2 $ / zi, sa vezi cum e ! Sa vezi apoi cum se vor deschide Portile Raiului ...


Pentru cei care viseaza Cai Verzi pe pereti, ginduri pozitive, inimioare roz, lumi imaginare in care se refugiaza ( ca realitatea le da depresii ), etc, propaganda are solutia : Feng Shui economic.
    Faceti o vraja, spuneti formula magica, si problemele cu banii vor disparea :


Nu stiti cum se face ? Iata reteta : construieste-ti albumul norocos. O sa atraga norocul si bani girla : se stie ( imagineaza-presupune ), ca gindurile pozitive atrag numai lucruri superbissime in viata ta.
  

Pune in album documentele personale, certificatul de nastere, carnetul de sofer, extrasele de cont de la banca, facturi, diploma scolara, analize medicale, bla-bla.
Descinta-le si apoi asteapta sa pice para malaiata, in gura lui Natafleata.


N-a tinut vraja ? Mai asteapta : nu esti singurul ! O treime din canadieni au admis ca speranta ca vor cistiga la loterie, face parte din planul lor financiar cu care sa se intretina dupa ce vor iesi la pensie ( ca pensia de stat e infima si nu se poate trai din ea ).


 Da' pina vei cistiga la Loterie, pune mina si fa ceva concret ca sa iti manageriezi banii : vorbeste cu banca, sa iti plateasca facturile direct din cont, automat.... organizeaz-te cumva ....  Ca sa fii sigura ca nu ramai cu facturile neplatite.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.