Doctor Yourself

Wednesday, November 14, 2012

De-a mama si de-a tata

         Nu, n-am nici un dubiu, ca societatea umana e una complet imbecila .


In Windsor, au inceput canadiencele sa fete boraci pe banda rulanta: saptamina trecuta, la Regional Hospital Windsor, au fatat 80 de femei ( adica o crestere cu 30 % ). Care e cauza ?
    CEO-ulspitalului, spune ca din cauza influentei romanului " Fifty Shades of Grey ". Cit de imbecil trebuie sa fie cineva, ca sa puiasca, doar pentru ca a citit un roman de dragoste, sau ce o fi ( ca eu nu imi pierd vremea sa citesc fictiune ) ? Si cit de iresponsabil trebuie sa fie ei ?


CEO-ul admite ca, concluzia lui e una nestiintifica, insa spune ca exista adesea o corelatie intre evenimente si rata de fatare : dupa ce a fost negociat un nou contract colectiv de munca la oricare din cei 3 producatori de masini, canadienii s-au pus pe puit.
   Deci da, astia puiesc in functie de cum bate vintu' : azi avem de lucru, puim. Maine ramainem fara job... ce ghinion ca nu mai putem expedia plodu' inapoi de unde a venit ....


Astia puiesc ca vitele, dupa care descopera ca n-au nevoie de plozii aia si nu mai stiu cum sa scape de ei. Banuiesc ca asteapta sa-i respecti, pentru ca ei s-au puit : e blasfemie sa judeci un parinte si sa nu-i arati respect.
   

Rusia, urmind exemplul altor tari, i-a umplut de respect pe parinti si le-a infiintat o cutie in care isi pot abandona boracii .


Din momentul in care boraqcu' e pus in cutie, suna o alarma care alerteaza o ingrijitoare medicala . La cutie nu sunt montate camere, deci parintii isi pot abandona plozii, complet anonim.


Responsabilii cu cutia, declara ca lunar, sunt abandonati mai mult de 12 plozi.


   Deci da : autoritatile sunt mai responsabile cu plozii, decit proprii parinti . Cutia aia a fost infiintata, tocmai pentru ca parintii sa nu isi mai ucida plozii : conform declaratiilor autoritatilor ruse. In 2010 -2011, au inregistrat 268 de plozi omoriti de mamele lor.

Nu-i de mirare ca aproape toate muierile sunt disperate sa puiasca si considera ca nu sunt " implinite" daca nu au fatat : dresajul incepe imediat ce te-a fatat ma'ta ! Nu mi-o spuneti pe aia ca plozii imita ce au vazut in casa, ca baieteii nu se joaca de-a taticii cu papusile, ci se joaca de-a tractoristu' cu masinutele.
   Fetitele sunt indotrinate de mici sa faca pe fatatoarele. Decizia de a pui, ar trebui sa fie luata pur rational, si nu datorita indoctrinarii de o viata la care ai fost supusa, ori din motive animalice ( instinct de reproducere, sentimente ), insa un imbecil n-are cum sa gindeasca, ci doar sa roteasca niste tipare de gindire cu care a fost indoctrinat. Rezultatul l-am vazut citeva rinduri mai sus .


O companie a scos pe piata o papusa care suge, pentru ca plozii sa se poata juca de-a alaptarea.
Ce poate fi mai dezgustator decit sa faci ca vaca de lapte ? Sa inveti fetitele sa faca la fel !
Compania producatoare a papusii, declara ca are toata sustinerea mamelor, a organizatiilor de alaptare la sin si a multor educatori, dar ca a primit si reclamatii de la oameni dezgustati. Cu siguranta, aia dezgustatii sunt cei care vad in alaptarea la sin ceva sexual ( WTF ? ) sau care au probleme cu alaptarea in general.
Pai dezgustatii sunt oripilati ca invatati fetitele sa faca ca vaca de lapte ! Ar fi trebuit sa mergeti pina la capat ( in scop pur pedagogic ) si sa faceti si papusa care fata si scoate puradelu' : ca sa invete fetitele cum o sa crape ca pepenii, cind o sa fie mari. Si abia apoi alapteaza papusa care suge .


Papusa nu era ieftina, atunci cind au scos-o pe piata : 89 $ ( plus taxe ). Insa, dupa ce au vazut ca oamenii n-au fost incintati sa o cumpere, au scazut pretul la jumatate.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.