Doctor Yourself

Friday, November 9, 2012

Cu de-a sila !

In Rai, incet-incet se fac presiuni pentru un control cit mai mare a populimii : cu cit decid autoritatile in locul tau si pentru sanatatea ta, cu atit tu devii un soi de marioneta in propria ta viata. Totul, sub pretext ca-i f... te grija de sanatatea ta.
   Concluzia : se asteapta de la tine, sa renunti la libertatea de decizie asupra proriului organism.


Canadian Medical Association Journal a inceput sa ceara ca vaccinul pentru gripa, sa devina obligatoriu pentru muncitorii din sanatate, sub pretext ca pacientii in virsta au sistemul imunitar slabit si nu isi iau suficienta protectie din vaccin.


Dr. Ken Flegel ar vre asa spitalele sa se gindeasca sa ia initiativa si sa-i forteze pe muncitori sa se vaccineze, pentru ca el stie foarte bine ca majoritatea angajatilor din sanatate, NU vor sa se vaccineze. Asa ca, ar fi foarte nimerit sa-i obligam ...
   Da' nu putem sa-i obligam, pentru ca exista legea aia, prin care poti decide singur cum sa dispui de corpul tau. Prin urmare, daca nu putem sa-i obligam ... propun sa-i santajam ! Doctorul ne invata cum : spitalele ar trebui sa le spuna angajatilor, ca daca nu s-au vaccinat, sa nu se apropie de pacienti, pentru ca sunt un pericol. Adica li se interzice sa-si practice meseria , pe motiv de " pericol public".
    Iddeeea santajului nu e noua : am mai scris pe blog despre un doctor pediatru, care refuza sa mai consulte plozii, daca parintii nu acceptau sa-i vaccineze. Pur si simplu le spune asa-si caute alt pediatru .

Eu ii propun doctorului cu pareri satajiste, sa-si continue rationamentul si sa propuna spitalelor, sa interzica personalului sa se apropie de pacienti, pentru ca sunt un pericol de infestare cu microbi ( vin pe strada si prin mijloacele de transport in comun, imbracati in uniforma de spital, cu care se vor apropia de pacienti ) ! Ca aici in Rai , nu e ca in Romania, ca vine personalul spitalului si se imbraca in uniforma in spital : nu, pentru ca nu au spatii . Asa ca, vin imbracati in uniforma, de acasa .... am pus pe blog poze cu asistente in uniforma pe strada, prin ploaie si prin noroaie ...

In plus, ca sa ma oblige sa ma vaccinez, spitalul ar trebui sa demonstreze ca sunt un pericol pentru pacienti : adica sa dovedeasca cum, fara vaccinul ala, eu voi face gripa si o voi da pacientilor. Ce garantie ai ca ma voi imbolnavi de gripa ? Si daca ma voi imbolnavi, imi voi lua zile libere sa stau acasa, oricum....
   Apoi, ar trebui sa dovedeasca in clar, ca vaccinul ala chiar ma protejeaza de gripa : atita vreme cit sustine ca ma protejeaza doar de un tip de virus, insa pot face gripa de la alti virusi ... frectie la picior de lemn. Pina si aia cu " protectia" e foarte discutabila.


Regula spitalelor din British Columbia, ce se aplica pentru personalul care refuz asa se vaccineze, este sa foloseasca o masca atunci cind se apropie de pacienti : de la 1 decembrie, pina la sfirsitul lui martie.


Cei de la CBC ne spun mai multe, de ce sunt asa disperati sa oblige personalul medical sa se vaccineze ...


Un studiu din 2010, publicat in acelasi jurnal, arata ca un procent de 55- 65 % dintre doctori, refuza sa-si faca vaccinul anual anti-gripal.


O stiti pe aia cu " daca esti cuminte si o asculti pe mamica, primesti bomboane ? "
Spitalele au aplicat aceeasi tactica pentru personalul lor : cine se vaccineaza, primeste un cadou !
Da' ghinion de nesansa : personalul a depasit demult virsta de 3 ani, asa ca, n-au mai percutat la cadouri si nu s-au vaccinat !


Sindicatul Asistentelor Medicale din British Columbia declara prin prededintele ei,  ca nu sunt fericite despre noua intentie de a fi fortate sa se vaccineze, cu atit mai mult cu cit ele folosesc masca , pentru a proteja pacientii.
   In plus, ele considera ca orice persoana, ar trebui sa aiba suveranitatea de a decide ce sa-si introduca in organism si ar trebui sa aiba dreptul de a decide ce este potrivit pentru ea si ce nu.


In 2002, un Ontario Labour Board din Hamilton, a decis ca vaccinarea obligatorie a personalului medical le incalca drepturile.
Nenea Flegel o tine pe a lui ca, ne-vaccinarea personalului medical incalca drepturile pacientului, ca e la fel ca si cind un doctor infestat cu HIV ar opera un pacient. Doar ca scapa din vedere ca HIV-ul nu e totuna cu gripa, care trece in 3 zile, si care oricum, e pur ipotetica. Adica " am SIDA" nu-i totuna cu " sunt sanatos, dar s-ar putea sa fac gripa cindva... "
  

In 2006, Cochrane rewiew zice ca " nu exista dovezi credibile ca vaccinarea persoanelor sanatoase, sub virsta de 60 de ani, care lucreaza ca personal medical si au grija de batrani, afecteaza complicatiile gripei la persoanele de care au grija.

In schimb, Health Canada, indeamna canadienii sa se vaccineze, in ciuda faptului ca europenii au rechemat cele 2 vaccinuri. Pentru canadieni e safe ...


Health Canada a suspendat folosirea a doua vaccinuri pentru gripa, larg folosite in Canada : Agriflu si Fluad, fabricate de Novartis in Italia, si asta abia dupa ce citeva tari europene au oprit folosirea lor, dupa ce au vazut reziduuri plutind inauntru .

Health Canada spune a "revazut riguros" cele 2 vaccinuri ( care reprezinta 20 % din vaccinurile din Rai ) , inainte sa le autorizeze pentru folosinta in Canada.
Cu alte cuvinte, europenii aia sunt prosti si au avut vedenii. Aveti incredere ca noi, canadienii va spunem ca nu exista probleme : europenii nu s-au uitat bine la vaccinurile alea ...


Dar, ca o precautie, Health Canada, spune ca pina sa faca acel rewiew, au cerut producatorului vaccinurilor sa opreasca distributialor, si a cerut doctorilor sa nu-l mai foloseasca intre timp. Nu stim si nu ni se spune in ce a constat acel " rewiew" ...  Insa nu au fost raportate serioase efecte secundare si totul e ok ...


Prin urmare, Canada a dat liber la folosinta vaccinurilor de la Novartis.


2 comments:

  1. Tu esti obligat sa faci vaccinul pe motiv de ``safety`` in timp ce ei creeaza tulpini noi de influenza in laborator

    ReplyDelete
  2. Din fericire, nu esti obnligat sa faci vaccinurile ( inca ) ...

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.