Doctor Yourself

Monday, October 29, 2012

Viata ca'n filme

Daca mai aveti vreo indoiala ca in Rai avem o viata ca'n filme, acum va arat dovada :


In Windsor, s-a infiintat Crimson Canuck Patrols : un soi de Supermani ... roz ! Pina si Superman a inceput sa se comporte ca o Pitzi !
Supermanii  astia roz, isi umplu rucsacul ( roz si cu Swarovski ? ) cu tot felul de lucrusoare, mincare, sticle cu apa, si patruleaza pe strazi, ca sa gaseasca cersetori pe care sa ii ajute.

Supermanii roz, spun ca isi deschid rucsacul, si ii invita pe cersetori sa seserveasca cu ce au nevoie. Da' totusi ... in loc sa te joci de-a Mos Craciun, intr-un fel absolut infantil, nu ar fi mai bine sa te comporti ca un adult si sa faci presiuni sa nu mai fie cheltuiti banii publici aiurea : bine administrati, se vor gasi locuri in casele sociale, pentru toti cersetorii.
     Deja presa a scris de multe ori, despre cum cei de la casele sociale, risipesc banii si isi acorda salrii cu multe zerouri . Asta, daca tot te crezi Superman, care vrea sa ajute societatea , e e jenant sa incerci sa cirpesti efectele, dar sa nu te atingi de cauza.

Supermanii Roz, sunt parte dintr-un grup international, cunoscut ca Supereroii din Viata Reala, miscare in care au aderat sute de zapaciti din US si Canada.
      Nedumerirea mea este, de ce ce maimuteaza cu mastile si costumatii din benzile de desene animate ? Mister, ca baietii sunt incoerenti, daca ii intrebi. Probabil e doar mimetism infantil, si dorinta de a se identifica cu personajul pe care il imita.
 Plus dorinta de a evada din realitate : uite, acum ma transform in Superman, si dau cersetorului de la colt, o sticla cu apa plata ...


Cine sunt Supermanii Roz ? Sunt oameni obisnuiti, in jur de 20 de ani, cu sotie, 2 plozi si job regulamentar ( 9 -17 ) de sclav .
In traducere : hai sa ne jucam de-a Superman, ca sa nu ne mai simtim sclavi pentru citeva ore. Minunata defulare.

Ce delcara Supermanii ? Ca identitatea lor nu este importanta, de asta isi ascund fata sub masca. Pai sunteti un no-name, un anonim din multime, care ii da o sticla cu apa unui cersetor de la coltul strazii ! Chiar credeti ca o sa se opreasca circulatia, oamenii vor incepe sa-ti faca poze, o sa vina presa sa transmita in direct si sa-ti ia interviuri pentru ca ai dat ceva de pomana unui cersetor ? Sa fim seriosi ! Sunt milioane de oameni care dau de pomana si ajuta pe alti oameni pe strada, si identitatea lor ramine in continuare necunoscuta : nu-i pasa nimanui.
   Cind insa te iti pui cagula roz pe fata si te imbraci in superman, evident ca toata presa vreasa afle cine'i ala si ce bai are ?
  

Ce spun Supermanii Roz ca pot sa faca pentru populime ? Zice ca va putem ajuta sa va educati plozii, sa-i ajutam pe plozi sa citeasca si facem chestii caritabile in comunitate.
   Iar la final .... gura pacatosului, adevar graieste : Superman spune ca vrea sa se devina cit mai vizibil in comunitate . Are asta vreo legatura cu faptul ca te maschezi in Superman ? Zic si eu ...


Va imaginati ca americanii sunt cu creierii mai limpezi si nu confunda realitatea cu fictiunea ? Da' de unde ! La americani, fictiunea e ridicata la rang de realitate : de ea se folosesc autoritatile, ca sa dreseze populimea.
" Ati mintit poporul, cu televizorul ", in varianta americana : " Ati dresat poporul, cu televizorul " ...


Autoritatile americane, s-au gindit ca e foarte eficient sa avertizeze populatia impotriva invaziei de zombi ... Apocalipsa Zombilor sta sa vina!  Pregateste-te !


Homeland Security Departament avertizeaza populatia ca zombi stau sa invadeze planeta . Pregateste-te pentru Apocalipsa zombilor, ca parte a unei campanii publice, ce incurajeaza americanii sa se pregateasca impotriva dezastrelor si situatiilor de urgenta.
   Daca te-ai pregatit eficient impotriva invaziei zombilor, rezulta ca vei fi pregatit sa faci fata pandemiilor, cutremurelor de pamant si uraganelor.


Citeva din recomandarile guvernului, pentru invazia zombilor, sunt identice cu cele popularizate in filmul din 2009, " Zombieland" ...
" Educam " prostimea, cu ajutorul Holywood-ului ...


Cititorii articolului contribuie savuros la campania autoritatilor. Unul scrie ca zombi devin docili daca sunt plasati in fata televizorului. In special, show-urile sunt foarte eficiente...

Altul spune lucrurilor pe nume : ca povestea asta, arata clar, zombificarea societatii americane. Trist, dar e nevoie sa apelam la fanteziile Holywood-ului, ca sa trezim poporul american la realitate !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.