Doctor Yourself

Saturday, October 27, 2012

Raiul si toti sfintii

Daca sunteti suficient de bine spalati pe creier cu inchinarea la Gizas ... dati un ban pentru un altar ! ( ziarul romanesc in Canada )
Ca si popii trebuie sa faca un ban nemuncit ....


Apoi, va recomandam sa va trimiteti plozii in vacanta ... biblica ! Va returnam plozii, gata indoctrinati ( garantat ), mari iubitori de Gizas : brainwashing-ul e mult mai eficient daca incepe la virste mici ...


Apoi, va avansam la nivele superioare ale iubirii /  inchinarii la Gizas : cei mai cuminti dintre voi ... veti deveni sfinti ( ca se stie...traim in Rai, iar Raiul e plin cu sfinti )...
Primul indian ( first-nation ), devenit sfint al catolicilor :


Acuma, ca sunteti complet brainwashing, sunteti pregatiti sa scoateti siraguri de perle pe gura, spre stupoarea fiintelor rationale, din jurul vostru.

Un candidat la Senat din USA, a comis-o in stil bisericesc, declarind ca atunci cind in urma unui viol, femeia ramine bortoasa, inseamna ca asa a intentionat zeul !
 
Si daca sa vrea zeul, musai trebuie sa te supui si sa aplauzi ... Cit de imbecil trebuie sa fie cineva, ca dupa ce citeste negru pe alb in Vechiul Testament, despre ororile ordonate de zeul scelerat , sa mai aiba iubire sau respect fata de zeu ?
   Insa, daca esti eficient spalat pe creier, pui neuronu' pe off si ti se pare perfect normal ca zeul sa isi doreasca,  femeile sa fie violate si sa-i nasca baietei. Numai baietei, ca doar de ei are zeul nevoie.


Cine e bolovanul care a declarat asta ? Nenea Richard Mourdock, candidat la Senatul Republican Indiana .

Iar daca ajungi in pozitii cheie, te folosesti de gindirea magica si de misticisme, in detrimentul ratiunii, ca sa iti inchipui ca rezolvi problemele comunitatii.
Seful politiei din Winnipeg ne cere sa ne rugam zeului, ca sa ne ajute sa combatem crimele.
Eu am o sugestie si mai buna : nu mai cheltuiti aiurea, bani pe vestele antiglont pentru politie ! Mai bine puneti-i sa se roage zeului : cu siguranta, zeul o sa devieze gloantele in jurul lor, mai ceva ca in Matrix ...


Seful politiei din Winnipeg, declara la ziar, ca doreste ca toti cetatenii din Winnipeg, de toate credintele, sa inceapa sa se milogeasca la zeu, pentru un oras mai bun si mai safe. Si ca el crede, ca dupa milogeala, oamenii vor primi inspiratie despre ce sa faca si cum sa ajute pe altii.
    Pai cum sa-i ajute pe altii, cind ei sunt atit de handicapati ca nu se pot ajuta singuri, si se milogesc la zeu sa o faca in locul lor ? E un non-sens !


Si mai zice seful politiei, intr-un interviu pentru CBC NEWS, cum, daca intreaga comunitate se va ruga consistent la zei, vom putea vedea cum fizic se vor reduce crimele si violenta in orasul lor.
    Pai te cred si eu ca se reduce violenta : cetatenii sunt mult pre aocupati sa stea in genunchi in fata prietenilor imaginari, in loc sa-si vada de viata lor si sa incerce sa-si recupereze gindirea critica ( daca au avut-o vreodata ) ...


Va imaginati cumva ca, cetatenii i-au zis sefului politiei ca'i dus cu zmeul ? Nuuu !
Turma credincioasa a fost foarte de acord cu el ! Adica.... jumatate din populatie !
Chestionarul de pe pagina ziarului, arata rezultatele urmatoare :

--- 49,54 % ( 2,284 voturi ) au fost de acord ca daca ne deschidem inimile unul fata de altul, totul o sa fie bine.

--- 27,72 % ( 1.278 voturi ) au fost de acord ca artrebui sa inceteze amestecul religiei in instituatiile publice. De fapt, eu cred ca insul ar trebui demis din functie, pe motiv ca-i incapabil sa gindeasca limpede si rational. Sa se faca popa .

--- 14,23 % ( 656 voturi ) gindesc rational si considera ca e nevoie sa actionam concret impotriva criminalitatii, si nu sa ne rugam.

--- 8,5 % ( 392 voturi ) spun ca nu stiu ce-i decapul lor, si ca orice harat, merita incercat. Pai sa-l incercati pe pielea voastra, si nu pe a comunitatii !


Cei care comenteaza pe pagina ziarului, au opinii mult mai pertinente decit aiuritii de inchinatorila zei.
Si zice ca, ce ar fi daca ar pune mai multi politisti in strada, in loc sa ne rugam  ?
Si cind o sa vina vremea in care cetatenilor li se va permite sa se apere singuri, fara sa le fie teama ca vor fi persecutati de autoritatile statului ? Asta chiar ca ar fi o masura care ar ajuta la reducerea criminalitatii.


Va imaginati ca alti inchinatori la zei, sunt mai breji ? No way : credinciosii sunt toti de acceasi mina, spalati pe creier !
Musulmanii nu vor sa se vaccineze, nu pentru ca nu's de acord din motive medicale, ci din motive.....religioase. Ca vaccinul nu-i halal . Fapt pentru care, drug-cartelul, a inventat vaccinul halal ( fara porc ), special pentru musulmani ...


Aproape 3 milioane de musulmani se duc saptamina viitoare in pelerinaj la Mecca, in Arabia Saudita. Adica e o piata foarte profitabila, daca ii poti convinge sa se vaccineze impotriva meningitei. Cum ii convingi ? Le spui ca vaccinurile nu contin celule de porc , deci .... sunt "safe" !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.