Doctor Yourself

Tuesday, October 16, 2012

Raiul mafiotilor

Am vazut aici http://filosofiepebordura.blogspot.ca/2012/10/mafia-imobiliara.html cum Mafia detine monopolul in industria constructiilor din Canada si cum fixeaxa preturile cit mai mari.
Premierul Ontario, o tine sus si tare ca Mafia nu e epidemica in Canada .


Politia italiana are cu totul alta parere : spun ca, Canada e mult prea permisiva cu Mafia ...

Autoritatile italiene spun ca, Canada, in special Ontario, a devenit o baza pentru Mafia Calabreza, sau 'Ndragheta, cunoscuti in special pentru spalarea de bani.      
De ce emigreaza Mafia in Canada ? Conform autoritatilor italiene ... pentru ca, Canada are reputatia de a fi permisiva in legatura cu Mafia.
procurorul anti-Mafia, Roberto DiPalma a dezvaliut presei canadiene cum Canada poate deveni un loc unde personalitatile Mafiei se pot scunde, sperind ca justitia canadiana nu se va atinge de ei.


Unii procurori italieni sunt foarte frustrati din cauza felului in care Canada se ocupa de mafiotii 'Ndragheta, care sunt criminali, bogati si traficanti de droguri.
Spune procurorul Nicola Gratteri, ca s-au implinit 10 ani de cind le-au spus autoritatilor canadiene sa fie atenti, pentru ca 'Ndragheta sunt foarte prezenti in Canada, cei mai mult in Toronto. Mai grav, procurorul spune ca NU au o buna colaborare cu politia canadiana.


Cite clanuri de Mafioti sunt in Ontario ? Procurorii italieni spun ca 7 in Toronto si 2 in Thunder Bay.
De mai mult de 2 ani, investigatorii italieni au identificat 30 de fosti sau curent rezidenti in Canada, cu legaturi cu 'Ndragheta. Aproape 1 treime au la activ mandate de arestare italiene, dar ei traiesc fara probleme, linistiti ... in Canada !
Intrebarea este, cum au primit ei rezidenta canadiana , cind exista mandat de arestare pe numele lor ?


Ce spune politia canadiana despre situatia asta ? Pai spune lucruri trasnite, hilare de-a dreptul : ca avem oameni in politie, care nu inteleg conceptul de criminalitate ( Pai de ce nu-i dati afara ? ). Mai zice fostul sef superintendent al RCMP ca au facut o investigatie de 1 an, insa costa o gramada de bani, fapt pentru care au trebuit sa renunte la investigatie, pentru ca .... costa pre amulti bani !

Pai eu cred ca va costa mult mai multi bani sa lasati Mafia sa-si faca de cap in economia canadiana, decit sa duceti pina la capat investigatia si sa curatati Canada de mafioti.
Ce intelege Tzipila de aici ?  Ca se da unda verde Mafiei : veniti, jucati tontoroiul, ca noi nu ne permitem (financiar ) sa va deranjam cu nimic ... enjoy ...


Credeti ca lucrurile se opresc doar la neinvestigarea Mafiei ? Ei bine, nu ! In Canada NU exista nici macar legislatie anti-Mafie ! In traducere, asta inseamna ca in Canada, NU este o infractiune sa fii membru in organizatiile Mafiote ! Welcome in Raiul mafiotilor !

Se poate si mai mult de atit : Canada este considerata un loc de refugiu pentru cei care sea scund, sunt pe fuga, pentru ca, Canada NU vrea sa extradeze persoanele care sunt acuzate de legaturi cu Mafia doar in Italia.
Concluzia procurorilor italieni : Daca Mafia s-a stabilit in Toronto, asta este pentru ca sistemul legislativ nu este suficient de sever.


Si cum o duce Mafia in Canada ? Pai ... ca'n Rai !
Luna trecuta, in timpul anchetei comisiei anticoruptie, un italian expert in Mafia, a spus ca prezenta 'Ndragheta in Canada este puternica.
Grupul crimei Calabreze e mai putin cunoscut decit succesul financiar obtinut de grupul sicilian Cosa Nostra - spune Valentina Tenti, care detine un doctorat in criminologie si face munca post-doctorat in Montreal.

In timpul investigatiei, Tenti a citat un studiu , care sugereaza ca 'Ndragheta a facut 56 bilioane de dolari din felurite activitati infractionale, in special din traficul cu droguri cu Columbia.Suma reprezinta aproape 2,9 % din P.I.B-ul Italiei.

  Pai in conditiile astea, este extrem de profitabil pentru Mafie sa se stabileasca in Canada : legislatie anti-Mafia nu exista, politia nu-i investigheaza ca n-are bani .... au mina libera sa faca bani gramada ...


Cititorii ziarului, constata realitatea crunta : ca politia noastra e mult prea ocupata sa dea amenzi pentru parcare, soferilor, in loc sa fie cu ochii pe Mafie ...


Alt cititor spune ca Mafia a fost infiltrata in fiecare Cabinet al fiecarui guvern, din ultimii 40 de ani. Ei au transformat politia, intr-o forta impotenta, in ceea ce priveste supravegherea Mafiei.


In Quebec s-a facut o comisie de ancheta despre controlul Mafiei asupra industriei de constructii.  Martorul de baza, este un dezvoltator imobiliar, care, printre altele, declara ca a donat ilegal bani, fiecarui partid ! Si nu pentru ca nu mai poate de dragul partidelor din Canada, ci pentru ca ... nu a avut de ales !


Fostul dezvoltator imobiliar , a depus marturie cum a platit 88. 000 $ partidelor politice, in 10 ani . El spune ca donatiile au fost facute pe numele familiei, ai prietenilor si angajatilor sai : in felul acesta, a ajutat partidele sa respecte limita de 3.000 $ / persoana, impusa de legea din Quebec.
    Totusi, intr-un caz, el aplatit mai mult de 30.000 $ - de 10 ori limita legala de donatie - la cererea sotiei unui proeminent lider liberal din minister.


" Donatii: a facut nu doar pentru liberalii aflati la guvernare, ci si pentru Partidul Quebecos, si pentru ADQ. Partidele politice depindeau de firmele de ingineri pentru bani cash, firmele de ingineri depind de companiile de constructii iar companiile de constructii depind de ... pilele lor, ca sa primeasca de munca. ( deja stim ca Mafia le dadea contracte ) ...


Fostul dezvoltator imobiliar, blameaza sistemul, pentruca pune presiune pe politicieni sa faca rost de bani si pe oamenii din constructii, sa le dea acesti bani. Acum face sens de ce avem bula imobiliara ...
Tot el mai spune, ca la nivel provincial, sistemul se bazeaza pe firmele de inginerie. Mai spune ca marile companii , sunt intim legate de partidele politice, iar patronilor din constructii, li se solicita constant, bani. Iar companiile de constructiinu sunt incintate sa pompeze continuu bani catre partidele politice ...


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.