Doctor Yourself

Tuesday, October 23, 2012

Raiul Evului Mediu

Prin romania, se plinge lumea ( normala la cap ), ca ii indoctrineaza pe plozi la scoala, cu religia si inchinarea la Gizas. Nah, pai asta-i floare la ureche !
Stati sa vedeti cum e sa ti se refuze tratamentul medical de care ai nevoie, in spitalele de stat, pe motive ... religioase !  Numai in Evul Mediu si pe la talibanii canadieni se mai intimpla asa ceva ...

Tanti Nicole, e o femeie tinara cu o boala rara, Danlos Sindrome ( EDS ). Boala ei incurabila ii afecteaza sistemul digestiv si cardiovascular, plus multe alte simptome.


Femeia de 30 de ani, din cauza problemelor desanatate, a lua decizia sa nu puiasca. Pentru 3 ani, a cautat un doctor care sa-i lege trompele, insa toti au refuzat-o pentru ca e prea tainara.

Cum adica e prea tinara ? Ca sa legi trompele, nu exista restrictii de virsta. Doctorii refuzau pur si simplu, considerind ca e prea tinara ca sa renunte la capacitatea de puire  : daca natura te-a dotat cu un uter, e musai sa puiesti, ca asa vor unii si asa decid ei pentru tine.

Apoi, femeia e majora, are discernamint, deci poate lua decizii in cunostinta de cauza. Si singura care ar trebui s aibe putere de decizie asupra corpului ei, este chiar femeia in cauza si nu doctorii. Insa, abuziv, doctorii canadieni i-au refuzat dreptul de a alege ( sa puiasca sau nu ) : ca asa au ei chef si pentru ca sunt dumnezei in tara asta. Sunt de neatins.
    Deci, femeia plateste taxe ca sa primeasca ingrijire medicala .... ce ii este apoi refuzata, sub pretexte imbecile. Doctorii aia n-au nici un drept sa decida in locul femeii, daca isi pastreaza capacitatea de puire sau nu. Si totusi o fac, cu de-a sila.

In schimb, cunosc canadieni barbati, care si-au facut acelasi lucru : fara stres, fara intrebari suplimentare, fara explicatii, fara refuzuri pe motiv ca esti prea tinar si trebuie sa te puiesti, etc. 
De barbati care nu vor plozi , dar pe care femeile ii forteaza sa le accepte plozii fatati, e plina planeta. Insa femei care sa refuze sa puiasca ... mai rar. Astea's diferite, si daca sunt diferite, trebuie musai sa le dai la cap si sa le pui pumnul in gura : sa fie la fel ca toate fatatoarele ( cu de-a sila, daca de buna voie nu se poate )

Cind in sfirsit a gasit un doctor care a considerat ca nu-i obligatia lui sa o forteze sa-si pastreze capacitatea de a pui, a dat peste alta problema de tip  " Evul Mediu" !
Doctorul cu pricina, opera doar la St. Josehp's Hospital, care NU permite sterilizarea, pe motiv ca'i spital catolic. Din cite stiu eu, spitale private nu exista in Canada, cu atit mai putin in Ontario. Adica spitalul ala catolic, este finantat de stat, din taxele pacientilor. De unde rezulta ca trebuie sa acorde ingrijire pacientilor, ca orice alt spital ( adica si avort si sterilizare ) : nu-ti convin cerintele jobului pe care il practici ... da-ti demisia !

Mofturi de genul " noi nu sterilizam", ar trebui sa le faca pe banii lor : atunci cind vor fi spital privat , finantat de proprietari.


Femeia s-a luptat cu prejudecatile Evului Mediu, cu argumente medicale : poate-poate isi va obtine drepturile calcate in picioare. Femeia spune ca are un piept implantat un tub prin care se hraneste , ca intregul sistem neurologic este un dezastru si n-ar putea fizic sa duca o sarcina pe picioare.


Ba mai mult : boala ei fiind una genetica, risca sa fete un plod cu aceeasi boala. Adica sa se chinuie si plodul o viata intreaga in dureri si dizabilitati fizice. Spitalul continua sa refuze sa o sterilizeze.
   Da' n-am inteles ce problema au doctorii aia, ca nu-i avort, nu moare nimeni ? Sau de ce prefera ca femeia sa ramina in continuare fertila, si daca ramine gravida, sa faca avort ? In locul femeii, eu le-as spune ca ei sunt vinovati in fata zeului, daca fac avort, iar dracii o sa-i faca barbeque in Iad.

Cit de imbecila ar trebui sa fiu, sa accept sa-mia duc plozii intr-o lume in care iti esterefuzat tratamentul medical pentru care platesti taxe, si in care doctorii au putere de decizie asupra a cum sa-mi traiesc eu viata ( cu plozi sau fara )  ?
   Eu nu inteleg de ce astora li se permite sa practice medicina ? De ce canadienii nu le anuleaza licenta de doctor ?


In concluzie : nu conteaza cit de riscanta este sarcina pentru tine, nu ne pasa. Zeul ne-a dat ordin ca ii trebuie boraci, deci toate femeile trebuie sa fete .
N-ai decit sa crapi incercind sa feti : important este ca nu ai incalcat porunca zeului !

Femeia mai are putin si se dezmebreaza, iar imbecilii aia de doctori nu misca un deget ca sa o ajute : ca nu le da voie zeul la care se inchina ! Acum , femeia se recupereaza dupa o operatie de stomac, are nevoie de cirje ca sa umble si uneori foloseste un scaun pentru handicapati .
   A fost profesoara pentru plozii cu autism si pentru cei cu intirzieri de dezvoltare, insa a fost nevoita sa renunte la job. Si-a dislocat gitul de mai multe ori, are frecvente dureri de cap si migrene si e foarte probabil sa aiba o operatiela coloana.


Si cu toate astea, toti doctorii i-au pus placa aia ca e prea tinara ca sa se sterilizeze si ca face o decizie gresita. In mod normal si de bun simt, ar fi ca doctorii sa nu imi judece alegerile de viata : ca nu stau ei cu boracu' de fusta si nu ei traiesc in locul meu.
   Cum insa traim intr-o societate imbecila si cu prejudecati de Ev Mediu, doctorii iti refuza ingrijirea medicala la care ai dreptul, doar pentru ca asa au ei chef. Pentru ca au capul plin cu prejudecati : daca esti femeie, trebuie sa feti. Daca spui ca nu vrei asta .... apoi cu siguranta nu judeci bine... las' sa peste ceva vreme o sa te dai pe brazda si o sa puiesti !

Zice ziarul ca avem in Ontario reguli religioase care guverneaza spitalele intretinute din fonduri publice. Iar oamenii de toate religiile, folosesc aceste spitale, fara a avea habar ca Biserica Catolica dicteaza regulile si face jocul .
    Cum e posibil ca intr-un stat declarat secular, biserica sa guverneze spitalele, pe banii .... cetatenilor platitori de taxe ? Pai biserica sa-si faca spital si sa dicteze acolo, si nu pe fondurile publice !


Canadienii sunt revoltati pe buna dreptate si spun ca nu poti lua bani publici si sa-ti impui vederile religioase. Dca vrei sa fii spital privat, atunci poti alege ce sa impui, dar ar trebui sa renunti la banii publici.

            N-am nici o indoiala ca traim intr-un Ev Mediu ... tehnologizat :


Daca la spital ne tratam dupa cuvintul zeului, pe strada, folosim iPhone-ul ca sa ascultam ... cuvintul zeului ! Manastirea Curtea de Arges a inventat aplicatia de iPhone, care iti arata rugaciunile pe care trebuie sa le cinti regulat : sa le ai mereu la tine.

 Si nu uita sa te imbraci dupa instructiunile zeului ! Zeul e mai tare decit Armani !


" The God trend" a inceput sa apara in magazine evenghelice, prin Brazilia : haine cu mineci lungi, culori terne si rochii cu crioala tip sac de cartofi . Sa nu fie nimic sexy, ca zeul are fobie de sex ( da' bine ca cere plozi pe banda rulanta ) !
    In loc de bikini cu ata, acum sunt la moda chilotii cu minecuta. Chestia asta e o piata de 52 bilioane de dolari pe an.


Femeile care se inchina la zei, imbraca cu mindrie hainele sac de cartofi. Prostu' daca nu-i fudul ...
Ca trebuie sa fii prost bine de tot, ca sa te imbraci cu mineca lunga si haine de poliester inchise la culoare, la 40 C vara ...


Va imaginati ca numai inchinatorii la zei cumpara hainele alea dubioase ? Ei bine, cam 40 % din clienti , nu sunt credinciosi ! " The God trend" e o moda : si daca e moda, apoi trebuie musai urmata de toata turma .


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.