Doctor Yourself

Wednesday, October 10, 2012

Copilarie fericita

                                                                                                                                                

10 comments:

 1. Si eu am folosit ham, e foarte practic, mai ales pt tipa din imagine, care nu ar face fata la amandoi ciutanii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daca nu face fata sa aiba grija de 2 plozi odata, nu trebuia sa-i faca. Nu pot sa cred ca e atit de greu sa-l tina de minuta, in loc sa-l tina in lesa ca pe animale.

   Delete
 2. Deasteapta care esti ..a tine de mana un copil sub 3 ani e destul de riscant ptr el ... multi copii agung la urgente cu pronatie de cot . Articuotatia de cot la varsta asta e foarte labila , daca il ti de mana si el se impiedica caderea ii provoaca pronatie (tu il ti iar el prin cadere isi scoate mana din articultia cotului ) nu aveam garda la Grigore fara cateva pe zi ...
  Acel ham este cea mai safe metoda de a-l tine la varste mici pe strada ... dar ce sa ceri de la mintea ta ... mai pune mana si informeaza-te sau experimenteaza inainte de a comenta ce nu ai habar .
  Si vezi de ierburile tale ...lasa crescutul copiilor in seama celor care se pricep si au inima nu paie ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da' mai, stiu ! Toate alea de s-au apucat de fatat, au inima mare si sunt niste monumente de iubire : d'aia e plina planeta de plozi abandonati, abuzati, traumatizati, neglijati, crescuti in lipsuri, etc ....

   Delete
  2. Aia sunt doar copii facuti din accidente , ori din incultura ori de personaje cum esti tu ... ce era foarte bine ..mama ta sa fi gandit ca tine ... :-)
   Asta nu inseamna ca cei cu copii sunt ce gandesti tu ... ce gandesti tu este contra naturii ... sexul nu e numai chestia aia pe care o faci pentru ca iti face placere ....are un rol primordial in evolutie . Reproductie, necesar 100% in evolutia speciilor . Daca nu ai avea mintea deformata de la carentele de b12 ai sti ceea ce toate speciile au in codul genetic : reproducerea este vitala pentru perpetuarea speciei . Si o fac uneori cu pretul vietii ...Daca aifi studiat ceva biologie ai fi invatat despre instinctele primare .
   Dupa cum vezi nici stiinta si nici religia nu aproba rationamentul tau si greata patologica pe care o ai fata de ideea de a avea copii . Foarte bine ,ai o problema ...recunoaste-o ,trateaza-o daca vrei ....daca nu macar ai bunul simt sa nu ii consideri pe cei majoritari defecti.

   Delete
  3. Elena : "personajele cum sunt eu "nu puiesc ! Din bun simt, iubire si grija fata de potentialii copii. Aia ca mine, merg peprincipiul ca daca iti iubesti plodul, NU il aduci pe lume sa fie sclav si sa traiasca intr-o societate primitiva.

   Prin urmare : habar n-ai de sprece vorbesti,continuarea discutiei e inutila. Da' tu poti continua sa cauti scuze in mintea ta, femeilor cu inima mare, care au fatat milioane de plozi abandonati, abuzati, traumatizati si crescuti in lipsuri.

   Delete
 3. Ca de obicei raspunzi pe langa ....cum o "naturista " ca tine explica necestitatea anhilarii unui instinct primar ? Care daca s-ar realiza ar duce la disparitia rasei umane in maxim 100 de ani ? Ideile tale sunt antinaturale ... mai usor e sa lasam un virus sa si faca de cap de ce sa asteptam 100 de ani?
  Sau pe tine nu te intereseaza decat persoana si vorbim aici doar de egoism si punct ...hai sa nu ne invartim in spatele prostiilor pe care le insiri . Copii celor mai multi oameni nu sufera nici de abandon si nici de foame( pana la urma si selectia naturala e un mecanism , tu se pareca nu vrea naturasa te multiplici )... existenta problemelor sociale nu justifica solutia ta . Nu in contextul biologiei umane ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma consider mai mult decit un animal condus de instinctul de reproducere. D'aia am creier in dotare, ca sa-mi folosesc ratiunea, inainte de a pui ca si cateaua din fundul curtii.
   Da' tu poti sa te puiesti ca iepurii, pentru ca asa dicteaza biologia : pina la menopauza, poti sa faci o ciurda de plozi, ca sa fii sigura ca ti-ai perpetuat genele.

   Delete
 4. Ca dd obicei nu pricepi nika ... ce solutie ai ptr perpetuarea speciei ? Hai uimeste-ma :-):-):-):-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mi se rupe de perpetuarea speciei ! Nu-i cazul sa ne facem probleme pentru asta, ca deja ne-am inmultit mai rau ca soarecii, pe planeta asta.

   P.S. Solutii de perpetuare a speciei, mai inteligente ar fi, da' nu-i cazul sa discutam aici ( sinu cu tine )

   Delete