Doctor Yourself

Saturday, October 13, 2012

Cobai in Rai

Va inchipuiti ca cel mai rau lucru care i se poate intimpla plodului vostru, este sa se umple de paduchi la scoala ? Eh, pai visati ... frumos !


Zice ziarul ca un studiu , a gasit ca 1 din 4 plozi de scoala elementara, se umple de paduchi in scoala. Asa ca poti sta linistit ca e ceva .... normal ....


Primarul orasului Kawasaki, a declarat presei ca " scolile servesc prinzuri radioactive plozilor, in scopuri ... educationale ! "


Declara primarul intr-un ziar din Tokyo, cum studentii au nevoie sa priceapa ca traiesc in pericol consumind prinzul radioactiv la cantina scolii.
Pai eu ii sugerez primarului sa-si continue rationamentul si sa-l invete pe elevi cum bomba atomica explodeaza : in fiecare laborator scolar ! Se pare ca unii sunt convinsi ca nu exista alte modalitati de invatare decit pe propria piele....


Si cu toate astea, prostimea n-are nici o grija ca mainca contaminat radioactiv : doar 26 % din japonezi sunt ingrijorati ! N-am nici o indoiala ca rasa umana sufera de imbecilitate cronica. Pina si vitelor le pasa mai mult decit oamenilor, de ceea ce baga in gura .


Nu te bucura, ca nici plozii tai din Rai nu's mai bine tratati : de data asta vorbim despre cei indopati cu medicamente impotriva ADHD.
     Pentru cei care nu s-au dezmeticit inca : e la foarte mare moda, ca invatatoare asa recomande parintelui sa duca plodul la doctor, ca are probleme de adaptare. In traducere : profii n-au cum sa-i disciplineze pe plozi ( ca nu li se permite nimic ), si atunci singura moidalitate de disciplinare care le ramine, este .... sedarea cu pastile.
   Prin urmare, in Rai sunt enorm de multi plozi sedati, sub pretext ca sufera de ADHD.

Zice ziarul, cum Health Canada detine probe detaliate despre un medicament pentru ADHD ( inclusiv cazuri fatale ), insa .... le tine la secret fata de public !
Adica ai dreptul sa-ti indopi plodul cu pastile pentru ADHD, ( la recomandarea doctorilor si aprofesorilor ), insa n-ai dreptul sa afli ce efecte au avut ele asupra consumatorilor. In traducere : plodul tau e cobaiul drug-cartelului.
  
Zice ziarul, ca la fiecare 6 luni, companiile de medicamente trimit la Health Canada, sumarul cu efectele secundare observate in intreaga lume.


Aceste sumare, numite periodic " raporturi actualizate de siguranta " NU sunt accesibile publicului. De ce ? Pentru ca ele pot contine informatii " confidentiale " personale sau de afaceri, zice Health Canada intr-un email catre Toronto Star ( ziarul ).
   Asta inseamna ca parintii plozilor care iau pastile ADHD sunt tinuti in intuneric, in ceea ce priveste efectul acestor pastile.


Totusi, Health Canada e generoasa cu parintii : spune ca raportul companiilor producatoare de medicamente poate fi obtinut datorita legislatiei care permite accesul , DAR ... detaliile vor fi acoperite cu negru !
   Adica iti dam raportuul, dar ... nu il poti citi ca-l coloram ! Oricum o dai, tot iti este ascuns adevarul : tot n-ai dreptul sa afli nimic despre pastilele cu care doctorii iti indoapa plodul. Esti tinut in ignoranta : "cineva" considera ca tu nu trebuie sa afli ce efecte au medicamentele pe care plodul tau le inghite.


Iar parintii se mira, cum aceste informatii sunt mai importante decit sanatatea plozilor lor ?
Pai atita vreme cit oamenii sunt cea mai ieftina si mai des intilnita resursa pe planeta asta ... why not ? Moare un plod ? Nu-i problema, ca alti 10 sunt fatati in locul lui ! Are balta peste .
   Mai spune parintele unui plod inopat cu pastile strattera si Biphentin,cum plodul de 9 ani a incercat sa se raneasca singur :


Investigatia facute de Toronto Star a gasit aproape 600 cazuri de plozi canadieni, care au suferit serioase, uneori chiat fatale efecte secundare, suspectate ca au fostcauzate de medicatia ADHD in ultimii 10 ani.


Un organism international care da standardele pentru industria farmaceutica, a dezvoltat conceptul de " safety up date raports " , iar tari precum Canada si USA folosesc raporturi standardizate ca ajutor, sa evalueze siguranta medicamentelor.
     Raporturile, pentru fiecare medicament in parte, sunt destinate sa arate problemele detectate de reteaua de supraveghere a companiilor de medicamente. Rapoartele arata analize statistice si coiteva exemple de cazuri cu decese.


               Conform cu FDA, rapoartele sunt tinute departe de ochii publicului.


Parintii spun ca prostimea ar trebuisa fie informata despre ce se poate intimpla daca foloseste aceste medicamente.
Alti parinti s-au desteptat din prostie, si au incetat sa mai dea plozilor medicamentele pentru ADHD, din cauza ca aceste safety raports nu sunt disponibile pentru public.


Daca va consoleaza cu ceva .... nu doar plozii canadieni sunt folositi drept cobai. Se intimpla si in China , unde orezul GMO a fost testat pe ... plozi !


Autoritatile chineze investigheaza acuzatiile, ca GMO orez a fost  testat pe plozii chinezi, ca parte a unui proiect de cercetare.
    O publicatie stiintifica recenta, spune ca US Departament of Agriculture a hranit cu orez GMO, 24 de plozi in China, in virsta de 6 - 8 ani.


Mizeria asta de orez GMO a fost prezentat ca .... solutie pentru deficienta de vitamina A ! Pai ce solutie, cind fierbind orezul, se distrug vitaminele ( din cauza temperaturii ) ? Da' nu-i mai simplu sa le dea niste pastile cu vit A, ca's ieftine ?

In plus, exista dovezi fara numar ( suprimate, ignorate ) ca GMO e toxic pentru oameni si animale. E ca si cind am propune sa ne hranim cu ciupercute otravitoare, ca solutie pentru prevenirea carentei de proteine.
    N-am nimic impotriva modificarii genetice, atita vreme cit e competent facuta : insesi rasa umana e una inginerita genetic, si care de-a lungul istoriei a suferit numeroase "ajustari" genetice. Insa zeii se pricep la inginerii genetice.
 Noi oamenii ... inca nu. Si atita vreme cit e dovedit ca fiind toxic, mie imi este infiferent ca e GMO sau nu : tot toxic se numeste.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.