Doctor Yourself

Friday, September 28, 2012

Veggie-sex

Toronto District School Board sunt un soi de Inspectorat Scolar din Romania : aia de au in grija scolile si stabilesc ce trebuie sa predea profesorii la clasa.
Orele de educatie sexuala sunt un " must" , iar TDSB ne invata plozii, cum sa faca sex cu .. vegetalele !  Veggie-sex is wonderfull !

Exact: pe mina astora isi lasa canadienii copiii, zilnic, ore in sir, ca sa fie "educati"


Cei de la TDSB pun pe sait un link, sa fie folosit ca resursa de invatare : unde suntem invatati ca vegetalele sunt numai bune pentru sex ! Adio gatit !

http://www.positive.org/JustSayYes/prosex.html


Saitul recomandat de TDSB, ne explica in detaliu, tehnica de veggie-sex : joaca-te in vaginul si anusul tau ( sau al oricui altcuiva ) si introdu inauntru degete, vibratoare, jucarii sexuale, VEGETALE ...
   Nu uita, ca important este sa te joci safe : folsoeste prezervativul si folia de plastic. Pentru mai multe detalii, vezi sectiunea "safe sex"

Am vazut ca sexul cu morcovi e perfect ok si recomandat copilasilor . Pe cind o recomandare pentru sex cu animale ?  Eventual cu animalutul de casa preferat ( ca sexul cu ursuletul de plus e perimat ).


Sunteti incintati de ceea ce ii invatam pe plozii vostri la scoala ? Daca " da" ... scrieti-ne un email si donati-ne niste banuti : cu ajutorul lor, fom face veggie-sex cunoscut in intreaga Canada !
    Cum o fi, sa-ti vina acasa plodul , si sa-ti spuna " Mami, daca nu te duci la sex-shop sa-mi cumperi un vibrator, sa stii ca o sa folosesc morcovii tai pentru supa ! Asa m-au invatat la scoala ca se face " ...


Ma gindesc ca poate ar fi util, daca Health Canada ar porni o campanie de constientizare a riscului veggie-sex . In plus, ar pute ainfiinta si niste asociatii de caritate, care sa stringa milioane de dolari donatii, pentru a avertiza canadienii, in legatura cu riscul sexului cu castraveti.
    Totul peprincipiul de aur al marketingului : creem o falsa problema, dupa care venim cu solutii, prostimea ne va lua in serios, iar banii vor curge pentru noi.

Ce mai promoveaza  pentru copii, TDSB-ul ? Sexul in grup , in niste afise de pus prin scoli ! Sa-i fie de mic, clar plodului : cu cit mai multi, cu atit mai bine ...
Decit sex cu morcovi, mai bine sex in grup : macar face sex cu oameni ...


                                                           Enjoy ....


                 Drept urmare, o asociatie crestina s-a sesizat si a iesit in presa :


Reverendul Charles, spune ca a scris procurorului general al Ontario, cerindu-i sa faca o investigatie asupra TDSB , argumentind ca e corupere de minori si au incalcat Sectiunea 172 din Criminal Code of Canada .
    Spune ca TDSB a recomandat acele linkuri profesorilor, cu ajutorul carora sa-si pregateasca lectiile.


Acum ca faptele au juns la urechea parintilor si in presa, ca sa puna batista pe tambal, TDSB a eliminat linkul de pe sait. Nici usturoi n-au mincat, nici gura nu le miroase !
    Dar parintii, ce incredere mai au, ca sa-si lase plozii pe mina astora, ca sa le modeleze mintile dupa cum au ei chef. Ok, au scos linkul de pe sait, insa ce garantie am ca nu sunt invatati la clasa aberatiile astea ? Pentru ca, oficial, TDSB asta a recomndat profesorilor sa predea : sex cu vetegetalele.


2 comments:

  1. foarte tare! mai ramane ca parintii sa auda si ceva de genul: "mami, ne-a ramas un morcov nefolosit de la salata, pot sa mi-l bag in cur, am maine un test pt care n-am invatat si mi-e cam frica sa nu-l pic!?".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi se pare scarry ca nu stii ce li se povesteste la clasa. Ok, programa e scrisa in termeni de linistit parintii, insa dracu' stie ce li se spune in clasa !

      Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.