Doctor Yourself

Saturday, September 15, 2012

Rechizite

       
Cumpararea rechizitelor pentru inceperea scolii, e o povara si in Rai: asa zice ziarul. Costa in jur de 600 $ / familie.


Ati puit si va chinuiti plozii in saracie ?  " Cinste" voua !
Ziarul va invata cum sa va cirpiti saracia, ca sa platiti cit mai putin, pentru rechizitele scolare : va un inventar si vezi ce se poate refolosi din resturile de rechizite, ramase de anul trecut. Nu cumpara alte penare, calculatoare, daca cele vechi sunt intr-o forma acceptabila . E o cheltuiala inutila, si mai ales ... face rau la mediul inconjurator ( nu  e green ) : si se stie ca, canadienii sunt eficient brainwashed ...

Poti cumpara online, ca e mai ieftin : oriunde e mai ieftin, decit in magazinele canadiene ... Dar mai bine cumperi ... second-hand , ca e cel mai ieftin ..


Vrea puradelu' sa-i cumperi un ghiozdan mai frumos si care bineinteles, e mai scump ? Explica-i cum esti tu rupt in cur de sarac ce esti, si cum il silesti si pe el sa-si traiasca copilaria in mizeria ta , lipsuri si lozinca " n-avem bani" .
   Dupa ce-i explici astea, tine degetele incrucisate si spera sa ai un plod suficient de retardat incat sa i se para toate astea .... firesti ! Sau sa ai un plod care sufera de Sindromul Stokholm ( adica te iubeste si daca ti-ai batut joc de el ) .
Acum, totul e in regula : nu mai scuipa nimeni pe tine, ca il chinui in saracie.


Chiar si la second hand ti se pare scump in Canada ? Incearca magazinele de peste granita, de la americani : pina si cele second hand sunt mult mai ieftine !


Zice ziarul cum canadienii au dat navala la americani, sa cumpere rechizite pentru inceperea scolii. Drept urmare, a crescut cu 7,5 % traficul in USA, al canadienilor care ramin acolo peste noapte : 1,9 milioane de calatorii in iunie, cel mai mare nivel atins, din 1972 incoace.
   Cererea pentru camere de hotel in Buffalo - Niagara a crescut cu mai mult de 10 % in iunie, comparativ cu anul trecut. In iulie, cererea de camerede hotel, a atins un record de 239.000 camere.


            De oriunde ati cumpara rechizitele, tot sunt pline cu chimicale toxice :


Chimicale toxice, legate de aparitia astmului si a defectelor de nastere, au fost descoperite in rechizitele de vinil ale plozilor. 76 % din rechizitele testate in laborator, aveau nivele mari de ftalati toxici , inclusiv cutiile de plastic in care parintii le pun mincarea.


Asa zice autorul raportului, Mke Schade, de la Center for Helath, Enviroment and Justice .

Tot ei spun ca ftalatii sunt interzisi in jucariile pentru plozi, insa NU sunt interzisi .... in restul obiectelor, cum ar fi cutiile in care isi pun mincarea, ghiozdane si rechizite. Deci, daca se joaca cu o jucarie toxica, ne isterizam : daca isi pune mincarea in aceeasi cutie toxica... e ok, suntem safe.
   Raportul spune ca, concentratiile gasite in cutiile pentru mincare, sunt de 27 de ori mai mari decait concentratiile federale permise in jucarii !


In timp ce voi cumparati rechizitele, scoala se pregateste de inceperea noului an scolar : NU, nu face renovari, zugraveli, cum se fac in Romania ! N-am vazut asta nicaieri, la nici o scoala de pe aici .
    Ei infiinteaza ... WC-uri pentru transgenderi !


Universitatea Victoria, a infiintat doua noi Wc-uri pentru transgenderi , ca sa acomodeze studentii travestiti.
Eu nu inteleg ce-i toata prosteala asta cu Wc-urile seaparate pe sexe. Da' ce bai are, daca ar fi o singura toaleta, in care poate intra oricine are nevoie ? Ca oricum inchizi usa in urma ta si ai intimitate. Din punctul meu de vedere, sunt doar ifose de societate ipocrita.

Iar travestitii, nu inteleg ce problema au : daca te-ai mascat in femeie, pai te duci la toaleta femeilor ( ca arati a femeie ), ca doar nu te cauta nimeni in chiloti ! Ah, nu poti sa faci pipi din picioare, pe hol  ! So what ? O faci in vasul de toaleta, care-i problema ?


Transgenderii sunt de alta parere : ca e un cosmar sa foloseasca toaletele " clasice" : ca sunt fortati sa arate ID-urile, sunt detinuti sau chiar arestati. Eu am dubii, la fel cum am dubii ca feministele sunt agresate sexual pe banda rulanta, asa cum tipa prin presa ( dar nici una nu spune in clar, in ce a constat "agresiunea" ....si nici presa , nici politia nu spune clar ).


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.