Doctor Yourself

Tuesday, September 18, 2012

Politically correct

In Rai, nimeni nu o sa-ti spuna parerea lui sincera despre nimic : asta e tabu in societatea canadiana - americana. Daca spui pe fata ce gindesti, fug totide tine, ca dracu' de tamaie : pentru ca te considera un dubios, un inadaptat.
Parerea ta sincera, o pastrezi pentru tine si o spui doar in familie, dupa ce ai grija sa inchizi usile, ferestrele si sa tragi jaluzelele...  Cam la fel cum faceai in timpul comunismului, cind vorbeai despre Ceausescu si comunism si partid.
 
In public, vei spune ceea ce e polically correct si ceea ce se asteapta de la tine sa spui ( "Ceausescu, pace !" ) : adica niste fraze standard servite de sistem, croite anume ca sa nu spuna nimic si sa nu deranjeze pe nimeni. E fobie mare prin Rai, asta cu afisarea discriminarii : astia cu "politically correct" , chiar n-au simtul ridicolului, si adesea se duc pina la limita cu paranoia ...

Asa se ajunge la situatii hilare : un tata, transgender, vrea sa fie numit liderul ligii pentru alaptatul la sin !

 
Nenea Trevor, a fost initial femeie, dupa cre s-a gindit el ca ar fi foarte nimerit sa se transforme in barbat. Transformarea i-a reusit doar pe jumatate: si-a taiat sinii, insa cind sa-si faca operatia de schimbare de sex, insa si-a dat seama ca e prea scump . Asa ca a ramas cu organele feminine.
    Are 27 de ani si un borac de 16 luni, pe care il hraneste la "sin" : adica printr-un furtunel infipt intr-o sticla cu lapte ( insa furtunelu' il tine la subtioara, si trece pe linga locul unde odinioara au fost sinii ).  Adica isi alapteaza boracu', cam la fel cum isi alapteaza fetitele , papusile, cind se joasa de-a mama si de-a tata ...


In iunie, nenea Trevor, a scris unui grup international de alaptare la sin, si i-a intrebat daca vor sa le devina ... lider ! Ca voia sa invete transgenderii, cum sa-si alapteze la sinul inexistent, boracii : dupa ce si-au taiat sinii, evident ...
Evident ca a fost refuzat, pe motiv ca trebuie sa fii femeie ca sa alaptezi : iar nenea Trevor se declara barbat !


Bineinteles ca nenea Trevor s-a considerat ... discriminat ! Imediat, canadienii au reactionat asa cum au fost dresati : politically correct ... Adica, la nivel declarativ, noi nu discriminam pe nimeni : uite, populatia i-a oferit tot sprijinul lui nenea Trevor, si i-au aratat cu degetul pe cei de la asociatia cu alaptarea :


Sa spui ca numai femeile pot alapta, in Rai e o discriminare la adresa barbatilor . Toata lumea poate alapta .... e loc pentru toti . Noi nu discriminam pe nimeni, ci doar suntem lipsiti de simtul ridicolului ...
    Ba mai mult decit atit : consideram ca a sosit timpul ca asociatia pentru alaptare, sa-si regindeasca regulile si sa recunoasca faptul ca alaptarea NU e exclusiv a femeilor.

Acuma, ca au inteles ca e dreptul barbatilor sa alapteze la sin, canadienii au descoperit adevarata problema : barbatii .... n-au cu ce ! Eu zic sa porneasca in cautarea vinovatului : ori sa-l prinda pe Gizas si sa-l mai crucifice o data, ori sa-l rasuceasca pe Darwin in mormint ... la alegere ...   Nu de alta, insa cine a creat omul, din start ne-a discriminat !


S-a constituit imediat, grupul parintilor care depling decizia asociatiei de alaptare :


si arata cu degetul spre asociatie, ca discrimineaza tatii care doresc sa alapteze :regulile trebuie sa se schimbe !


Si da,a sociatia care discrimineaza taticii, are reguli " inacceptabile " : asa zice o tanti care e directorul INFACT Canada, un grup care promoveaza alaptarea :


Eu v-am zis ca astia cu " politically correct " sunt complet lipsiti de simtul ridicolului : v-a discriminat vreodata un hamburger ? Pe canadieni ... da !


In meniu la restaurantul Holy Chuck, exista niste hamburgeri numiti " Half-breed " ( jumatate de specie ) si " Dirty Drunken " ( betivul murdar ), iar canadienii s-au simtit ofensati. Asa ca s-au plins la proprietarul restaurantului ca se simt discriminati ...

... si s-a apelat la profesori universitari si dictionare : " half-breed" e un termen ofensiv, care descrie metisii ( corciturile din doua rase diferite ).
Iar "betivul murdar " insulta categoria de oameni despre care vorbim.


Proprietarul  ( grec ) hamburgerilor buclcucasi, zice ca el nu-i de vina daca canadienii se  gindesc la prostii : paranoia e in floare ...  Pentru el, " half-breed" inseamna doar ca e facut din doua feluri de carne : vita si bacon .
    " Drunken" pentru ca, contine alcool si " dirty" pentru ca vei avea nevoie de o gramada de servetele ca sa te stergi . Canadienii n-au simtul umorului, asta am constata demult ...


Grecul a fost inundat cu telefoane furioase, iar pe conturile de Twotter si Facebook al restaurantului, au curs comentariile suparate. I-au spus ca ar trebui acuzat de ura de rasa ! Eu cred ca grecul e reincarnarea lui Hitler : aveti grija ...
   Altii au cerut scuze publice si s-au declarat bucurosi ca grecul a schimbat numele hamburgerilor ofensatori : mda, canadienii sunt mai catoloci decit Papa ...


Un cititor al ziarului, observa cit de spalati pe creier sunt canadienii, si se intreaba de ce nu se simt ei discriminati de termenii folositi zilnic " half and half " ( cer asta la cafea, da' nu stiu ce anume inseamna ) sau de termeneul " black coffee " ?
    

In schimb, canadienii nu s-au isterizat cind au sters de pe bancnota de 100 $, imaginea unei femei asiatice, si au inlocuit-o cu o femeie alba .


Guvernatorul si-a cerut scuze . Pai si ? De ce n-au mai sarit canadienii de coor in sus ca au discriminat o rasa intreaga ?


Reprezentantul chinezilor au calificat miscarea " rasista" si au cerut bancii sa-si schimbe politica si sa inceteze stargerea minoritatilor vizibile de pe banii canadieni.
Nu i-am auzit pe canadieni sa chiraie impotriva discriminarii chinezilor. Da' in schimb, au facut spume la gura pentru niste hamburgeri ... 


1 comment:

  1. ETE AICI MOSTRA DE ASA CEVA:

    http://omg.yahoo.com/news/calif-man-arrested-espn-post-killing-kids-193325522.html

    SENSIBILOSII CURULUI S-AU REVOLTAT IMEDIAT SI L-AU ARESTAT PE PROST.... IN TIMP CE ADEVARATII CRIMINALI SI PEDOFILI ISI FAC TREABA NESTINGHERITI SI CU AJUTOR DE "SUS", EVIDENT....

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.