Doctor Yourself

Monday, September 10, 2012

Hotie

Da, se fura si in Canada recoltele de pe cimp, nu doar in Romania ...  Pina la urma, e un efect firesc al saraciei : cu cit oamenii devin mai saraci , cu atit violenta si hotiile se inmultesc.


In Quebec, au furat sirop de artar dintr-un depozit in care erau 10 milioane pouds , in valoare de 30 milioane de dolari. Nu esteclar cit au reusit sa fure hotii.


Furtul l-au descoperit, dupa un inventar de rutina si nu inteleg cum au furat, pentru ca depozitul era securizat cu .... un gard si incuietoare ! Oare cum au intrat hotii ? ...
Siropul a fost golit din butoaiele originale si transferat in recipientele hotilor .


                Nu doar siropul de artar se fura, ci si .... cartofii din pamint !


Hotii au furat 2.300 kilograme de cartofi, direct din pamintul unei ferme . Politia a pus patrule in zona agricola a orasului, ca sa sperie hotii ...


Pagubitul, spune ca , cartofii furat valorau in jur de 2.000 - 3.000 $ , iar pierderea asta, va avea impact pe termen lung, asupra afacerii sale.


 Stiti deja ca in Rai nu se primeste mita... Toti aplaudacii ignoranti in Canada, trimbiteaza cu mindrie patriotica, celor ramasi in Romania, cum aici, canadienii sunt floare de crin :


Un functionar de la Immigration Canada, a fost arestat in Toronto, pentru ca a cerut bani de la cei care depusesera cerere pentru rezidenta permanenta. Dai spaga si iti aproba cererea .


In iulie, alt functionar dela Refugee Board in Toronto, a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, pentru ca a oferit unei sud - coreence statutul de refugiat, contra ... favoruri sexuale.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.