Doctor Yourself

Sunday, September 9, 2012

Fratia inelelor

Pozitia comunitatii romanesti din Canada este clara : se opun cu indirjire sa fie ridicata viza pentru Romania, cica de frica tiganilor . Sa nu cumva sa ne invadeze pirandele si sa ne faca de ris in Canada, sa ne strice reputatia : ca sa nu fim vazuti cum suntem in Europa.
     Eu una am dubii serioase ca de frica tiganilor, se opun ridicarii vizelor : cred ca mai degraba, de frica de a nu veni romanii in vizita si sa vada in ce jeg traim ! Ca nu cumva sa compare cu Europa, si sa-si dea seama ca romanasii din Canada i-au mintit la greu cind au ridicat in slavi Canada si minunatiile ei . In fine ...

Din punctul meu de vedere, este inuman sa interzici unui popor, dreptul de libera circulatie pe planeta. Ah, te temi ca vor veni tot felul de infractori in tara ta ? Pai politia ce pazeste ? E treaba ta ca stat, sa-ti faci curatenie in orgrada, ca de asta s-a inventat politia si restul ...

 Europenii, au tacut si au permis sa-i invadeze toti cocalarii , pentru ca le-a convenit sa-i exploateze la singe, muncind la negru. Au facut pe spatele romanilor ilegali in Europa, milioane de euro si le-a convenit. Ca daca nu le-ar fi convenit, nu le-ar fi permis sa-si faca tabere ilegale de baraci si corturi, la marginea oraselor : constructii fara autorizatie, romanii n-aveau rezidenta, munca la negru,etc, etc. Deci, ar fi avut n'spe motive legale, sa-i expluzeze si sa le demoleze taberele , dar NU au facut-o. De ce ? Pentru ca economia se umfla cu milioane de euro de pe urma lor, plus ca faceau muncile de jos, pe care cetatenii lor le refuzau , plus ca munceau pe nimic, mai faceau si consum, etc.
     Acuma, la pachet cu capsunarii, santieristii, ingrijitorii, veneau si tiganii car ecerseau si furau . Si nu poti sa trimiti pachet acasa pe unii, iar pe altii sa-i mingai pe crestet, ca se cheama discriminare . Asa ca, de musai ca de voie buna, au trebuit sa-i tolereze si pe tigani.
 
Cind violenta a atins cote mult prea ridicate, romanilor li s-a servit o portie de ipocrizie europeana : ia uite ce ne-ati facut noua, cei care am fost buni cu voi , mina care v-am hranit !
    Pai nu, nu romanii sunt vinovati, nici tiganii nu's vinovati, pentru ca VOI n-ati vrut sau n-ati putut ( irelevant ) sa tineti violenta sub control .... la voi in tara ! Rezulta ca aveti niste incompetenti in uniforme : si e fix problema voastra cum o rezolvati. Nu's de vina infractorii, pentru ca voi le permiteti sa-si faca de cap : egal ca's romani, tigani sau alte natii.

 S-a intimplat si in Canada : tiganii nu se impiedica de niste vize amarite ... S-au prins ei, ca pot veni fara numar in Canda, ca sa ceara statut de refugiati . Asa ca, au venit si au facut ce stiu ei mai bine sa faca : s-au pus pe furat si s-au organizat in bande specializate in furtul .... inelelor ! Fratia inelelor, in Canada !


Canadienii n-au stat cu mainile in sin ca europenii, ci chiar si-au facut treaba : au arestat 34 de oameni, sub 163 de acuzatii , in cea mai mare investigatie de felul asta, din Regiunea Durham. Zic politistii, ca toata Fratia Inelelor era condusa de o singura familie, care recruta infractori in Canada si cereau toti, statut de refugiat.
Aici ii puteti vedea o parte din ei, cu nume si poze ( se incarca foarte repede )

http://www.scribd.com/doc/105109855/Project-Mansfield-Charge-List


Fratia actiona dupa ritualul cunoscut, atunci cind furau din magazine sau din buzunare :  o persoana distragea atentia victimei, iar restul gastii, fura si disparea din zona. La actiune luat parte toti : barbati, femei, puradei . Femeile ascundeau lucrurile furate, sub fustele largi .


Tiganii erau din Romania, iar investigatorii au identificat mai mult de 400 de oameni care erau asociati cu organizatia criminala. Odata veniti in Canada, ei aplicau pentru ajutor social , in special in Toronto. Investigatorii au descoperit ca tiganii au fraudat si serviciile sociale.


Serviciile sociale au calculat ca Fratia Inelelor a primit mai mult de 2 milioane de dolari, din variate programe, incepind cu 2012 . Pai sa le spuna cineva canadienilor, cum isi pot recupera paguba : puneti sechestru pe castelele cu turnulete din Romania si pe masinile de lux ale tiganilor !
    Investigatorii au confiscat 85.000 $ cash si lucruri furate si au identificat mai mult de 1 milion de dolari in tranzactii suspicioase cu locatii straine. Investigatia s-a focusat pe o familie din Pickering si una din Toronto.


Spre deosebire de autoritatile europene, care jelesc ca niste muieri, despre ce le fac lor infractorii de romani, canadienii au pus mina de la mina, ca sa rezlolve problema : vamesii, politia, OPP, FBI, Homeland Security, US Customs, Interpol si alte agentii de politie.


Au fost 14 pagini de comentarii in primele ore de cind au publicat articolul , si le-am citit pe toate, pentru ca voiam sa vad care e opinia canadienilor. Banuiesc ca s-au strins mai mult de 14 pagini in orele urmatoare ...
    Puteam sa jur ca-i roman, si daca nu si-ar fi scris numele : zice sa le taiem mainile tiganilor ( inainte de a-i deporta )...

Si am avut o surpriza : canadienii n-au aratat cu degetul spre romani, cum fac europenii ( ne convine sau nu, tiganii au pasaport romanesc, deci ... sunt romani ! ), nici spre tigani, ci ... spre guvernul canadian ! Au curs comentariile in care blamau autoritatile canadiene !
Si au facut-o metodic ( pe asta il suspectez ca-i roman ) : ne spune ca "tiganii au un rege care de regula conduce un Mercedes. El isi trimite plozii si nevestele, in fiecare dimineata, la munca. Munca lor consta in a fura si a insela. Gaseste regele, taie-i degetele si vei avea pace. Tiganii NU emigreaza in tari musulmane . Ghici de ce ? "
    Omul a pus degetul pe rana : tiganii emigreaza acolo unde autoritatile le tolereaza infractiunile. Musulmanii nu stau la discutii, inainte sa-i omoare cu pietre.


Canadienii spun ca pentru fiecare tigan deportat, vor intra in Canada alti 100, pentru ca sistemul are nevoie sa fie revizuit, acum !


Canadienii spun ca guvernul este mult prea permisibil si ca lor le va fi permis oricum, sa locuiasca in continuare in Canada.


Alt citior zice... Canada : tara coruptilor, al guvernului disfunctional si criminali refugiati ...
Daca stau bine sa-mi amintesc, Fane Spoitoru e canadian cu acte in regula, venit aici ca .... refugiat ! Cum i-au dat canadienii statut de refugiat, cind el era dat in urmarire in lume ( prin Interpol parca ) ?


Nu doar canadienii dau cacat guvernului, ci si imigrantii romani !Omul spune ca, Canada are nevoie sa invete cum sa faca diferenta dintre hoardele invadatoare si imigrantii muncitori. Aparent, legislatia curenta si sistemul de triere al imigrantilor este incapabil sa faca asta.


                  Tot canadienii vin si cu solutia : deporteaza-i fara discutii !


Dupa cum stim, din momentul in care ai depus dosar de refugiat, astepti citiva ani 3-4, pina cind se va judeca si vei primi statutul respectiv. Pina atunci, primesti tot confortul, din partea statului : ajutor social, bani pentru medicamente si tratamente medicale, etc. Chestii si bani pe car eun imigrant care vine cu traista in bat sa munceasca cinstit ... nici nu viseaza sa le primeasca !
   Iar daca iti este refuzat statutul de refugiat, poti face recurs si mai stai alti ani pe banii statutlui, pina se va judeca dosarul. Lux !

Iar canadienilor nu le convine sa plateasca taxe, ca sa intretina toti infractorii deghizati in refugiati in Rai. Zice cititorul ca " canadienii muncesc pina la 67 de ani, ca sa-i intretina pe infractorii astia. Great guvern avem ! "


Stiu canadienii ce stiu ... Zice ziarul, ca refugiatii au primit ajutor social din Canada, si dupa ce i-au deportat !


Chiar si dupa ce au fost deportati din Canada, sau au plecat voluntar, refugiatii au primit ajutorul social pina la, inca 7 luni, din cauza ca autoritatile n-au fost in stare sa comunice clar intre ele.


Chestiinar facut de ziar : ar trebui sa se acopere din banii platiti de cetatenii canadieni, costurile legate de respingerea / abandonarea cererilor de refugiati ?
97 $ din canadieni au raspuns NU.


In mod normal, Romania apare in presa canadiana, 1-2 ori / an maxim. In mod exceptional, Romania a aparut in presa canadiana.... cu 2 stiri diferite ( dar conexe ) in ACEEASI zi ! In presa nimic nu e intimplator, sa fim seriosi !
   Ba mai mult : articolul despre traditia cu furatul miresei, alaturi de articolul cu hotii romani, a aparut in presa gratuita : adica aia pe care o citesc cei mai multi canadieni !


Sa vedem : avem un articol in care e descrisa amanuntit o traditie romanesca, in care se fura nevasta. Si avem atasata o poza cu niste timpiti care fura nevasta, sub amenintarea armei : ceea ce nu e nicidecum o traditie in Romania. Insa face impresie la ziar ...

Ce intelege canadianu' de aici ? Ca violenta e o gluma suculenta in Romania , pe cinv in Canada, violenta e intolerabila sub orice forma ( gluma sau nu ). Canadienii mai pot intelege ca in Romania, furtul e ceva foarte firesc si extrem de important, din moment ce apare in momentele importante ale vietii sociale ( casatoria ). Si da, furtul face parte din .... traditia romanilor !


Recapitulare : citeste canadianu' articolul despre cum romanii considera furtul ceva funny si firesc  ! ... Adica facem asocierea "romin" -- "hot" .

   Citeste canadianu' pe pagina urmatoare, despre cum romanii s-au organizat in banda de 400 de oameni, au furat din magazine, au jefuit oamenii si au inselat autoritatile. Pai uite si dovada ca romanu' chiar e hot !
O stiti pe aia cu subliminalele ? Avem un exemplu stralucit in ziarul gratuit de azi .... sunt doua fapte reale, puse una linga alta, si cu efect ... sinergic si subliminal !

Nu mi-o spuneti pe aiai ca tiganu' nu-i tot una cu romanu' : in fata autoritatilor si a strainilor, roman se numeste ala care detin pesaport romanesc. Adica si tiganii.


9 comments:

 1. Si nici nu precizeaza ca sint romani de etnie tiganeasca, asa cum nu ar preciza, probabil, ca ar fi romani de etnie maghiara de exemplu, totul din motive binecunoscute. Sint romani si gata, asta e tot ce trebuie sa inteleaga retardul (de rind)....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Si pentru o mai buna : intelegere" despre cum stau lucrurile, tiganilor, le-au schimbat in '90 numele , in ...."rromi" . Rom -roman... tot aia !

   Delete
 2. Evident. Din Islanda pina in Grecia li se spune tigani, gipsies, numai noi le spunem romi. Prietenii stiu de ce.... Sau mai bine zis odrasla de evreu comunist pe nume Petre Roman....

  ReplyDelete
 3. M-am amuzat ca tu ai inteles ca expresia "crime ring" inseamna ca s-au specializat tiganii in furtul inelelor :))) Inseamna, de fapt, retea infractionala, organizare, grupare, nu are legatura cu niciun inel. In rest, ca de obicei, ai dreptate.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Am remarcat si eu asta - am crezut ca e o gluma... dar nu a fost.

   Delete
  2. Titlul articolului, vine dintr-o poza din ziarul Metro parca, unde articolul despre tigani, era insotit de o poza cu inelele furate de i : erau vreo 50-60 de inele insirate pe masa.
   Prin articol peundeva, scria ca furau astia bijuterii din magazine ( sinu numai bijuterii ).

   Delete
  3. Uite asta-i poza decare ziceam http://www.ottawasun.com/2012/09/05/international-roma-crime-ring-busted-say-police

   Delete
 4. Bun, deci confuzia dintre romi si romani a trecut Atlanticul. Asta da veste buna :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. N-as pute asa-i spun confuzie : cine detine pasaport romanesc, se cheama ca-i cetatean roman ( de nationalitate X, Y,Z ... ). Tiganii aia sunt ...romani , cu pasaport pe care scrie " Romania ".

   Ca se doreste a se face confuzie intre nationalitatea tiganilor si cetatenia romana ... n-am nici un dubiu : asta era si ideea pentru care le-au schimbat numele, din tigani, in rromi.

   Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.