Doctor Yourself

Thursday, September 27, 2012

Fobii religioase

Musulmanii din Rai sunt ingrijorati : nu, nu pentru ca saracia e in crestere, nu sunt joburi, sistemul sanitar e praf, etc. Nu ! Ei au chestiuni mai importante : ca nu cumva plozii lor sa faca sex, ca zeul lor nu-i de acord . De parca ar sta Allah la coorul fiecaruia, sa contabilizeze ...
   Toate ca toate, insa drama abia acum incepe : exista niste reglemantari prin care plozii sunt invatati la scoala cum sta treaba cu sexul. Ba mai " grav" : sunt invatati ca sexul e ceva normal si nu trebuie sa dea socoteaza nimanui pentru el, iar cuplurile gay fac parte din normalitate.


Dupa ce in 2009, politia a raportat infractiuni legate de intoleranta, in special in rindul tinerilor de 12-17 ani, guvernul din Ontario a luat masuri prin care sa schimbe dresajul din scoli.
   Cu alte cuvinte, au constatat ca plozii erau atit de indoctrinati cu timpenii religioase de mici, din familie, incit in scoala o luau razna si deveneau intoleranti. Asa ca, se impune schimbarea dresajului, cit mai devreme, inainte ca parintii sa apuca sa-i transforme in fanatici. Cineva trebuie sa-i lamureasca ca sexul nu erau, nu e blamabil si fiecare e liber sa faca oricit si orice fel de sex doreste : nu-i treaba nimanui sa judece asta !


Raportul politiei, arata ca infractiunile legate de rasa, erau 59 %, cele legate dereligie 29 %, iar cele legate de orientarea sexuala erau de 13 % . Guvernul liberal, cu sustinerea altor partide, au introdul Bill 13, un proiect de lege, care a fost aprobat  in iunie 2012, prin care se face obligatorie pentru scolile din Ontario, sa-i invete pe elevi life styl-ul comunitatii gay.


Ce invata de fapt, plozii la scoala ? Clasa 1 - care sunt organele sexuale
Clasa 3 - care sunt orientarile sexuale si identitatea de gen ( homosexualitatea included )
Clasa 4 - ce este pubertatea, schimbarile aduse de ea . Mai invata ca orientarea seaxuala nu poate fi schimbata.
Clasa 6 - Invata tehnici de autosatisfacere sexuala


Clasa 7 - invata despre tipurile de act sexual ( incluzind oral si anal sex )
In plus, stilul de viata sexual, va fi inclus in viata de zi cu zi a scolarului, ca sa-l dresam sa i se pare normal : de exemplu, aranjam parade gay in scoli, in loc de Haloween, Diwali sau alte sarbatori religioase.
  
Inteleg ca e un fel de care pe care : pe de o parte, indoctrinarea din familie, ca sexul e un soi de bau-bau, si pe de alta parte, indoctrinarea din scoli, ca sexul e normal si liber . Cistiga cel care are mai mult timp la dispozitie pentru indoctrinare : adica scoala !

Profesorii trebuie sa-i faca pe plozi sa priceapa ca toate stilurile de viata sexuala sunt normale. Cum fac asta ? Subtil : la aritmetica, nu mai aduna doua mere cu 3 pere, ci 2 gay cu 3 transgenderi. La literatura, spunem povesti cu eroi gay, al carui stil de viata il glorificam.
    Din punctul meu de vedere, e o cretinitate : erou sau nu, de ce m-ar interesa pe mine, ce face el sub plapuma ? Pai invata-i pe plozi ca faci ce vrei sub plapuma ( si de cite ori vrei, cu cine vrei ) si nimeni n-are dreptul sa se bage in viata ta intima, la fel cum nici tu in a altora, si gata !
Daca viata sexuala e ceva care ma priveste doar pe mine, de ce am face din asta un titlu de glorie si am preciza continuu asta ? Inteleg insa , ca repetitia e mama invatarii ... Si ca asocierea homosexualitatii cu eroismul si alte calitati, dreseaza mintea, lanivel subconstient ca homosexualitatea e ceva extraordinar. Dar de ce n-ar fi la fel de extraordinara si heterosexualitatea ?
   Incerc sa spun ca una este inveti plodul ca sunt mai multe stiluri de viata sexuala si e treaba fiecaruia ce isi alege, si alta este sa-i induci ideea ca unele sunt mai cu motz decit altele ... 
  

Instructia obligatorie despre viata sexuala nu face nici o mentiune la " viata pioasa" sau la celibatarism, ca masura de protectie impotriva bolilor cu transmitere seaxuala. Iar parintii spun ca rezultatul este ca plozii le sunt crescuti intr-un stil de viata promiscuu. Pai nu stiu ce-i mai promiscuu : sa faci sex cind ai nevoie, sau sa-ti iei 4 neveste ? 
     In plus, abstinenta nu imi acorda imunitate fata de microorganismele care produc boli sexuale : simpla evitare a problemei, nu echivaleaza cu rezolvarea ei ( decit in creierul virusat religios ).
    Si apoi, de ce i-as impune cuiva sa nu faca sex ( indiferent din ce motive ) ? E o cretinitate impotriva legilor biologice. Si cind te pui impotriva naturii, cam pierzi meciul ... E o magarie fara seaman sa-i interzici cuiva sa-si foloseasca corpul dupa cum doreste : da' cine dracu' te crezi ? Deci tu interzici plodului sa fac sex, pentru ca asa vrei tu si zeul tau ...
   Mda, cu adevarat , cineva trebuie sa-i deschida ochii plodului si sa-i spuna ca nu trebuie sa permita nimenui sa-i dicteze viata intima ( asta, daca nu-l ajuta mintea sa priceapa singur ).


Iar parintii musulmani sunt panicati ca vorbindu-se in termeni firesti despre sex la scoala, plozii vor intel;ege ca e normal sa faci sex fara sa rami gravida ! Da' ce, chiar vreti sa vina plodul cu burta la gura acasa ?
    Si daca mai calculam ca sunt adolescenti si le tropaie hormonii, rezulta ca .... o sa faca sex ! Drama queen !
Mie imi scapa motivul fobiei parintilor : daca e la virsta biologica la care trebuie sa faca sex ... o sa faca sex. So what ?


Ce poti face tu ca parinte, sa impiedici plodul sa afle ca e normal sa faca sex ? Fa rost de un spatiu, in care sa infiintezi scoala religioasa de duminica, la care sa-ti duci plozii si pune-i sa se roage.
    Si crezi ca daca se roaga, nu o sa-i mai tropaie hormonii ? Sau nu o sa afle pina la urma ca e firesc sa faca sex si sa dispuna de corpul lui, dupa cum doreste ? Banuiesc ca stiti deja specimenul de parinte imbecil, care prefera sa ascunda realitatea de plozii lui, decit sa-l invete si sa-i explice cum stau lucrurile : ii mintim ca barza aduce copiii, in loc sa le explicam realitatea.
 Ne ascundem de ei, ca nu cumva sa afle ce avem in chiloti ( de parca ei n-ar avea tot la fel ), asa ca ne ferim sa ne vada goi : adica adultii au o problema cu nuditatea, dar NU copiii ( astia ies in strada goi, fara nici o problema ). Mie mi se pare o imbecilitate maxima, sa ascunzi copilului, sa afle cum arata corpul uman .
  
Le spunem apoi ca sexul a tabu, iar noi si societatea ii vom blama daca fac sex dupa cum au ei chef si cu cine vor : sunt obligati sa-si traiasca viata, dupa cum le dictam noi. Realitatea e ca nu-i treaba magarului, de unde beau oile apa : iar adolescentii vor intelege repede chestia asta ( marea majoritate ).


Implica-te in indoctrinarea religioasa in scoala, in speranta ca asta ii va virusa creierul suficient de mult, incit sa renunte la libertatea de a face ce vrea cu viata lui, si la gindirea critica : totul pentru regulile impuse cu de-a sila de zeul vostru !
    Cere scolii sa-i faca acomodari speciale, ca sa poata observa sarbatorile religioase, sa se roage, sa posteasca, sa se imbrace conform religilor religioase si tot asa. Cu cit il veti virusa creierul cu religia, cu atit aveti mai multe sanse sa-l transformati intr-o leguma irationala.
Daca scoala il invata ca sexul e la liber, tu fa tot posibilul acasa, sa contracarezi asta : invata-l fix contrariul, si argumenteaza cu cartea sfinta, ca sexul e tabu. Ca asa v-a zis zeul !
    Dreseaza-l ca trebuie sa renunte sa-si traiasca viata dupa cum doreste el, si sa permita turmei credincioase sa-i dicteze ce sa faca cu viata lui : daca plodul e suficient de retardat, chiar o sa reusesti !


Nu spera ca daca eviti sa discuti cu plodul despre sex, totul se va rezolva de la zeu putere ! Nu ! Plozii sunt curiosi, iar pornografia de pe net e foarte la indemina . Plus ca au prieteni care nu's chiar atit de spalati pe creier cu religia, si s-ar putea sa-i destepte la realitate ...


Cireasa de pe tort, abuzul suprem : da o mina de ajutor tinerilor, sa se casatoreasca cit mai repede posibil ! ( a se citi " casatorii aranjate" de parinti cu de-a sila ) . Nu, nu astepta sa-si termine studiile, ca s-ar putea sa fie prea tarziu !
     Multi tineri se desteapta in timp ce se maturizeaza, si nu mai tine sa-l aburesti cum vrei, si sa-l mariti cu de-a sila, cu cine ai tu chef. Mai ales ca in studentie descopera gustul libertatii si al sexului liber :si in mod sigur o sa-i placa ...
    Concluzie : daca vrei sa controlezi viata copiilor tai, trebuie sa o faci cit mai devreme, inainte sa apuce sa se trezeasca la realitate. Daca apuci sa-i virusezi creierul cu religia, si sa-l mariti devreme, o sa faca o ciurda de plozi ( ca asa-i modelu' impus ), dupa care o sa fie cam pre atarziu si cam greu sa mai plece. Deja e bine incaltat cu cresterea plozilor, incit va renunta sa-si mai traiasca viata : se va resemna, ca daca n-a facut-o atunci cind era virsta ...


Parintii sunt sfatuiti sa-simarite adolescentii cu un partener spalat pe creier in mod regulamentar cu religia : ca sa aiba o viata sexuala.... Halal ! Adica dupa cum le dicteaza religia. Nu, nu cumva sa faci ce ai tu chef la tine sub plapuma, nici macar cu nevasta : n-ai voie, never ever sa fii liber ! Zeul sta de veghe si iti contorizeaza si pozitiile in care o faci !
    Nu, n-are nici o importanta daca cuplul se va desparti dupa ce mai cresc si isi dau seama ca parintii le-au tras teapa casatorindu-i cu de-a sila : important este ca n-au pacatuit ! Tu esti cu constiinta curata in fata zeului, si dupa tine ... potopul ! Copii n-au decit sa se descurce daca divorteaza cind ajung la maturitate ! Important este ca tu te-ai asigurat ca vei merge in poala zeului, pentru ca ti-ai batut joc de viata copiilor tai, respectind indicatiile religioase.


Si acum, zeului sa ne rugam, ca sa ne tina plozii retardati si sa nu se revolte ca le nenorocim vietile, cu celemai bune intentii, of corse ...


16 comments:

 1. In presa, ma rog, asa- zisa presa din Ro, apar articole cu privire la beneficiile sexului. De ex, previne cancerul de san, daca nu stiai!
  Chiar m-am gandit ca acus- acus vor introduce sexul ca materie o obligatorie in scoli, dar nu am crezut ca ziua aceea este atat de aproape.

  ReplyDelete
 2. Ce idiotenii..astia sunt bolnavi in Canada...! Sunt niste lucruri ATAT DE TIMPITE in Canada ca nu pot sa le inteleg !....Pai, eu ca viitor emigrant cum naiba sa ma acomodez/adaptez/mulez in Canada..cand au atatea dume, bizarerii...care contracin unei vieti normale, mai bne, mai sanatoase....Nu mia siut ce sa cred/zic......Sincer !...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ori te timpesti si tu dupa modelul lor, ori iti iei cimpii, la prima ocazie cind prinzi un job intr-o tara civlizata.
   Ori .... varianta de mijloc aleasa de majoritatea romanilor : te minti pe tine insusi si te prefact ca nu vezi realitatea incare traiesti. Iti creezi o Canada imaginara, roz, in care traiesti, observind numai lucrurile pozitive : la fel cum fac religiosii cu Gizasul lor. Prieteni imaginari, tari imaginare... Orice, ca sa nu fie obligati sa constate realitatea in care traiesc.

   Delete
  2. Da, corect.
   Tzipi, am si eu o intrebare ptr tine, te rog frumos ! la scolile private (ca am vazut ca sunt destule si la super scoruri pe an), se predau chestii de genul asta? sau astea private se organizeaza cum vor ei, chiar daca sunt sub grija ministerului lor de invatamant..sa zic asa...Te intreb, nu ca mi-as permite o astfel de scoala pr copilul meu, dar din curiozitate..! e interesant de stiut...

   Delete
  3. Cu 100 % exactitate nu pot raspunde, pentru ca nu stiu pe nimeni sa aiba plozi la scoli private.
   Insa, imi vine foarte greu sa cred ca ele se pot sustrage curicumului obligatoriu, impus de la centru : ar fi ca si cum ar fi stat in stat, ori asa ceva nu cred ca sistemul permite.

   Daca vrei sa fii in control asupra mintii copilului tau, singura varianta este sa-l home school. Atita vreme cit permiti unor straini ( scoala privata included ) sa-l dreseze in primii ani de viata ... l-ai pierdut !
   Delete
 3. ce treaba au copiii cu sexul?
  toate trebuie facute la timpul lor.
  educatia lor de baza ,o dau parintii.
  scoala a ajuns un loc de imbecilizare.
  lupta va fi castigata tot de parinti pentru ca ei isi iubesc copiii ,nu guvernul.
  de cand e lumea a fost asa si nimic nu poate opri asta.
  cui nu-i pasa ce copii,poate sa se culce pe urechea aia ca scoala si guvernul educa corect.nu ne mai miram ca astia mananca numai mizerii dupa felul cum gandesc.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dintotdeauna scoala a fost loc de imbecilizare ( pe linga ca ii mai invatau si niste materii ) : doar ca in ultimii ani s-a accentuat mizeria.
   Dupa parerea mea, lupta nu va fi niciodata cistigata de parinti, decit daca isi vor tine plozii acasa, cu home-school. Atita vreme cit isi lasa creierul plozilor pe mina unor straini, sa-i indoctrineze dupa bunul plac al sistemului, parintii demonstreaza doar ca sunt o adunatura de imbecili.

   De acord ca parintii pot face scandal si sa schimbe peici pe colo, prin partile neesentiale, dar ... atit !

   Delete
 4. UITE AICI COMENTARII IMBECILE, CA CUM AU INDRAZNIT ASTIA SA ZICA CEVA DE ABOMINATIA AIA DE FEMEIE CU BARBA SI MUSTATA, CA EA E NORMALA, EXTRAORDINARA, FRUMOASA, ZEU' A FACUT-O ASA, E NEMAIPOMENITA....

  http://shine.yahoo.com/women-who-shine/sikh-woman-balpreet-kaur-turns-cyber-bullying-incident-203500244.html

  ReplyDelete
 5. Casatorii aranjate
  ------------------
  Ce nu face face un tata sa isi marite fata...Se baga cineva?
  http://www.theglobeandmail.com/life/the-hot-button/tycoon-offers-63-million-to-any-man-who-marries-lesbian-daughter/article4569747/

  ReplyDelete
 6. Pana la urma pe noi, astia 'normali' cine ne sustine? N-am auzit de nicio parada pro-normalitate pana acum.
  Citi aici despre o canadianca care avea un tata homosexual si care a publicat o carte pe tema asta:
  http://www.catholicworldreport.com/Item/1448/raised_under_the_glbt_umbrella.aspx

  ReplyDelete
 7. noi nu suntem normali mai cristina ,nu intelegi?
  tindem sa devenim o minoritate si inca una care nu are voie sa ceara drepturi.

  ReplyDelete
 8. Canadianca aia este o retarda religioasa care maninca kkt in stil mare. Atit si nimic mai mult....

  ReplyDelete
 9. Religioasa sau nu, eu nu cred ca a avut o viata prea fericita fiind crescuta in atmosfera descrisa de ea (tatal fiind homosexual).

  ReplyDelete
  Replies
  1. N-ai inteles ce-am vrut sa spun si nu ma mira.... Poate, in timp, vei intelege, asta in cazul in care i-ai citit articolul si comentariile toate, asa cum am facut eu....

   Delete
 10. INITITATIVA DE KKT....

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2210254/Is-best-way-Church-sell-Jesus-Angry-worshippers-hit-Christmas-poster-campaign.html

  ReplyDelete
 11. Daca nu va convine ca o tara cu o minte deschisa accepta comunitatea LGBT,atunci mutati-va inapoi in Romania sau duceti-va in Coreea de Nord,Uganda,Iran etc. Simplu ! Ipocrizia ati luat-o cu voi in Canada,asa-i ? Pacat ca aici nu e turneu de pupat moaste,daca va e dor,Romania,Rusia va asteapta ! Ah ! Nu uitati posturile,respectati-le cu sfintenie,apoi cel de sus va da dreptul divin de a-i judeca pe ceilalti si de a-i critica si de ce nu de a arunca cu oua,rosii,pietre,bate in cei diferiti de voi ! Spre finalul vietii,cand va astepati soarta necrutatoare,va pocaiti,numai biblie (am scris cu b mic,stiu !),mers la biserica,cantat la cor etc...

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.