Doctor Yourself

Monday, September 24, 2012

Favoruri

Traim in Rai, iar Raiul e plin de credinciosi : multi si de multe feluri ... N-ar fi nici un fel de problema, daca fiecare si-ar pastra tacaneala pentru ei, acasa. Da' ei nu se pot abtine ! E treaba cu : imi vine sa-mi strig nebunia pe strazi " ...
    Dreot urmare, sectele sunt in plina expansiune in USA ( si nu numai ). Zeii sunt drogul favorit : si cel mai ieftin ...


Prof. James Wellman de la Universitatea din Washington, spune ca sectele cresc in numar, marime si popularitate : in special secta crestinilor.


Inchinatorii la zei ( indiferent din ce secta ) sunt ca si mamicile eroine : toata lumea trebuie sa se poarte cu ei cu manusi, sa li se faca favoruri, sa li serespecte piticii de pe creier si toate cele, doar pentru ca ei ... se milogesc la zei !
 

Un grup de pastori protesteaza ca Toronto District School Board, le-a marit chiria cu 800 % . Ei s-au strins in fata sediului boardului, sa protesteze si sa se roage lui Gizas, sa vina intervina. Pai sa vina Gizas sa le plateasca chiria !
    Deci, nu vad de ce se dau loviti pentru ca li s-a marit chiria enorm de mult : proprietarul spatiului are dreptul sa decida ce face cu el si cu cit il inchiriaza. Iar credinciosii astia, in loc sa inceapa sa-si caute alta chirie, pur si simplu asteapta ca proprietarul spatiului sa le faca ..... favoruri !

Pastorul baptistilor, spune ca pentru secta lui, pentru 9 ore de inchiriat spatiul, chiria s-a marit de la 40.000 $ / an, la 115.000 $ / an .


O familie din Hamilton, a dat scoala in judecata, pentru ca a "acomodat" plodu', cu credinta crestina a familiei .
In mod normal, intr-o tara seculara, ar trebui expediati cu suturi in coor, sa-si tina credinta acasa la ei si atit. N-ar trebui sa se pomeneasca vreo religie sau vreun zeu, decit la cursul deistoria religiilor si atit : asa ar fi normal intr-o tara seculara ( ca religia sa fie problema personala a fiecaruia ).
  
Cum, insa Raiul e o tara seculara mai " speciala", a decis sa bage in seama toti spalatii pe creier si sa le creeze conditii speciale in scoli ( inclusiv locuri in care sa se inchine la zei ), si-a luat belea pe cap, ca ridica pretentii care mai de care mai mirobolante.


Nenea din Hamilton e dentist si face p[arte din secta crestinilor ortodocsi. El a vrut sa-i fie trimis acasa , in avans, planurile de lectii, exercitiile si tot ce se va discuta in clasa la capitolul familie, mariaj si sexualitate.


Omul zice ca plozii sunt proprietatea lui si el ar trebui sa decida cum sunt educati, si nu scoala. Teoretic are dreptate. Practic insa ... cind nu intelegi realitatea in care traiesti, intotdeauna platesti ( intr-un fel sau altul ).
       Iar el acum plateste, pentru ca n-a priceput un lucru simplu : in momentul in care ti-ai dat plodul la gradinita, scoala ... nu iti mai apartine. Mintea lui apartine sistemului, si ii va fi modelata dupa cum sistemul doreste. Singura modalitate de a-ti salva plodul de spalare ade creier aplicata in scoala, este sa nu-l dai la scoala, si sa faci home-school cu el.

Insa, sa-ti dai plodul la scoala , dar sa pretinzi sa fie educat dupa cum ai vrea tu ( si nu dupa cum vrea sistemul ), din [punctul meu de vedere, este imbecilitatea suprema.

Acuma, ca pretentiile lui de a-i fi educat puradelu' in spirit crestin, sunt complet deplasate, e alta poveste : intr-un stat secular, religia n-ar trebui sa aiba loc in scoala. La fel si regulile impusede religii, in ceea ce priveste familia, sexul, si toate cele.

Ministerul educatiei declara ca un plod poate desena doua mamici sau soi tatici, si sa se simta in siguranta si acceptat. Asta se intampla in clasele din Ontario si asta ar trebui sa se intimple " .
   Ceea ce mie mi se pare foarte corect : asta-i realitatea, exista gay si nu vad de ce am face caz din asta . Fiecare e libera faca ce vrea, la el sub plapuma, iar plozii ar trebui sa stie asta.


Nu doar inchinatorii la zei, ridica pretentii absurde, ci si mamicile ! Mai ales ele !


Peel Region a decis sa inchida 12 crese subventionate de stat, in care erau 760 de plozi (subventionati de stat ). Consilierii care au votat, spun ca au sustinut un grup elitist, care beneficiaza de ingrijire de lux pentru plozi, pe banii statului.
   Eu le dau perfecta dreptate : daca ai decis sa faci plod, e exact problema ta daca iti permiti sa platesti cresa sau nu. Nu e responsabilitatea statului sa-ti plateasca tie cresa : cu banii respectivi, se poate face altceva mai folositor pentru comunitate .


Consilierii au votat sa se inchida cresele in urmatorii 2 ani , iar cei 12 milioane $ economisiti, sa fie folositi in crearea de extra 580 locuri subventionate, dar la cresele private. Deci pina la urma, tot vor subventiona ( dar peste 2 ani ....daca isi mai amintesc ) ...
   
Parintii, bineinteles ca au protestat, ca au ramas cu plozii pe cap : pai sa le plateasca bona, sa plateasca loc la cresa particulara ! Nu-i treaba statului, cine sta de paza la plozii tai.


Mamicile eroine incep vaicareala : ca ea e mama singura, lucreaza la aeroport si n-are cine pazi plodul . Si a intrebat sefii la serviciu, ce sa faca, daca se inchide cresa, iar sefii n-au avut nici un raspuns pentru ea.
    Pai si de ce ar fi problema sefului, citi boraci ai fatat tu, si citi barbati ai schimbat ? Si de ce ar trebui sa ti se faca favoruri daca esti mama singura si nu te descurci sa cresti boracu' ? Sa puiesti este o decizie personala : trebuia sa iti rezolvi problemele astea, inainte de a fata plodul ( cu ce o sa-l cresc si cum, in eventualitate aca ramin singura ).
    Toate toantele se pun pe fatat, dupa care descopera surprinse ( mai devreme sau mai tarziu ), ca e greu si n-au cum sau cu ce sa-si creasca plodu', si cer cu tupeu maxim, ca societatea sa le dea si sa le faca. Doar pentru ca ele au fatat fara sa gndeasca !


Iar ziarul, prezinta in mod subiectiv, cazul unei muieri care plateste pret intreg la cresa, si acum protesteaza ca se inchide. Dar se inchide , nu din cauza celor putini, care platesc pret intreg, ci din cauza alora 700 si ceva de sarantoci, care sunt locuri subventionate de stat !
    Femeia se vaieta ca la cresele private plozii primesc mincare din conserve si vin acasa murdari si uzi pe haine. Eu cred ca, la stat cresa e mai ieftina decit la privat. Si mai cred ca daca nu-ti convin cresele private, platesti bona sa-ti pazeasca plodul la tine acasa. Ca nu-i obligatoriu sa-l duci la cresa. Si nu e problema statului si nici a societatii, cine iti pazeste tie plozii.


Cititorii comenteaza ca plozii sunt tratati ca vitele, iar lucratoarele din crese, sunt platite cu salariul minim pe economie .
Hai sa-ti dau o veste : intreaga societate umana e tratata ca o turma de vite, peplaneta asta ! Daca vrei ca puradelu' tau sa fie tratat ca o fiinta umana ... stai cu el acasa si trateaza-l ca atare. Sper ca nu l-ai fatat, ca sa-l lasi pe mina strainilor , zi lumina , sa ti-l creasca dupa cum vor ei si sa-l trateze ca pe o vita.
    Ca oricum, dupa ce va creste si va deveni adult, o sa intre si el, vrind-nevrind, in turma de vite globala ...

2 comments:

 1. e treaba lor ce fac sub plapuma si de ce ar trebui 'plozii' sa stie asta?
  si de ce ar trebui ca pe motivul ca ei se...pe dos ,sa primeasca anumite "drepturi"?
  de ce trebuie sa stie tot universul ce fac ei sub plapuma?
  ca astia au gura cea mai mare acum.

  mamele din canada ar sta ele acasa da'cum sa isi plateasca chiria daca nu muncesc?


  ReplyDelete
 2. Plozii ar trebui sa stie care-i treaba cu homosexualitatea, pentru ca face parte din realitatea in care traim : nu mi separe normal sa-i ferim de realitate.

  Cu drepturile, nici eu nu-s de acord : ar trebui sa aiba exact aceleasi drepturi ca si cei hetero. La fel si publicitatea : n-ar trebui sa fie cazul.

  Mamele din Canada si de oriunde in lume, daca stiau ca n-au cu ce sa-si creasca plozii, nu trebuiau sa-i faca.
  De ce ar trebui sa li se faca favoruri, doar pentru ca au puit fara sa-si asigure conditii de crestere a plodului ?

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.