Doctor Yourself

Monday, August 27, 2012

Transportul in comun

Ne plimbam cu autobuzul ? In mijlocul lui august, nenea astepta autobuzul, imbracata in geaca de iarna si sandale ... Se vede clar ca e nou venit in Rai si inca n-a apucat sa se acomodeze cu clima ( deja nu mai e vara ) ... Nu ma pot abtine sa nu ma intreb cum o sa treaca nenea asta, prin 8 luni de iarna crincena ?


     In autobuz ... panouri care ne spun sa ne facem rugaciunea ... Just in case !


Zice panoul, ca ar fi bine  sa ne punem bine pe linga Gizas ....  ! Si sa ne rugam ca soferul sa nu faca accident ( zic eu ... )


In Torontesti, soferii de autobuz fac accidente la foc continuu : in medie ... 8 pe zi !


In perioada aprilie 2011 - aprilie 2012, TTC-ul ( transportul in comun ), a raportat 3.015 coliziuni : 8 / zi ! S-au ciocnit autobuzele cu tot ce le-a iesit in cale : de la biciclisti, la cladiri ...
    431 coliziuni au fost cu obiecte fixe, 33 cu biciclisti, 55 cu pietoni, 1.589 cu alte masini, 179 s-au ciocnit autobuzele intre ele, iar 55 au fost ciocniri cu alte " lucruri ".

 E ceva obisnuit sa vedem autobuze care au avut accident : calatorii astia nu s-au rugat eficient lui Gizas ! Mai mult ca sigur !


                Pompierii ( masina rosie ) si ambulanta ( EMS ) la fata accidentului :


Nu, ca nici politia nu-i mai breaza : au escortat un convoi funerar si au calcat o persoana din alai. Asa de eficient l-au calcat, ca l-au omorit ! Cum poti sa faci un asemenea accident, cind circuli cu 3 km / ora, la pas ?


Si daca ai reusit sa scapi cu bine, fara sa se accidenteze autobuzul, fara sa te calce masina politiei , atunci ... se va prabusi macaraua peste autobuz ! Stim deja ca in Rai constructiile se prabusesc, ca in desenele animate ...


Un cartier intreg din Etobicoke ( orasel satelit al Torontestiului ), a ramas fara curent electric, dupa ce o macara s-a prabusit peste firele electrice.


Firele eletcrice s-au prabusit peste un autobuz, si au blocat calatorii mai mult de 1 ora in el.

Mai bine calatorim calare : calutii sunt mult mai safe ! Iar TTC-ul le face reclama ...


2 comments:

  1. „Dear Jesus, I need a real friend” - Păi stai puțin, dacă ai nevoie de un prieten REAL (deci nu imaginar), de ce dracu ai căuta în mitologie un astfel de prieten?
    Logica din „Rai” mă depășește.

    ReplyDelete
  2. Pentru mentalitatea canadienilor... face sens . Ei sunt dresati de mici in scoli, sa urmeze instructiunile si nu sa gandeasca singuri : atit de eficienta e indoctrinarea asta, ca ii vezi incapabili la maturitate, sa gandeasca, improvizeze sau sa fie spontani. ( imigrantii se mira... )
    Rezultatele indoctrinarii se vad cu ochiul liber : chiar si in reclame !

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.