Doctor Yourself

Monday, August 20, 2012

Stripper Viza


Nu demult s-a legalizat prostitutia in Rai, insa, de curind a aparut o alta problema : e criza de ... stripteuze !


Ottawa refuza sa extinda viza de munca pentru stripteuzele din Rai ( majoritatea sunt venite sin Est Europe ) : sunt in jur de 800 de femei carora le expira viza si nu vor sa se intoarca in tarile de origine. Drept urmare, vor ramine ilegal, vor munci la negru si se vor prostitua.

Stripper viza  s-a introdus in 1998 si a adus in Rai, sute de femei in fiecare an. In 2001, 660 de dansatoare straine, majoritatea din Estul Europei, au fost aduse in Canada.

 In fiecare an, in jur de 100 vize au fost reinnoite in fiecare an, incepind cu 2006.


    Autoritatilor, desigur ca nu le pasa : ideea ec a criza pe piata muncii in Rai ( desi oficial suntem demult in recobery ). Si de ce n-ar munci ( legal ) o canadianca, in locul uneia din Est Europe ?


Masura intra in vigoare de la 14 iulie si afecteaza cluburile de striptis, escort service si saloanele de masaj . Reprezentantul "saloanelor" zice ca " exotic" inseamna strain, iat Ottawa tocmai le-a taiat accesul la femei exotice.
     Pai nu-i nici un exotism, ca la ce Turnul Babel e in Rai, nimic nu mai e strain ! Gasesti toate natiile, rasele, speciile si subspeciile ....si ce vrei, si ce nu vrei ! Nimic nu mai e o noutate, pentru nimeni !


Prin urmare, Asociatia " saloanelor" si-a regindit strategia in 6 puncte : sa recruteze fete direct din liceu si colegii iar angajatele carora le expira viza, sa depuna cereri de refugiati sau sa se casatoreasca pentru " buletin de Bucuresti "...

Vor da anunturi in ziare si pe internet, insotite de poza dansatoarei care isi cauta sot de convenienta. Important ca potentialul sot, sa nu aiba cazier.


Campania de atragere a liceenilor, a inceput, prin specularea hibelor sistemului : taxele scolare indecent de mari, cerute de colegiile si facultatile din Toronto. Dupa absolvirea colegiilor, tinerii vor fi si fara job, dar si cu zeci de mii de dolari datorie .
Vrei sa intri in viata de adult, fara sa fii cocosat cu datorii la banca ? Vino si presteaza in saloanele noastre !
Adevarata fericire, sa fii parinte in Rai ....


Toronto Sun a obtinut o copie a fluturasului tiparit, care circula prin scoli , si care le spune fetelor ca isi pot cistiga banii pentru taxele scolare foarte usor, muncind in saloanele de dans "exotic" , in care sexul cu clientii nu este permis.


In schimb, trebuie sa presteze dans in privat, pe mese si in zone obscure din bar. Angajam full-time sau job de sezon.Visul tuturor parintilor : sa-si vada fiica aratindu-si coor-ul prin barurile libidinosilor.
   Oficialii de la Toronto District School Board, nu au raspuns la emailuri, telefoanele celor de la The Sun.


Proprietarul unui cunoiscut locan de striptis, a declarat presei ca deja, el are angajate, mai mult de 12 studente la colegii si universitati. Doua dintre fete, studiaza sa devina doctori ( medicina are cele mai mari taxe scolare din Canada ) , 4 sunt studente la drept si 6 stuziaza contabilitatea.


Dupa cum stau lucrurile, patronii de sex cluburi, nu vor avea mari probleme in a recruta fete inca de pe bancile scolii. Un studiu la Universitatea British Columbia. spune ca adolesecentii vind sex pentru droguri si alcool . Majoritatea studentilor vin la scoala si traiesc in casa cu parintii.


5 comments:

 1. si cand te gandesti ca romanii emigreaza in canada pentru ca "copiii sa aba un viitor mai bun".
  probabil ca adaptarea inseamna si acceptarea acestor masuri "inteligente".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, pai stiu o gramada de copii romani, adusi in Canada la 2-3 ani, si care abia asteapta sa termine facultatea, ca sa plece definitiv in Europa : spre disperarea parintilor, care s-au " sacrificat" pentru ei, aici.
   Pentru nimic in lume n-as accepta sa-mi cresc plodul in tara asta : cu atit mai mult cu cit, mic fiind, il spala pe creier eficient la scoala lor.

   Delete
 2. Deci aveti stripteuze supracalificate in Canada! Pai d-aia se duc domle barbatii acolo, ca sa se conecteze la o sursa de inteligenta!

  ReplyDelete
 3. cred ca "no sex with customer is permitted" se traduce mai bine cu "refuzul de a face sex cu clientii este permis" decat cu "sexul cu clientii nu este permis" ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Corect. Am cunoscut o stripteuza rominca, ce mi-a spus exact acelasi lucru : ca patronul le-a spus ca au voie sa aleaga cu cine sa faca sex si cu cine nu.

   Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.