Doctor Yourself

Tuesday, August 14, 2012

Refugiati

De cind cu criza din Rai, canadienii au devenit mult mai precauti cu refugiatii. Daca la inceput, au scos de pe lista tiganii Croati, mai tarziu au inasprit conditiile de acordare a statutului de refugiat.  Urmarea este ca multi dintre cei care au solicitat statutul de refugiat, sunt respinsi si ramin in Canada ca ilegali.
    Noua gaselnita a canadienilor, ca sa convinga ilegalistii sa plece acasa : sa le dea PINA LA 2.000 $ cadou, daca accepta sa plece acasa.


Ottawa le da 2.000 $ plus un bilet de avion on-way, numai sa se duca in tarile de origine.

Canadienii au luat modelul de la tarile europene : doar ca, ele ofera mult mai multi bani ... Anglia ofera 6.000 $ unui refugiat ! Prin comparatie ... 2.000 $ cit ofera canadienii, sunt bani de inghetata .


Dupa cum bine am vazut deja, autoritatile sunt rupte de realitate : cei de la imigratie, avocatii pentru refugiati sustin ca masura cu cei 2.000 $ o sa salveze banii canadienilor, si cum o sa se incoloneze frumos refugiatii, si o sa paraseasca Raiul ! Nu, nici prin cap nu le va mai trece sa ramina ilegali in Canada, in conditiile in care o sa li se promita comoara de 2.000 $ ...


Ce zic refugiatii ? Zic ca , canadienii bat cimpii ! Si ca ei nu se vor intoarce in tarile de origine, indiferent citi bani le vor da canadienii ...


Ce spune populatia ? Spune ca niciodat sa nu crezi pe cuvint ce iti declara canadienii : fapt pentru care, cele declarate ziarelor, cu aia 2.000 $ ... nu's chiar asa cum pretind ei !
   De fapt aia 2.000 $ nu sunt bani in mina, ci .... servicii care le vei primi in tara de origine ! Citeste saitul oficial CBSA si te vei convinge ( zice cititorul ).


Si de fapt .... nici aia 2.000 $ nus chiar 2.000 ! Suma care o vei primi, e in functie de stadiul in care se afla procesul tau : sa va treduceti singuri, ca eu n-am reusit.
Ideea e ca, cu cit pleci mai repede, cu atit primesti mai multi bani. Daca astepti pina epuizezi toate caile de atac, primesti doar ... 1.000 $ ...


2 comments:

  1. Deci nu doar francezii platesc refugiatii sa plece in Romanika :D

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.