Doctor Yourself

Thursday, August 9, 2012

Discriminare

                    In Rai, discriminarea e in floare : asa spun canadienii ...


Seful de la Ontario drepturile Omului, spune ca e descurajata despre egalitatea din Ontario : a simtit-o chiar pe pielea ei . Spune ca exista in prezent ceva probleme cu rasismul impotriva negrilor ( eu as zice ca si vice-versa ) si discriminarea arboriginalilor.
    Ca femeie, e descurajata de persistenta hartuirilor sexuale.


Alte bariere in calea egalitatii, sunt discriminarea bazata pe religie, dizabilitati si orientare sexuala. In raport, mai spune ca exista o nevoie evidenta de a preveni discriminarea si a elimina barierele.


Mai mult de 1.000 de oameni cu probleme de sanatate mentala, s-au plins ca au fost discriminati de sistemul de sanatate, de cel al caselor pentru saraci, educatie, si piata muncii.


Rasismul e prezent, pina si in conferintele ... impotriva rasismului ! Exact ca in bancurile cu prosti :


Un grup de ofiteri corectionali albi, au fost impiedicati sa intre la o conferinta anti-rasism si diversitatii la locul de munca, organizata de guvern.


Conferinta s-a tinut acum 3 ani, insa abia acum a aflat presa : era tinuta pentru non-caucazian ofiteri. Asa ca, ofiterilor albi, care au vrut sa participe, le-a fost trintita usa in nas.2 comments:

 1. Corectitudinea politica ne maninca, marxismul sa traiasca.... Suficient sa te uiti si la Olimpiada de la Londra si vei vedea ce si cum.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cine e atit de cazut in cap, incit sa fie interesat de cine alearga mai repede, cine se da peste cap mai artistic, si alte prostii ?
   N-as avea rabdare sa ma uit, nici sa ma platesti !

   Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.