Doctor Yourself

Sunday, July 29, 2012

Violente

Asa cum am mai spus, in Rai , violenta e in crestere ( pe masura ce creste si saracia ).
In 3 zile, trei atacuri armate in Torontesti : performanta ! Cea mai grava a fost in Danzing, la un gratar intre vecinii din ghetouri. Adica blocurile sponsorizate de stat, pentru populatia saraca .

Nici oraselele de pe linga Torontesti nu stau mai bine : in Barrie, au descoperit 80 de bombe intr-o casa ...


In ghetourile din Danzing, s-au folosit arme semiautomate, umbla vorba prin tirg. Politia tace chitic, ca nu-i momentul  sa puna paie pe foc ...
Doi oameni ( mai colorati, asa... ), au tras unul in altul in plina multime adunata la un gratar. Rezultatul : 2 morti si 24 de raniti. Macel.


Pe Twitter s-au raspindit vesti si mai ingrijoratoare : exista locuri in oras, in care te poti dispensa de un cadavru, asa cum ai scapa de un sac de gunoi. Se vorbeste despre un razboi intre gastile de cartier ... semne bune anul are...


Primarul Torontestiului delireaza de furie : toti membri gastilor de cartier, ar trebui sa paraseasca orasul ! Mentalitatea miroritica, aia cu capra vecinului, functioneaza perfect si la canadieni : de ce sa rezolvam problema violentei din orasul nostru, cind putem sa exportam gastile .... in orasele vecine ? Sa se spele cu ei pe cap, primarii celorlalte orase !


Ca de obicei, solutiile propuse, sunt din alt film, care n-are nici o legatura cu realitatea : unde dai si unde crapa !
Primarul vrea mai multi politisti. Pentru ce ? O sa planteze cite un politist in spatele fiecarui cetatean, ca sa se asigure ca ne comportam corespunzator ?


Fara indoiala, primarul e cu vaca la pascut : i-a cerut lui Harper sa se permita deportarea cetatenilor canadieni ( aia naturalizati ), care au fost condamnati pentru atac armat. Nenea Harper l-a calmat : nu se poate sa-ti dai afara din tara cetatenii, ca e ilegal.
  In plus, majoritatea membrilor din gastile de cartier, sunt nascuti si " educati" in Canada ...
Prin urmare, primarul s-a intilnit cu nenea McGuinty ( seful provinciei Ontario ), sa-i ceara .... bani cu care sa plateasca strategii anti-violenta. Da' pina acum, ce au p[azit strategii aia ati-violenta ?


Rezultat : Toronto Anti-Violence Intarvention Strategy , include 72 de ofiteri, si a primit in jur de 5 milioane pe an, ca sa se desfasoare.
N-am nici o indoiala, ca pe membrii gastilor de cartier, o sa-i doara fix in coor de cei 72 de ofiteri care papa 5 milioane pe an ...


Ce declara politia ? Ca Torontestiul e cel mai safe oras din Canada ! Asta in timp ce, in urma violentelor de strada ( cu arme semiautomate ! ) , primarul se intilneste cu seful guvernului ca sa ceara schimbare alegilor si solutii !


Da' tu sa nu te ingrijorezi, ca esti mai in siguranta decit crezi ! Politia vegheaza pentru tine .... cu 5 milioane de dolari in buzunare ( din taxele tale ) ...
E ca in bancurile cu Bula : iubitule, nu-i adevarat ce vezi !
Ce vezi tu ... nu exista , ce crezi tu ... nu-i adevarat ! Noi iti spunem ce sa crezi si care-i realitatea : totul e ok, stati fiecare in patratelul vostru ...


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.