Doctor Yourself

Tuesday, July 31, 2012

Ghetouri

Ghetourile din Torontesti, sunt in general locuintele inchiriate de guvern, saracilor ( celor care stau pe ajutor social ). Aici se ajunge foarte greu, dupa cam 10 ani de asteptare pe liste : insa odata intrat un ghetou, nici dracu' nu te mai urneste de acolo .
    In general, predomina o anumita culoare pe acolo, insa canadienii sunt ingroziti sa nu cumva sa fie acuzati de rasism, asa ca nu fac absolut nici o referire la rasa celor care coloreaza zona. La fel erau si cei din ghetourile de pe Danzing ( unde s-a tras in multime cu arme semiautomate ) : colorati ...
  
    Ca sa aveti o idee de gradul de parnoia  al canadienilor, caz concret : in fata geamului meu, e parcarea unei corporatii. Iar angajatii vin cu muzica urlind in masini si geamurile deschise, si isi parcheaza masinile in halul asta, indiferent de ora. Sunam la management si ii citim lista numerele de inmatriculare ale canadienilor cei civilizati.
La care femeia ne explica foarte jenata si cu mii de scuze, ca nu exista lege care sa interzica sa circuli cu muzica urlind in masina ( Welcome to Cocalaia ! ) si ea nu le poate face observatie ca deranjeaza vecinii, pentru ca ar putea fi dati in judecata pentru .... rasism ! Asta pentru ca dobitocii aia erau colorati !

 Pai femeie, le faci observatie pentru ca deranjeaza si nu pentru ca's negri ! No way. Asa ca pina la urma, i-am prins pe dobitoci cind stateau la taclale cu masina deschisa si muzica urlind, si le-am chemat politia. Care a venit, a constatat, a plecat : dar eu am facut poze si film ( plus constatarea politiei ).
      Si am informat managementul ca am dovezi, e implicata politia si daca angajatii lor mai deranjeaza, s-ar putea sa dea bine in presa pentru imaginea corporatiei, chiar daca n-au incalcat nici o lege. De atunci e liniste de mormint, de luni de zile.
  
Ghetourile de care vorbeam, se numesc TCHC ( sponsorizate din banii cetatenilor ) iar chriasii au acolo puteri depline : sunt protejati impotriva evacuarii, iar chiriasii buni, sufera din cauza celor care stau pe banii statului si sunt drug-dealeri, consumatori de droguri, prostituate, criminali, si alta fauna similara. Neavind nici o constrangere, au transformat casele publice, in niste ghetouri in care infractorii face legea.
   Just for the record : cins s-a tras in multime cu arme automate, era exact intr-un ghetou din asta, unde se adunase vecinatatea, la un gratar .


Ca sa evacuezi un criminal din asta, din casele publice, iti ia cativa ani in care te plimbi prin procese, doar pentru ca la final ... individului sa i se permita sa se reintoarca exact in cladirea din care a fost evacuat ! Deci.... cum a fost, asa ramine ...
   Mai grav este, ca nu exista nici un proces de verificare a celor care vor deveni chiriasi in casele publice : urmatorul pe lista va fi admis. Ceea ce e o bataie de joc la adresa catetenilor care platesc taxe, dar si la adresa cetatenilor care chiar au nevoie de casele alea, insa nu au acees la ele ( ca se asteapta 10 ani pe liste ).
Deci : primesc niste criminali din bandele de strada, care n-are nici cea mai mica intentie sa munceasca, ii sponsorizeaza statul chiria, ii da si ajutor social sa traiasca, in timp ce el bate strazile, vinde droguri si trage in multime. Asta, in timp ce unul cu diazbilitati, pe care nu-l primeste nimeni la munca ( in ciuda a ceea ce se clameaza oficial ), nu are acces la casele respective, pentru ca lista de asteptare din fata lui, e plina cu tot felul de putori care ar trebui trimise la munca, cu suturi in coor.

Reprezentantii TCHC spun ca, in ciuda faptului ca, chiriasii lor au fost implicati in infractiuni cu arme, ei nu au luxul de a le spune ca nu sunt eligibili sa-i primeasca in casele publice. Si uite asa, casele publice se transforma in ghetouri pline de putori, care nu mai au grija zilei de maine, nu mai trebuie sa munceasca sa-si plateasca chiria : si atunci, de ce nu s-ar aduna in bande, sa se tina de prostii ?
   Cu atit mai mult cu cit sistemul justitiar din Rai, le transmite un mesaj clar : ca se poate sa faci ce vrei tu .... ca vei scapa ieftin http://filosofiepebordura.blogspot.ca/2012/07/crima-si-pedeapsa.html


Reprezentantii TCHC spun ca stiu foarte bine care sunt apartamentele la care locuiesc dealerii de droguri, prostituatele, insa sunt egati la miini, ca nu-i pot evacua.

De ce sunt fortati sa tolereze transformarea caselo publice in ghetouri ? Pentru ca legea provinciala nu le permite sa aiba control asupra chiriasilor. Iar chiriasii cunosc foarte bine treaba asta, si profita : pe banii platitorilor de taxe.


Ce parere au platitorii de taxe ? 92 % spun ca TCHC ar trebui sa aiba puterea de a exclude infractorii.

In sfarsit, s-au trezit si autoritatile canadiene, ca e cazul sa schimbe regulile pe la casele publice. Exact ca in Romania : nu gindim pe termen lung, nu schimbam ceva decit dupa ce ne dam cu capul de pragul de sus. Adica dupa ce populatia are de suferit si situatia ajunge la limita suportabilitatii .


Reprezentantul TCHC, s-a trezit sa declare presei, ca luate masuri impotriva dealerilor de droguri si prostituatelor care traiesc in casele TCHC. Da' pina acum de ce ati tacut ca porcu' in popusoi ?
   Citeva rinduri mai sus, declarau ca stiu foarte bine care-i situatia cu dealerii de droguri soi prostituatele din casele lor, si cu toate astea, au permis sa se transforme casele pe care lemanageriaza, in ghetorui. Asta, in loc sa ceara public si sa faca presiuni pentru schimbarea legii care ii impiedica sa faca curat in casele lor.
Pai inainte sa arate cu degetul spre legea cea neprietenoasa, ar trebui sa-si dea demisia de onoare : pentru ca au stiut si n-au facut nimic, ca sa rezolve problemele din casele pe care le manageriaza.


Nu doar ca nu isi dau demisia, ci... isi dau singuri cu stingul in dreptul : un raport, spune ca, chiriasii din casele publice, s-au plins in nenumarate rinduri conducerii TCHC, despre existenta dealerilor de droguri din cladiri, si despre predispozitia la infractionalitate. S-au plins ca se tem de cresterea violentei, vandalismului si a altor infractiuni . Ce s-a intimplat ? Nimic, evident. Pe managerii TCHC i-a durut in coor, si s-au ascuns dupa paravanul legii care nu le permite sa evacueze chiriasii.
   Eh, pai atunci sa nu mai iasa prin presa si sa faca pe fetele mari, despre cum se impusca in masa prin casele TCHC . Ori poate ca acum ca violenta a crescut ( daca nimeni nu a luat masuri ) ...  se tem pentru pielea lor si brusc au devenit vocali si responsabili ?

6 comments:

 1. "Binefacerile" multiculturalismului si ale liberalismului de kkt.... Poate-si face vreun Superman un pustiu de bine si da foc macar la jumate de ghetou, mai scapa Cacanada de mizerii de-astea....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu scapa, ca deja albii sunt cam 30 % din populatie ...

   Delete
 2. Stiu, din pacate, ca doar aici s-a vrut sa se ajunga....

  ReplyDelete
 3. Ha, ha, ce bine le-ai facut la nesimtitii aia cu muzica tare! Ce pacat ca nu locuim in acelasi bloc, tu stii sa faci liniste :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eu sunt singura persoana din tot blocul, care face spume, inura, blestema si cheama politia, cind vreun dobitoc face galagie ( fara exceptie, sunt canadieni, albi, nscuti aici ). Toti ceilalti din bloc, sunt zen !

   Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.