Doctor Yourself

Friday, June 22, 2012

Omul din Moab

Ca sa ajungi in Moab, trebuie sa conduci din nou printre tumuli .


Par a fi proaspart acoperiti cu pamant ( probabil de la constructia autostrazii ). Oricum, de sub stratul proaspat adaugat, se intrevad straturile vechi, erodate :
    E plin cu tumuli pe zeci de mile. Umbla vorba prin cercurile interesate, ca sub tumuli ar fi ingropate schelete de uriasi. In 1880, la Cayuga, Niagara, s-au descoperit schelete de giganti ( 9 bucati ). Smithsonian Institute a expus doar artefacte din mormintele respective, pretextand ca scheletele s-au facut praf si pulbere.
     In Death Valley, s-a descoperit un complex de 32 de pesteri , in care s-au descoperit schelete de uriasi ( peste 2 metri jumate' ) . Nuu doar in Death Valley, ci cam prin toata America, inclusiv in Grand Canyion. Un fost profesor de la Universitatea din Arizona, scria pe net ca s-a sapat in tumulii de langa Tuba City si au descoperit schelete de giganti ( unii mumificati ), cu piele alba si parul rosu, si schelete de elefanti . Si se plangea de masivul cover-up care se face pe subiect .
   Gigantii apar descrisi in toate textele vechi ale omenirii ( David si Goliath din Vechiul Testament ).
     Exista legendele indienilor Payute, care descriu orase subterane locuite de giganti.  Indienii Payute, descriu cu detalii, batalia de la Horseshe Canyon, in care s-au luptat cu gigantii albi cu parul rosu, inamicii lor de o viata, pentru ca mancau oameni . In vremea bataliei descrise in legenda asta, ramasesera doar cativa uriasi in zona, si indienii s-au hotarit sa-i extermine. I-au inconjurat, dar ei s-au ascuns in pestera din zona, dar paiute, au astupat intrarea cu boscheti uscati, carora le-au dat foc. Gigantii s-au asfixiat si au murit. Dupa o vreme, gura pesterii s-a surpat si doar liiecii mai puteau intra.
   In zilele noastre, s-a descoperit pestera, care avea un mare depozit de guano, si inauntru.... scheletele de uriasi. Care au fost trimise si ele la Smithsonian Institute : niciodata expuse, niciodata mediatizate .

Am gasit in arhiva ziarului de Phoenix, ca au descoperit o retea de tuneluri subterane, in Grand Canyon : cu schelete de giganti, artefacte, animale mumificate, etc. S-a pus batista pe tambal rapid, si in cazul asta.


Soseaua e plina de serpent mound cateva zeci de mile mai incolo. Sunt atat de multe, incat au bifurcat soeaua intr-un loc, doar ca sa ocoleasca niste morminte puse exact in drum !
Dupa ce am ocolit mormintul din mijlocul soselei, benzile s-au alaturat din nou . poze mari


Daca avem o gramada de tumuli si serpent mounds, rezulta fara dubiu ca urmeaza un platou inalt. Pentru ca indienii obisnuiesc sa-si ingroape mortii la baza platoului ( canionului, mesa ) pe care locuiesc.
Intr-adevar, urmeaza platoul din Canyonland :


Intreg platoul e inconjurat de un "gard" de munti . Ca si cand ti-ai inconjura proprietatea cu gard, ca sa nu scape animalele din tarc !  Gardul continua pe zeci de mile ( l-am vazut din diferite locuri, diferite puncte cardinale ). Stiu ca pe platou e zona cu arcele din piatra si pinacle : cineva a locuit acolo, si-a sapat in piatra istoria.
    Istoria ne arata nenumarate dovezi , despre cum zeii si-au protejat culturile de oameni ( ca sa nu se hibrideze cu alte culturi ), punand bariere "naturale" in calea lor ( plus interdictii clare si pedepse cu moartea pentru casatoria cu alte triburi - Vezi si Vechiul Testament - istoria evreilor -, printre altele ). Zeii actioneaza dupa acelasi patern, peste tot : nici zeii indienilor nu fac exceptie, ca si ei au exact aceleasi interese.


                                                        gardul de piatra :


                    Aproape de intrarea in Moab, Raiul curselor of-road :


                  Moabul e asezat jos, chiar la baza gardului , in afara platoului  :

                           
                                                            gardul :
               Noi mergem spre Omul din Moab, pe langa clubul de golf :


                                          Pe langa casute elegante :


Cineva si-a construit o replica dupa Delicate Arch din platoul inconjurat cu gard de munti :


    La stanga, accesul e interzis : ( intraadevar, e o fata de om sculptata in stanca )


                         Drumul se opreste fix in fata Omului din Moab !


Indienii se jura ca nu stiu sa decodeze petroglifele. Eu ma indoiesc profund, mai ales ca l-am vazut pe Yotube pe seful Fire Clan, cum " traducea" petroglifele de pe Profecy Rock.  Greu de crezut ca si-au pastrat istoria intacta, religia, dar nu mai pot citi petroglifele.
                                  Stanca e desenata pe cativa metri :


Tot ce stiu este ca indienii Hopi au, printre altele, Two Horns Sociey si One Horn Society. O fi avand vreo legatura cu asta ?


Seamana ? A fost descoperit intr-un mormint in Bratford, Pensylvania. A fost trimis American Investigating Museum in Philadelphia si a disparut fara urma. Tot la fel cum au disparut si scheletele de uriasi descoperiti in Grand Canyon, trimisi la Smithsonian Institution, unde n-au fost niciodata expusi si au disparut fara urma. Cam tot la fel s-a intamplat si cu scheletele de uriasi de la Scaieni , Nucet , Argedava, costesti, Popesti, etc.
           Multe inscriptii sunt atat de vechi, incat sunt aproape sterse :3 comments:

 1. Vrei sa spui ca istotia omenirii este falsificata ? Evident ca este falsificata , dar care sint motivele ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daca ar lasa istoria nefalsificata, ar reiesi negru pe alb, cu dovezi, cine sunt zeii, de ce ne-au creat si ce fac cu noi. Adica exact intrebarile la care dogma stiintifica nu poate raspunde !
   Ori populimea nu trebuie sa afle terifiantul adevar, ca n-ar mai putea fi tinuta sub control. Mai multe detalii gasesti aici http://toni-victor-moldovan.blogspot.ca/

   Delete