Doctor Yourself

Friday, June 22, 2012

Omul din Moab

Ca sa ajungi in Moab, trebuie sa conduci din nou printre tumuli .


Par a fi proaspart acoperiti cu pamant ( probabil de la constructia autostrazii ). Oricum, de sub stratul proaspat adaugat, se intrevad straturile vechi, erodate :
    E plin cu tumuli pe zeci de mile. Umbla vorba prin cercurile interesate, ca sub tumuli ar fi ingropate schelete de uriasi. In 1880, la Cayuga, Niagara, s-au descoperit schelete de giganti ( 9 bucati ). Smithsonian Institute a expus doar artefacte din mormintele respective, pretextand ca scheletele s-au facut praf si pulbere.
     In Death Valley, s-a descoperit un complex de 32 de pesteri , in care s-au descoperit schelete de uriasi ( peste 2 metri jumate' ) . Nuu doar in Death Valley, ci cam prin toata America, inclusiv in Grand Canyion. Un fost profesor de la Universitatea din Arizona, scria pe net ca s-a sapat in tumulii de langa Tuba City si au descoperit schelete de giganti ( unii mumificati ), cu piele alba si parul rosu, si schelete de elefanti . Si se plangea de masivul cover-up care se face pe subiect .
   Gigantii apar descrisi in toate textele vechi ale omenirii ( David si Goliath din Vechiul Testament ).
     Exista legendele indienilor Payute, care descriu orase subterane locuite de giganti.  Indienii Payute, descriu cu detalii, batalia de la Horseshe Canyon, in care s-au luptat cu gigantii albi cu parul rosu, inamicii lor de o viata, pentru ca mancau oameni . In vremea bataliei descrise in legenda asta, ramasesera doar cativa uriasi in zona, si indienii s-au hotarit sa-i extermine. I-au inconjurat, dar ei s-au ascuns in pestera din zona, dar paiute, au astupat intrarea cu boscheti uscati, carora le-au dat foc. Gigantii s-au asfixiat si au murit. Dupa o vreme, gura pesterii s-a surpat si doar liiecii mai puteau intra.
   In zilele noastre, s-a descoperit pestera, care avea un mare depozit de guano, si inauntru.... scheletele de uriasi. Care au fost trimise si ele la Smithsonian Institute : niciodata expuse, niciodata mediatizate .

Am gasit in arhiva ziarului de Phoenix, ca au descoperit o retea de tuneluri subterane, in Grand Canyon : cu schelete de giganti, artefacte, animale mumificate, etc. S-a pus batista pe tambal rapid, si in cazul asta.


Soseaua e plina de serpent mound cateva zeci de mile mai incolo. Sunt atat de multe, incat au bifurcat soeaua intr-un loc, doar ca sa ocoleasca niste morminte puse exact in drum !
Dupa ce am ocolit mormintul din mijlocul soselei, benzile s-au alaturat din nou . poze mari


Daca avem o gramada de tumuli si serpent mounds, rezulta fara dubiu ca urmeaza un platou inalt. Pentru ca indienii obisnuiesc sa-si ingroape mortii la baza platoului ( canionului, mesa ) pe care locuiesc.
Intr-adevar, urmeaza platoul din Canyonland :


Intreg platoul e inconjurat de un "gard" de munti . Ca si cand ti-ai inconjura proprietatea cu gard, ca sa nu scape animalele din tarc !  Gardul continua pe zeci de mile ( l-am vazut din diferite locuri, diferite puncte cardinale ). Stiu ca pe platou e zona cu arcele din piatra si pinacle : cineva a locuit acolo, si-a sapat in piatra istoria.
    Istoria ne arata nenumarate dovezi , despre cum zeii si-au protejat culturile de oameni ( ca sa nu se hibrideze cu alte culturi ), punand bariere "naturale" in calea lor ( plus interdictii clare si pedepse cu moartea pentru casatoria cu alte triburi - Vezi si Vechiul Testament - istoria evreilor -, printre altele ). Zeii actioneaza dupa acelasi patern, peste tot : nici zeii indienilor nu fac exceptie, ca si ei au exact aceleasi interese.


                                                        gardul de piatra :


                    Aproape de intrarea in Moab, Raiul curselor of-road :


                  Moabul e asezat jos, chiar la baza gardului , in afara platoului  :

                           
                                                            gardul :
               Noi mergem spre Omul din Moab, pe langa clubul de golf :


                                          Pe langa casute elegante :


Cineva si-a construit o replica dupa Delicate Arch din platoul inconjurat cu gard de munti :


    La stanga, accesul e interzis : ( intraadevar, e o fata de om sculptata in stanca )


                         Drumul se opreste fix in fata Omului din Moab !


Indienii se jura ca nu stiu sa decodeze petroglifele. Eu ma indoiesc profund, mai ales ca l-am vazut pe Yotube pe seful Fire Clan, cum " traducea" petroglifele de pe Profecy Rock.  Greu de crezut ca si-au pastrat istoria intacta, religia, dar nu mai pot citi petroglifele.
                                  Stanca e desenata pe cativa metri :


Tot ce stiu este ca indienii Hopi au, printre altele, Two Horns Sociey si One Horn Society. O fi avand vreo legatura cu asta ?


Seamana ? A fost descoperit intr-un mormint in Bratford, Pensylvania. A fost trimis American Investigating Museum in Philadelphia si a disparut fara urma. Tot la fel cum au disparut si scheletele de uriasi descoperiti in Grand Canyon, trimisi la Smithsonian Institution, unde n-au fost niciodata expusi si au disparut fara urma. Cam tot la fel s-a intamplat si cu scheletele de uriasi de la Scaieni , Nucet , Argedava, costesti, Popesti, etc.
           Multe inscriptii sunt atat de vechi, incat sunt aproape sterse :3 comments:

 1. Vrei sa spui ca istotia omenirii este falsificata ? Evident ca este falsificata , dar care sint motivele ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daca ar lasa istoria nefalsificata, ar reiesi negru pe alb, cu dovezi, cine sunt zeii, de ce ne-au creat si ce fac cu noi. Adica exact intrebarile la care dogma stiintifica nu poate raspunde !
   Ori populimea nu trebuie sa afle terifiantul adevar, ca n-ar mai putea fi tinuta sub control. Mai multe detalii gasesti aici http://toni-victor-moldovan.blogspot.ca/

   Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.