Doctor Yourself

Saturday, June 23, 2012

Newspaper Rock

Ca sa ajungi la Newspaper Rock, trebuie intai sa treci pe la .... biserica ! Church Rock ! poza mare


                                                           Si din fata :
Dogma istorica isi da cu stangul in dreptul si ne informeaza ca .... habar n-au ! Nu pot data petroglifele, asa ca ... dau cu banul si le iese ca dateaza din 1.300 , si nici n-au habar cine le-a facut .


Pe la 1.500 ( 1.513 ) spaniolii au descoperit America. Spaniolii au venit South-West pe la 1530 cu aproximatie.  In petrogilefe de aici, e desenat un cal . Ori indienii n-au vazut in viata lor cai, pana cand nu i-au adus spaniolii pe continentul asta. De unde rezulta ca petroglifele sunt cel putin pana la 1530 ( si nu 1300 cum zice dogma istorica )  daca nu chiar mai recente ...
     La 1530 deja vorbim de istorie recenta, de aici de dupa colt : de unde rezulta ca indienii Hopi ( suspectez ca si altii ), desenau petroglife in acelasi stil ca si cele vechi ( e acelasi " limbaj"  codat ) : de unde rezulta ca stiu foarte bine sa le citeasca ...
Adica ei si-au pastrat si transmis istoria inca din vremea preistorica ( cam de pe vremea pelasgilor nostri, daca nu chiar mai mult ), si nu si-au transmis limbajul petroglifelor, care e de ieri-alataieri vechime ? Greu de crezut !


Ne informeaza ca habar n-au ce reprezinta. Pai sa-i intrebe pe indieni, ca ei stiu !


                                                  Newspaper Rock :


                                                          poza mare :


                                              poza in format original


                                                       poze mari


Am pozat bucati pe verticala si le pun in ordinea in care le-am facut :


Hopi ne spun care este originea petroglifelor : cand kachina = oamenii din stele ( zeii lor ) le-au spus ca fiecare clan trebuie sa plece in migratie, ca sa se " purifice" , le-au dat si profetii . Printre altele, le-au spus ca inntr-o zi, omul alb va veni pe pamanturile lor si ii va prigoni , le va lua pamanturile, etc . Dar ei, trebuie sa-si scrie istoria pe pietre, peste tot pe unde vor migra, ca sa fie dovada ca indienii au fost primii pe pamanturile astea si ei sunt proprietarii , prin drept " divin" .


Istoria, dupa Hopi, spune ca omenirea a existat de 4 ori ( acum fiind a 5 a ) : prima lume continea primii oameni, pura si fericita, a fost distrusa de Masaw prin foc ( vulcani si furtuni de foc ). A doua lume, a fost distrusa prin inghet ( frig si gheata ), iar Hopi au fost salvati de Masaw si dusi in spatiul interior a planetei, si au stat acolo, pana pamantul a devenit din nou locuibil.
   A treia lume a fost distrusa prin potop, insa Spider Woman, i-a ascuns pe Hopi in barci si au plutit pana cand au ajuns in a 4 a lume. Lumea a 4 a, e o lume completa, insa e mai dificila decat lumile anterioare, pentru ca are deserturi, munti si clima violenta. De remarcat, ca in lumea a 3 a, oamenii au ajuns la un nivel tehnologic cel putin cat avem noi acum : aveau avioane si purtau razboaie pentru teritorii si resurse. Asa ca Masaw a hotarat ca's " rai" si le-a servit o Apocalipsa.


Cand Masaw a vrut sa distruga prima lume, pe indienii Hopi i-a luat si i-a dus in Sipapu : locul subpamantean in care locuiau ant -people ( oamenii furnici ) si care i-au gazduit cu adapost si mancare. Hopi spun ca erau acolo camere pentru locuit si camari cu mancare, iar in tavan erau asezate " bile de cristal " ( becuri ? ) , care absorbeau lumina soarelui si folosind lumina interioara a centrului localizat intre cei doi ochi, ei puteau sa vada reflectia, foarte bine.
    Oamenii furnici erau mici si foarte subtiri. In plus erau .... spirite ! L-am intrabat pe indianul care ne-a fost ghid in Blue Canyon , si mi-a zis ca toti kachina ( zeii ) nu sunt oameni, ci spirite care se puteau face invizibili . asadar, in "emergency place ",( sipapu ) indienii au trait ... in lumea spiritelor !

La un moment dat, mancarea a inceput sa nu mai fie suficienta ( cam dezorganizati, zeii astia... ) iar oamenii furnici au renuntat sa mai manance, ca sa ajunga mancarea pentru Hopi. La final, Masaw a venit si a batut in acoperis, si i-a scos pe indieni afara : acum planeta era locuibila. Doar ca acolo unde a fost pamant, acum era apa, si unde a fost apa, acum era pamant, iar indienii nu si-au mai recunoscut locurile in care au trait in lumea anterioara .

In istoria Hopi exista inregitrata existenta, despre existenta unor oameni soparle ( "lizard people" sau " snake brothers ") , care si-au construit subterane sub orasele din Arizona, Los Angeles, California, Central America, acum vreo 5. 000 ani. S-au obtinut autorizatii si s-a sapat sub Los Angeles, pana au gasit un labirint de tuneluri, niste tablede aur cu inscriptii si tot felul de chestii : presa vremii a relatat despre descoperiri . Dupa care, s-a oprit brusc totul ...

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.