Doctor Yourself

Saturday, May 26, 2012

Occupy Hyundai        Hyundai a parcat o masina in Safari , ca sa-i testeze babuinii rezistenta ...


Hyundai a dus o masina la Safari si a lasat babuinii sa joace tontoroiul prin ea : ca sa-i verifice rezistenta la smulgere ...

4 comments:

 1. Replies
  1. Ca te chibitezi pe aici si imi corectezi greselile de exprimare, nu ma impresioneaza chiar deloc : cunosc deja, ca nu ma pot exprima corect, nici in engleza, dar nici un romana.
   La fel de bine poate ar trebui sa cunosti si tu, ca nu forma conteaza, ci continutul. Prin urmare, vino si spune ceva inteligent pe aici, daca vrei sa fii luat(a) in seama : este irelevanta forma in care iti expui parerile.

   Delete
  2. Chiar n-am vrut sa te supar,dar nu am inteles! Nici la impresie nu m-am gandit si nici nu tin neaparat sa fiu luat in seama...In rest, toate cele bune...Te voi citi cu interes in continuare pentru ca-mi place stilul tau. Ti-am mai spus ca ma regasesc in tine uneori...

   Delete
 2. In sfirsit, vad si io niste oameni adevarati la volan (si nu numai), LOLZ...

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.