Doctor Yourself

Sunday, April 1, 2012

Legea prostitutiei

In sfarsit, un lucru bun in Rai : au catadixit sa decriminalizeze prostitutia ! Nu stiu cat de mult a cantarit in luarea deciziei, ( dar pot suspecta ) ,faptul ca viitorele bordeluri vor plati taxe care vor intra in bugetul statului ( ala cu mare deficit ... ).
   In afacerile din brasa, se ruleaza sume imense de bani ( sexul vinde si....se vinde ) : asa ca, de ce sa lasam milioane de dolari sa se scurga in economia neagra, in loc sa legalizam businessul si sa isi ia si statul taxa ?


Nu ca pana acum, prostitutia ar fi fost inexistenta in Rai : doar erau pline ziarele gratuite si de profil, ce anunturi cu femei in chiloti, care ofereau "masaje" si servicii sexuale. si existau si acele bawdly house, in care se practica prostituatia sub diferite deghizari ( bineinteles ca nu plateau taxe pentru asta ). La fel ca si in Romania, scoietatea se prefacea ca prostitutia nu exista, din moment ce nu era legiferata ...
   Asa ca, azi au declarat acea lege cu bawdly house ca fiind neconstitutiona .


   Si acuma intervine chestia cu ocaua mica : vrem taxele platite din prostitutie ( ca's bani grei... ), da' nu vrem sa ne transformam in Amsterdam ! Adica si cu "p... in coor... si cu sufletu' in Rai " !

Asa ca vom pastra prostitutia stradala .... ilegala ! Daca vor sa se prostitueze, sa se duca la bordel . Deci eu nu inteleg " logica" : daca tot infiintezi " cartierul rosu ", dedicat prostitutiei, ce importanta mai are daca femeia te asteapta la coltul strazii, sau in pragul bordelului ? Sa mor daca face sens !
  Oh, da ! Nu da bine in ochii ipocritilor, care nu vor sa vada prostituatele, insa le vor taxele ... Pai eu propun sa le faca bordelurile direct sub pamant, nici sa nu se vada nimic la suprafata : ca doar ce nu vedem .... nu exista ( conform doctrinei strutului ).


Partea buna este ca acum, bordelurile vor avea dreptul sa-si angajeze personal de paza .


Si acuma incepe circul : se fac tot felul de scenarii despre unde si cum ar trebui amplasate bordelurile in cartiere. Ca nimeni nu e incantat sa aiba un bordel, in cartierul lui ...


S-a propus crearea unui cartier rosu .... pe insula ! Adica te duci la marginea orasului, iei vaporasul ( platesti 10 $ ) si te duce pe insula. Asta echivaleaza cu restrictionarea accesului la bordeluri : prea departe, prea scump si nu e la indemana.


Altii spun ca imitam statele care deja au legalizat prostitutia : New Zeeland, care au implementat reguli de munca pentru prostituate. Da' mi se pare absolut firesc : din moment ce ati legalizat prostitutia, lucratoarele sa beneficieze de legislatia muncii existenta in Canada. Sa aiba reguli de sanatate si controale periodice : pentru siguranta lor, dar si a clientilor. E o meserie ca oricare alta, si ar trebui sa aiba aceleasi drepturi.


Prostituatele sunt usurate si bucuroase ca acum sunt incluse in societate si nu mai trebuie sa fie " la negru", cu riscurile de rigoare.


Primul ministru, nenea Harper a numit prostitutia ca fiind " rea pentru societate " ( si foarte buna pentru buget, as adauga eu ... ). 
Eu as fi fost interesata sa-si argumenteze afirmatiile : de ce e prostitutia rea pentru societate ? Societate libera de prostitutie nu exista si n-a existat niciodata in istorie. Deci ? 
    Ca legislator, ce preferi : melteanu' excitat sa violeze pe cineva, ca sa-si faca nevoia, sau sa se duca la un bordel ieftin ?  Asta , ca sa nu mentionez partea stralucitoare a business-ului : prostitutia de lux, care se practica cu perdea, si stim bine cine sunt cei care beneficiaza ... 

In continuare, stau canadienii cu castana fierbinte in brate, si inca nu s-au dumirit ce sa faca si cum sa faca ( da' pana acuma, de ce nu s-au gandit ? Ca doar e o realitate a societatii in care traim - realitate legalizata sau nu... e irelevant ).
   Vedem ... Eu abia astept sa infiinteze cartierul rosu : promit ca ma duc sa fac poze !

Esti ingrijorat ca pe strada ta s-au putea sa apara un bordel ? Nu e cazul sa fii ingrijorat !
Lucratoarele din sex business spun ca bordeluri exista la negru, in fiecare bloc de condo si in fiecare bloc cu apartamente pentru inchiriat : doar ca sunt atat de discrete, incat voi nu v-ati prins !

3 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Abia astept foto- reportajul tau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Si eu, abvia astept sa isi infiinteze Cartierul Rosu ! Presimt ca o sa fie fun ... si inedit ...

   Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.