Doctor Yourself

Friday, April 20, 2012

Istericale ilegale

 In sfarsit, cineva a catadixit sa ia masuri impotriva nesimtirii bovine a mamicilor , care isi fac relaxate cumparaturile in supermarket, cu plodul racnind zeci de minute in sir. Si racnesc astia mai rau ca sirena lui Vasile Roaita ! Ca plozii de pe continentul asta, nu's ca aia din Romania, sa planga civilizat, cateva minute si gata. Nu ! Astia urla si se tavalesc, pana cand iti vine sa o iei pe ma'sa la palme.
    Mamicile n-au nici cea mai mica jena ca deranjeaza un intreg magazin : nici nu le da prin cap sa-si controleze racnitorul, ori macar sa il scoata afara. Nu. Ele au fatat, si tot poporul este dator sa suporte consecintele si nesimtirea.

Un puradel de gradinita facea crize de isterie in loc public ( ce dracu' facea ma'sa ? ), iar un politist s-a dus sa rezolve situatia ( daca pe ma'sa o durea in coor ... ). I-a pus plodului manutele la spate si i-a pus catusele ! ( pariem ca s-a calmat ? ).
Corect : daca parintii nu te invata sa nu tulburi linistea publica, o sa te invete politia.
Ziarul spune ca muierea s-a ofuscat si a facut reclamatie la city ca de ce numai puradelul ei a fost luat la ochi, si alti puradei , nu ? Tupeu maxim : de ce nu-mi acceptati si mie nesimtirea, ca doar ati acceptat-o si pe a altora ?
 Politistul cu catusele, s-a aparat spunand ca l-a incatusat pe motiv de "safety" . La chestia cu safety, n-ai ce sa zici. Corect : daca ma'sa nu binevoia sa-si calmeze maimuta urlatoare, pai risca sa-si faca rau singur, ca doar era in plina criza de isterie ....

Eu totusi am o nelamurire : de ce n-au amendat mamica nesimtita ? Nu pentru nesimtire, ci pentru tulburarea linistii publice ( ca e adult si ea e responsabila ca puradelu' face circ si nu se mai opreste).
Si mai chiraie lumea pe net ca politia e prea aspra si bla-bla... De data asta a fost prea blanda.

2 comments:

  1. Ia uite aici:

    http://www.presstv.ir/detail/237279.html

    ReplyDelete
  2. Oh da ! Studentii din Quebec protesteaza ca le cresc taxele scolare. Culmea e ca cei din Quebec au cele mai mici taxe din Canada !

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.