Doctor Yourself

Sunday, April 15, 2012

Auschwitz-ul animalelor

Pe cei de la PETa ii stie toata lumea, ca ei sunt cei care au convins-o pe Pamela Anderson sa ne arate coor-ul, ca sa ne convinga sa nu mancam carne, sa nu  mai folosim blana si piele, din compasiune pentru animale.
Nu stim daca a renuntat cineva sa mai manace hoituri, doar pentru ca asa le zice PETA , insa stim ca, datorita acestor campanii .... toata lumea e covinsa ca PETA vrea binele animelor, are grija de ele si le scarpina intre urechi. Pentru ca PETA e cea mai vocala organiztie, in aceasta directie .


   In sfarsit ( nu ma pot opri din mirare ca nu mai sunt protejati ), ceva s-a schimbat, si presa din toata lumea scrie ( toti odata ! ) ca realitatea e foarte diferita de ceea ce PETA ne serveste in mod oficial : PETA ucide 95 % din cainii si pisicile de care are " grija" in adaposturi.


Un raport al Center for Consumer Freedom, a cerut Departamentului pentru Agricultura si ServiciileConsumatorului din statul Virginia, sa reclasifice PETA ca " abator ", pe motiv ca 85 % din animalele salvate sunt ucise. Si argumenteaza cu un raport apartinand PETa, in care animalele salvate ( de la stapani agresivi, etc ) si duse in adaposturi pentru adoptie, de fapt, sunt ucise.


                                                Raportul, pe ani : e infiorator.
 Purtatorul de cuvant al PETA , raspunde detaliat, cum eutanasia este produsul iubirii pentru animalele care nu au pe nimeni sa le iubeasca .
    Pai normal ca n-au pe nimeni cine sa le iubeasca, daca PETA prefera sa le ucida, in loc sa le caute familii adoptive ...


Adaposturi pentru animale exista si in Rai : se numesc Humane Society. Care societate e atat de " umana", incat ... ucide animalutele primite in adapost. Canadienii sunt atat de spalati pe creier de cee ace se vede la suprafata, incat putini fac sapaturi daca e chiar adevarat ca adaposturile astea protejeaza sau nu animalele. Daca cineva, pe strada, gaseste un animalut pierdut, il duce de urgenta la Humane Society, unde va fi .... autanasiat !
   Partea buna este ca nu-i omoara chiar pe loc, ci in cateva zile ( 2-3 ). Timp in care proprietarul  animalului ratacit, are timp sa-i sune sa-i intrebe daca a adus cineva un animal ca al lui. Toata chestia sa nu sune prea tarziu ... 
Pai daca vezi un animalut ratacit pe strada, decat sa-l duci la Human Society sa-l ucida, mai bine il lasi pe strada, ca are mai multe sanse de supravietuire ( sau il iei acasa si dai anunt in ziar, poate ii gasesti stapanul ).
Culmea e ca multi fac donatii acestor adaporturi, convinsi fiind ca ajuta animalutele : nu le ajuta, ci le omoara ! Ziarul scrie cum politica de non-ucidere a animalelor din adaposturi, i-a lasat indiferenti pe cei de la Human Society. 
    Da, am prieteni care s-au dus la abator (Human Society) si au infiat animalute, doar ca sa salveze un animalut de la moarte.


Ziarele povestesc pe sleau, cum adaposturile pentru animale din Toronto, nu's adaposturi, ci ....abatoare !
Da, documentare despre Human Society din Canada, am vazut si eu pe Discovery : ce minunat si ce frumos povesteau ei, cum salveaza animalele de la stapanii cei rai care le abuzeaza, si cum le ingrijesc in adapost, cum le gasesc alti stapani iubitori  si toata lumea e happy. Nici un cuvintel despre cum le ucid in masa, ca la abator.


Organisation for Rescue of Animals, un grup nou format, considera adaposturile din Toronto " abatoare". ei, au inceput sa se organizeze si sa tine seminare despre cum pot fi salvate animalele fara a fi ucise ( si vin cu solutii concrete ): asa zisa politica de " no-kill".Partea buna este ca de curand ( de vreo 2-3 luni ), au reusit canadienii sa scoata o lege, prin care intarzic vanzarea cainilor si a pisicilor in Pet-shopuri. Singurele pisici si caini care se gasesc de vanzare in Pet-shopuri pentru adoptie, sunt aduse de la Human Society : o ultima sansa la viata,inainte de a fi ucise.


Nu, ca nici adoptia nu e pe gratis : pentru pisica asta, cer 100 $ ( 99,75 plus taxe ) ...


In mod ironic, Toronto Human Society, are 70 % din animale ucise. Da, animalele alea care sunt ridicate de politie de la familiile care le abuzau : iar persoanele in cauza erau scoase in catuse si acuzate de cruzime pentru animele si trimise in judecata. Iar animalele abuzate de ei, sunt duse si .... ucise in mod legal, de THS, care ar trebui sa aiba grija de ele.
    Unele animale sunt directionate direct spre a fi ucise : adoptia consuma timp ...

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.