Doctor Yourself

Monday, March 26, 2012

Vanatoarea de comori

Daca va imaginati ca numai in Romania se codeste lumea sa plateasca un leu in plus cand isi face cumparaturile, va inselati ! Si in Rai, oamenii alearga dupa chilipiruri, dupa unde-i mai ieftin si tot asa.
Am intalnit o canadianca cu 2 plozi dupa ea, care spunea cu nonsalanta ca ea isi hraneste familia, in functie de promotiile si reducerile din supermarketuri : aia mananca si gata ( mi-e frica sa ma gandesc ce mananca  ... ). Se termina o promotie .... vaneaza alta . Colectioneaza cupoane ( cupoane care iti face reducere cativa centi pe bucata cumparata ).
    Ziarul ne serveste articole " de luat aminte", despre cum trebuie facute cumparaturile, cu maximum de economii : fiecare cent economisit conteaza ...
Primul pas : cumpara din USA, ca-i mai ieftin. Mult mai ieftin ...


Next step : colectioneaza cupoane din timp, inainte sa mergi in USa la shopping. Nu u9ita sa te incalti in pantofi confortabili ( exista asa ceva in North America ? )


Din pacate, la vama esti limitat de lucrurile care le poti aduce : adica nu iti poti incarca portbagajul pur si simplu, ca platesti la taxe de nu poti duce ...


Ca sa fie toata lumea lamurita de ce se merita sa cumparam din USA, ziarul ne da si exemple de preturi : o sticla de vin costa 12 $ in Target in USa, iar in Canada costa 20 $ si chiar mai mult.


De cand cu recesiunea din USA, ziarele sunt pline cu cupoane si reduceri : poate-poate o sa te ademeneasca sa cumperi ... In schimb, in Canada ....mai subtire. Mult mai subtire : doar miercuri -joi vedem ceva reduceri.


De departe insa, ziarele americane sunt mult mai bogate in cupoane de reduceri. Insa vanatoarea de reduceri nu se opreste aici : mai puteti vizita saiturile magazinelor, si mai gasiti si pe acolo ceva reduceri ...  cam 20 % . Ca marfa din North America e atatde urata incat te jenezi sa te imbraci cu ea ....asta-i alta poveste ...
    

Mai poti cauta pe saiturile vanatorilor de "comori" , unde pun orice cupon, orice deal nou aparut :

Si daca esti un vanator de comori d'ala adevarat, cand te vei duce la aeroport, te duci cu ditamai dosarul de cupoane ... Iti garantez ca o sa economisesti o pusculita cu dolari ...

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.