Doctor Yourself

Thursday, March 1, 2012

Stat politienesc

 S-a intamplat zilele trecute in Rai : aici gasiti stirea de la tv http://www.youtube.com/watch?v=lVHgvizKRvs&feature=player_embedded


Un tatic s-a dus la gradinita sa-si ia plodul si a fost arestat la poarta scolii de politie, pentru ca plodul lui, a desenat in clasa, un barbat cu o arma in mana si a spus educatoarei ca l-a desenat pe tatal ei.
   Prin urmare, educatoarea a urmat regulile scolii si a sunat politia, pentru ca tatal reprezinta o amenintare pentru siguranta plodului. Iar politia spune ca a trebuit sa investigheze daca exista o arma in casa omului si daca plodul are acces la ea !


Directorul executiv de la " Protectia Copilului ", spun ca din punct de vedere al sigurantei publice, orice situatie cu un plod care deseneaza o arma si spune ca acolo este o arma in casa, este garantia ca va urma o discutie cu parintii plodului.

N-am inteles de ce li se pare atat de amenintator, sau de luat in seama, in conditiile in care majoritatea jocurilor pe calculator pentru plozi, sunt violente : pistoalele sunt cele mai soft arme din jocurile alea ! Pana si desenele animate sunt violente si au arme in ele ! Sau poate pur si simplu, plodul are acasa un pistol de jucarie, d'ala cu apa sau cu bile de ping-pong !
   Ce anume li se pare atat de extraordinar, incat trebuiesc interogati parintii ? Copilul n-a spus ca tata il ameninta cu arma, sau ca o ameninta pe mama, sau treburi d'astea ( si chiar si asa, e cu multe semne de intrebare, ca plozii nu fac diferenta intre realitate si imaginatia lor, cand au 4 ani ).
   Si pana la urma, hai, treaca de la mine : chemi parintele la sediul Protectiei Copilului, ca sa-l intrebi care-i treaba cu arma. Da' de ce chemi politia sa-l scoata in catuse din curtea scolii, ca doar nu v-a amenintat cu arma, ci a venit sa-si ia plodul acasa ?

Politia spune ca au fost sunati de la scoala si li s-a spus ca o arma de foc a fost la domiciliul plodului si plodul are acces la arma si bazat pe aceste informatii, plodul este in pericol.  Deci e ca in telefonul fara fir ... ca in bancurile cu prosti.
    Care " informatii " ? Desenul unui plod de 4 ani ?
Sa recapitulam : educatoarea ia de bune desenele plodului ( fara nici cea mai mica dovada ). Mai departe, politia ia de buna povestea invatatoarei : nici unii dintre ei nu aveau nici cea mai mica dovada. Si cu toate astea, il aresteaza pe bietul om si ii pun catusele ! In baza a CE ? In baza a ceea ce li se nazare unora ? ( ca n-a fost vorba de nici un fel de amenintare, la adresa nimanui ).


Detectivul care l-a interogat pe tatic, i-a spus ca plodul a desenat un om cu o arma, si cand a fost intrebat cine e barbatul desenat, a raspuns ca e taticul ei. Care foloseste arma, ca sa impuste baietii rai si MONSTRI !
Mai exista vreo indoiala ca plodul vorbea despre jocuri video ? Poate l-a vazut pe tatal ei ca juca ceva pe calculator, si a inregistrat ideea ...

Dupa ce a fost eliberat, tatal a semnat o hartie, prin care autoriza politia sa-i faca perchezitie acasa ! ( incearca sa nu fii de acord, atunci cand te considera o amenintare la siguranta publica ... )
   Scoala a declarat ca au sunat la Protectia Copilului, pentru ca legea le cere sa raporteze orice implica siguranta sau neglijenta fata de un plod. ( pai si in ce a constat " amenintarea " ? Ca vin monstrii sa-l manance ? )


Politia a venit la tatic acasa, si i-a spus sotiei ca sotul este acuzat de posesie de arme de foc , iar sotia trebuie sa vina cu ei la politie, iar plodul cel mic ( inca in scutece ), sa mearga cu un lucrator social ( Protectia Copilului ).
  

La politie,detectivul i-a spus sotiei ca plozii se afla in camera alaturata. Ea asteptat aproape 2 ore fara sa stie unde erau plozii. Plozii erau de fapt, la Protectia Copilului, interogati de lucratorii sociali.


Tatal a declarat presei a politia i-a perchezitionat casa si gasit ... un pistol de plastic cu care juca darts in spuma de poliuretan.


Familia se gandeste acum, sa-si mute plodul la alta scoala . Insa problema ramane. Regulile despre siguranta plozilor sunt reguli de aur in Rai ...

2 comments:

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.