Doctor Yourself

Friday, March 30, 2012

Marsul Invierii

Va mai amintiti cat am ras la parada religiosilor din 2010 ( anul trecut mi-a parut rau ca am fost plecata din oras si n-am avut cum sa ajung ) ?  Asta de aici http://filosofiepebordura.blogspot.ca/2011/01/jesus-in-town.html

Iau ziarele romanesti ( cu gand sa ma binedispun cu anunturile matrimoniale ) si ... teapa : mi-a disparut resursa de fun ( nici un anunt ! ), insa ... stupefactie ! Comunitatea romanesca din Kitchener a pornit-o pe calea marsului religios ! Pe bune !
   Cica sambata 7 aprilie, se aduna gramada, ca sa defileze prin oras , dintr-o intersectie pana in fata primariei, ca sa anunte populatia ca Gizas s-a trezit din morti ! ( sau din anestezia generala - in functie de credincios ... ). Si ne asteapta pe toti romanii , sa ne dam in petic prin oras cu Gizas in brate .
Mda, oare chiar e nevoie sa demonstrez lumii ca ma inchin la prieteni imaginari ?
 
Holly Shit, ca au si pancarte ! De parca i-ar pasa cuiva de zeul crestinilor !  Ca si cand n-ar fi miliarde de zei pe planeta asta ...toti la fel de minunati ca Gizas Zeu !


Da, stati linistiti ca zeul binecuvanteaza Canada ! Mda, asa am auzit si eu, ca Gizas se plictiseste de moarte in Rai si cum n-are nimic mai interesant de facut ... le poarta de grija canadienilor !  

                                           E chiar de ras : cu lacrimi !


Din ciclul " religia dauneaza grav sanatatii mintale" , gasim in acelasi ziar, un articol de mai mare mirarea :

Nenea Dan Puric, ne prezinta realitatea din Romania : cum se distruge totul in tara aia ( Gizas o fi chior, de nu vede si nu ia masuri ? ), oamenii nu stiu cum sa ma fuga peste granita, din cauza saraciei ...


 Populimea nu maia re valori morale, totul se duce dracu' ... exploatarea e in floare, etc ...


Solutia ? Zice nenea Puric sa plantez o samanta si sa aprind o lumanare ! Pai pe pistol, topor, coasa, etc trebuie pus mana si nu pe lumanare ! Clasa exploatatoare nu o dai jos de la putere cu flori si lumanari aprinse in maini !
   E clar : religia e inchisoarea mintii. Dauneaza grav gandirii critice .

1 comment:

  1. Dan Puric acum caca Romania, acum o iubeste, probabil dupa cum are spectacolele
    http://www.catavencii.ro/De-ce-iubesc-ei-romania_0_2048.html#
    Au mai fost artisti care au emigrat in Canada, dar tot vin in Romania sa mai faca un ban din colinde, mama lor de patriotarzi...

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.