Doctor Yourself

Wednesday, March 28, 2012

Abureli religioase

Din punctul meu de vedere, religia e acceptata doar de oamenii mai mult sau mai putin lipsiti de discernamant. Si ar trebui sa fie exact problema rusinoasa a fiecaruia, la care zei se inchina si in ce prostii religioase crede. In nici intr-un caz, religia nu ar trebui acceptata sa fie pupata in coor de catre autoritatile statului : adica nu religie in scoli, binecuvantari popesti pe la politicieni, si fara isterii cudrepturi religioase.
    Care drepturi ? E dreptul tau sa te inchini la ce zei vrei si aici ar trebui sa se incheie orice discutie si orice " drepturi ". tine-ti zeii in casa ta si atat. Nu-i nevoie sa defilezi cu ei in public.
Insa, traim intr-o societate suficient de imbecila incat sa fie religioasa, in marea ei majoritate : in ciuda a ceea ce se clameaza, cu statele laice si bla-bla. Statul e " laic", iar cetatenii sunt toti in genunchi in fata prietenilor imaginari ...

Sa recapitulam : intr-o lume profund religioasa, n-ai ce drepturi religioase sa mai clamezi ! Pai aveti toto dreptul sa va falfaiti cu zeii pe strazi ! Daca cineva ar trebui sa ceara legi care sa-i protejeze, pai aia sunt exact ateii - agnosticii ! Astia's minoritari, si nu " minoritatile religioase " ... Ce-i aia " minoritate religioasa ", ca toate religiile sunt o apa si un pamant : sunt in aceeasi oala, se deosebesc intre ele doar prin ritualuri si zeii diferiti. Daca nu te declari inchinator la prieteni imaginari, deja esti privit suspect de catre religiosi ( mi se pare o reactie fireasca.... ca doar n-au discernamant ...)
   Ateii americani s-au decis sa se alieze :


O organizatie ateista, a decis sa intre in groapa cu lei, si sa incurajeze populimea din comunitatile musulmane si evreiesti ....sa-si foloseasca gandirea critica ( cine o are ), pentru a evalua religia cu care au fost indoctrinati.


Fapt pentru care, au pus prin New York si New Jersey, panouri cu inscriptia " Stii ca e un mit, si tu trebuie sa alegi ".


In Rai, lucrurile stau complet diferit : se bate moneda pe drepturile religioase, despre cum sa protejam prostiile din capul fiecaruia. Eu tot nu inteleg, ce nevoie au astia de drepturi care sa-i protejeze, cand traim intr-o societate profund religioasa ? Pai e lumea lor, se pot da peste cap cum vor ei ...
   Asa de tare ne freaca grija de inchinatorii la prieteni imaginari, incat infiintam ... Noul Oficiu al Libertatii Religioase, cu misiunea de a proteja minoritatile religioase ....de peste granitele Raiului ! ( se stie doar ca Raiul e plin de sfinti, deci nu mai e nevoie de "protectie" ).

Unii baga milioane ca sa construiasca Catedrala Prostirii Neamului ( romanesc ), altii baga 20 de milioane de dolari, ca sa infiinteleze Oficiul Libertatii Religioase ! Si asta in conditiile in care urla ziarele ca deficitul bugetar e din ce in ce mai mare si nu stiu de unde si cum sa-l mai carpeasca ! Tara arde si baba ....se inchina !
   Deci mie mi se pune creierul pe off cand ma gandesc : intr-un stat SECULAR, ce treaba are un partid politic cu .... religia ? Ba mai mult : sa bage bani la greu din bugetul statului secular, intr-un oficiu dedicat religiei ? Pai atunci ...declara-te stat teocratic, stat multi-religios !

Va imaginati ca religiosii au fost incantati de idee ? Nici pe departe ! Si-au amintit instantaneu pacatele Raiului : ca a fost o vreme in istoria Canadei, nu foarte demult, cand persoanele non-catolice nu li se permitea sa intre in Canada ( tot seculara ? ). Ca la inceputul secolului 20, chinezii care voiau sa intre in Canada, plateau o taxa "speciala" pentru chinezi ...


Pe bun dreptate, oamenii sunt nedumeriti de ce guvernul unui stat secular, vrea sa infiinteze Oficiul Libertatii Religioase, intr-un stat in care se presupune ca nu-i impiedica nimeni sa se inchine la Gizasu' favorit.
   Si mai mult, religiosii sunt ofensati ca n-au fost consultati si nu se face totul intr-un mod transparent.

Ziarul spune ca dezbaterea a avut loc cu usile inchise si fara consultarea nici unui grup religios.

Musulmanii spun ca daca canadienii isi ignora propriile minoritati religioase din Rai, cat de credibil crezi ca esti, incercand sa promovezi minoritatile religioase, in lume ?
Si mai spun musulmanii ca treaba cu " multiculturalismul" e valabila doar cand canadienii au nevoie sa adune voturile, ca in rest nu sunt reprezentati in problemele statului.


Pe alta parte, un chestionar facut pe canadieni, arata un rezultat " interesant " : mai mult de jumatate din canadieni, nu au inceredere in musulmani ...


Chestionarul online a fost facut pe 1.522 de canadieni : mai mult de jumatate dintre ei cred ca musulmanii nu pot fi de incredere si considera ca discriminarea impotriva lor, este vina lor ( a musulmanilor ). 
   Da' mi se pare foarte rational :  atata timp cat religia lor promoveaza sclavizarea femeii, violenta impotriva ei, mutilarea genitala, crima din onoare ( honour killing ) si alte mizerii, mi se pare o consecinta fireasca, sa para dubiosi, in ochii celorlati. Nu din cauza lor, ca fiinte umane, ci din cauza aberatiilor religioase promovate de religia in care ei cred si careia i se conformeaza.

Musulmanii considera reticenta celorlalti oameni , drept un semn "disturbator " de rasism .Parerea mea e ca n-are legatura cu rasismul, ci cu aberatiile pe care religia musulmana le promoveaza : si acuma, oamenii normali, ce ar trebui sa faca, sa-i aplaude ? Sa se prefacca " nu vad - n'aud" ? 
   Nu demult urlau ziarele, ca un tata musulman si-a omorat vreo 4 fete, pe motiv de " honour killing" . Anii trecuti, alt tata musulman si-a omorat fata, pentru ca nu voia sa-si puna cearsafu' in cap si se imbraca dupa moda tinerilor canadieni. Oricat de mult ar incerca sa se dezica musulmanii de treburile astea, ele se intampla doar in curtea lor religioasa.


Chestionarul cu rata de eroare de 2,9 % , spune ca nici un alt grup religios nu a inregistrat asa nivele dezastruoase de incredere. Pai la ce comportament aberabt5 au si impun celor care le viziteaza tarile , nici nu-i de mirare ...

3 comments:

 1. Nu religia musulmana promoveaza aberatiile, ci oamenii care interpreteaza religia lor. Fundamental nici-o religie nu este mai buna sau rea decat altele, problemele apar de la interpretari. Asa cum catolicii prin evul mediu interpretau ca toti care sunt considerati eretici trebuie sa moara pe rug, asa sunt acum si o parte din musulmani. Iar asta se poate schimba doar prin educatie. Din pacate si in .ro multi sunt indoctrinati de biserica, altfel nu-mi explic cum pot sa se calce in picioare ca sa pupe niste moaste de la ceva morti.
  Apropo moaste: http://www.youtube.com/watch?v=G86kW8xnS0E

  ReplyDelete
 2. Chiar si asa, religia este virusul al umanitatii. De Rromanika ce sa mai vorbim? Aici e deja teocratie neoficiala...

  ReplyDelete
 3. Dragon : de acord ca oamenii interpreteaza cum vor ei religiile. Insa atat timp cat in cartile religioase oamenii sunt invatati sa-si abuzeze femeile, sa practice honour killing si etc, religia e perfect vinovata. Pentru ca, capii religiei lor, nu neaga si nu invata prostimea ca nu-i bine.
  De ce nu apare mutilarea genitala la popoatele non-musulmane ? Sau crima din onoare ? De ce apare exact la musulmani ? Nu pentru ca e legata de religia lor ? Imi este indiferent ce inteleg musulmanii din religia lor : asta se practica,iar rezultatele se vad.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.