Doctor Yourself

Tuesday, February 21, 2012

Umerase

Din ciclul " Noi muncim, noi nu gandim " ...
Numai in North america, bancurile devin realitate ...


Am tot spus cum canadienii sunt dresati inca din primele clase la scoala, sa urmeze regulile. Si cand se trezesc intr-o situatie pentru care nu au instructiuni de " functionare", trebuie sa se duca la cea mai apropiata autoritate ( indiferent de care, la nevoie bun si un coleg, vecinu' ) si sa-i puna celebra intrebare " Eu ce trebuie sa fac in situatia asta " ?
    Politica asta de decerebralizare a copiilor, are ca rezultat, incapacitatea de a mai gandi : pur si simplu nu stiu cum se face. Ei asteapta doar sa le dai solutii, instructiuni de urmat. La fel face si tanti asta, care scrie la ziar sa intrebe  ce sa faca daca umerasele cu care vine haina cand a cumparat-o ... sunt mai mici decat haina ? si datorita faptului ca umerasele nu se potrivesc ... hainele se deformeaza la umeri.
Cade drobul de sare ... ce ne facem, fetelor ?


Cred ca si pe un copil de 5 ani ( cu conditia sa nu fie canadian ), l-ar duce mintea sa schimbe umerasele cu unele mai mari ....


Expertul.... improvizeaza in sti;l romanesc : pai prelungeste umerasele cu sulurile de hartie, de la prosoapele de hartie. Asta, pana iti cumperi umerase mai mari ...


Acuma ca ai rezolvat situatia de moment, improvizand ... poti sa mergi sa-ti cumperi umerasele potrivite. Bineinteles ca daca esti fraier, te duci si cumperi umerasele la preturi piparate, din magazinele specializate : pentru ca expertul acolo te trimite ... i-a zis si numele magazinului ( ca nu cumva sa nimereasca la concurenta ... ).
   Daca esti o idee mai istet, te duci in Dollarama si iti iei umerase cu 1 $ / 3-5 bucati : da, au marimi diferite... Sau le iei din Walmart, la preturi duble ... gasesti si din alea de lemn ...


Sau, daca suferi de cultul personalitatii, te duci la Rolls Royce-ul umeraselor, Henry Hangers in New York, si cumperi umerase ... personalizate ! Exact : o sa-ti graveze numele pe umerase, si o sa platesti chestia asta cu o caruta de bani. Numele prostilor pe toate gardurile.


                                   Da ; nici un umeras fara gravura ...

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.