Doctor Yourself

Friday, February 3, 2012

Solutia recesiunii

Numai in America, bancurile devin realitate ...
Da, nenea Obama a gasit solutia crizei economice : sa vina Gizas sa salveze America ! Nu, nu e misto ieftin : e chiar pe bune ! Scrie la ziar ...


         Ca doar americanii, n-au scris degeaba pe dolari ... " In God we trust" ! ...


Va imaginati ca cineva ne ia de prosti ? E chiar pe bune : urmam indicatiile economice ale lui Gizas ! Jenibil a ajuns planeta asta, daca la niste probleme reale, raspundem cu ... inchinare la zei, in loc sa gandim solutii practice. 
    In plina campanie electorala, nenea Obama ne povesteste despre credinta lui ( Hussein, nascut musulman ) ... crestina ! Cum politica lui economica e ghidata de invataurile zeului crestin. O fi avand Gizas doctorat in economie, si n-am aflat eu ...
   Oricum, daca povestile astea cu seful statului, care ne scoate din recesiune, urmand indicatiile zeului ... prind la americani, apoi in grava stare de prostie solida, se afla rasa umana.
Americanii au reputatia de cea mai proasta natie de pe planeta : de ce oare ?

Ce ne invata Gizas ? Sa fim haiduci : sa luam de la bogati si sa dam la saraci. Prin urmare, nenea Obama s-a gandit el ca in traducere, asta inseamna sa crestem taxele ! Noroc ca n-a trecut boroboata de Congres !
   Incep sa cred ca Gizas asta, cat ar fi el de zeu, e habarnist in ale economiei ...L.Edit : Avem un nou blog prieten aici http://incautareaadevarului.blogspot.com/
            Remarcabil este ca desi omul e doar de 6 luni in Rai, s-a prins in mare, care-i treaba. Altii traiesc de ani de zile in Rai, si inca tot nu s-au prins pe ce lume traiesc ... Astea fiind datele problemei, am sperante ca vom citi lucruri interesante la el pe blog .

3 comments:

 1. Sa-ti dea Gizas sanatate, ca altfel si acum traiam cu impresia ca doar cine a emigrat in Canada a descoperit reteta succesului.

  ReplyDelete
 2. Multumesc ! " Impresia" respectiva e un mit foarte bine cultivat in presa internationala, iar romanii de aici mint de ingheata apele, pe cei aflati in Romania.

  ReplyDelete
 3. "Impotriva prostiei si zeii insisi lupta in zadar":

  http://news.yahoo.com/blogs/abc-blogs/woman-uses-bible-verses-ward-off-attacker-181056926--abc-news.html

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.