Doctor Yourself

Saturday, February 25, 2012

De la Ana la Caiafa


Va imaginati ca numai in Romania, problemele se fac uitate, prin clasica metoda a pasarii responsabilitatii de la o autoritate la alta ? E clasica si in Rai ...  Se " plimba" problema de la Ana la Caiafa, pana cand "dispare " .... de la sine !
    Ziarul ne spune cum au gasit plosnite in spitalul din Etobikoe ( langa Torontesti ) : pana aici, nimic neobisnuit. Pana si plosnitele se inghesuie sa emigreaze in Rai .

http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/gandacul-de-aur.html

http://filosofiepebordura.blogspot.com/2011/01/summitul-plosnitelor.html
 

Un lucrator la Spitalul din Etobikoke, a vazut plosnitele plimbandu-se pe perna unui pacient. Si a dat alarma. Au evacuat un etaj intreg.


Si cum in spitalele din Rai, niciodata nu sunt sufieciente paturi, pacientii ghinionisti, au fost pusi in scaune cu rotile si parcati ore in sir pe coridor. Adica pana cand cei de la Pest Control au venit si au intrebat de sanatate plosnitele.
   In rastimpul asta, pacientii au avut parte de aventuri palpitante : unul a facut "stroke" ( AVC ? ) in carucior, iar celalt s-a cacat pe el si n-a putut fi schimbat, din lipsa de intimitate. Welcome to Canada !


Dupa ce Pest Controlul a inspectat saloanele ... pacientii au fost pusi inapoi, exact in aceleasi paturi pe care se plimbasera plosnitele.


Purtatorul de cuvant al spitalului, declara ca plosnitele nu sunt un pericol pentru sanatate, ci doar o bataie de cap ! 
Oficial ni se spune sa stam linistiti ca plosnitele nu transmit nici un fel de boala : mai - mai ca se jura ca's de-a dreptul sterile ! Eu n-as fi chiar atat de sigura, avand in vedere ca atunci cand ma inteapa, imi poate transmite prin sange, o gramada de paraziti . Oh, da, am uitat : plosnitele din Rai sunt sterile ! 


Intrebarea de bun simt este : cine si cum va rezolva problema plosnitelor din spital ? Moment in care incepe pasarea responsabilitatii de la unul la altul....
Ministerul Sanatatii zice ca nu-i responsabilitatea lui , ci e treaba celor de la city . Cei de la City spun ca nu-i treaba lor, ci .... a spitalului ! Ca e fix problema spitalului cum rezolva chestiunea.
  Iar spitalul, stim deja ce a facut : a pus pacientii inapoi in paturile infestate, au constat ca sunt plosnite si .... la loc comanda ! Plosnitele nu sunt o amenintare pentru sanatate, deci ... care-i problema ? Cum n-avem nici o problema de sanatate, spitalul nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase : cum a fost, asa ramane ...


Si pana la urma, ce atata tevatura, ca se poate si mai rau ! Uite, copil lasat sa moara de catre ambulanta aeriana : asa zice un membru in Parlamentul Provincial


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.