Doctor Yourself

Monday, February 20, 2012

Chimicale naturale

Va imaginati ca numai in Romania, producatorii de mancare trag tepe clientilor ? Ei bine, se intampla si in " the best country of the world " . In plus, legea le permite sa nu scrie toate ingredientele pe eticheta ...


Exista canadieni care traiesc cu impresia ca, carnea aia impachetata in folie de plastic si tinuta zile in sir la vanzare, poate fi mentinuta proaspata si rosie, cu ajutorul aditivilor .... naturali !  Pai incearca sa tii o bucata de carne cruda cateva
zile in frigider, sa vezi ce culoare obtii ! Poti sa-i adaugi ce chestii " naturale" vrei tu ...
   O tanti a invatat ea, de pe saitul Canadian Cancer Society, ca nitritii cu care conserva carnea, sunt cancerigeni. Fapt pentru care, a inceput sa caute carne ambalata, dar fara nitriti, si a gasit de la firma Maple Leaf Foods ( aia care au avut nu demult scandalul infectarii cu listeria ), la sectiunea cu " fara conservanti ".


Cu ce se lauda Maple Leaf ca, conserva carnea ? Pai cu extract de ... telina cultivata! ( sau extract cultivat de telina ? )S-a testat in laborator, si s-a descoperit ca extractul de telina este de fapt ... nitrit !
Cand i-au intrebat pe cei de la Maple Leafs de ce au dezinformat pe eticheta, raspunsul a fost halucinant. Au scos-o pe aia cu integritatea produselor lor si ca etichetarea este ... exacta !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.